O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Tak, tak. Każdy do pokoju chciałby mieć dostęp, każdy moderatorem chciałby być, ale o tym, że robota moderatora to dodatkowy obowiązek to nikt nawet nie wspomni.

Mam wyjedwabione na dział "Moderatorzy" :trollface: Jeśli nie jestem gdzieś osobą funkcyjną, to co mnie obchodzi o czym gadają funkcyjni? Jak zwykle częściowo o pierdołach, o sprawach związanych bezpośrednio z forum i jakichś dalszych planach. Who cares.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No cóż. Było fajnie ale się skończyło. ;p Co za dużo dostępu dla niepowołanych to niezdrowo.

Randal

Banned
Tylko skąd on miał tam dostęp, jak nawet nie jest Moderatorem??

każdy moderatorem chciałby być, ale o tym, że robota moderatora to dodatkowy obowiązek to nikt nawet nie wspomni.

Obowiązki też ale jeki zaszczyt !!

EDIT: To czemu ja tam nie jestem powołany??? :(

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Zaszczyt? Jestem obecnie moderatorem na dwóch forach i administratorem jednego. Wierz mi, robota na trzy fronty to wcale nie jest zabawa. Bo jeśli chodzi o kolorek, to możesz poprosić yeeda, może ci załatwi jakiś różowy. Albo taki z kreską wzdłuż nicku :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Każde dodatkowe stanowisko wymaga poświecenia większej ilości czasu. Choć nie ukrywam, że zabawa w moderatora to naprawdę nie jest jakieś kosmiczne wyzwanie. No chyba, że pracujesz na forum, gdzie codziennie masz po 6 stron tematów :) i masę nowych użytkowników.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Pewnie, że nie kosmiczne, ale wymagające czasu. :p

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Tak, tak. Każdy do pokoju chciałby mieć dostęp, każdy moderatorem chciałby być, ale o tym, że robota moderatora to dodatkowy obowiązek to nikt nawet nie wspomni.

Ja bym nie chciał być właśnie ze względu na obowiązki. I nie wiem na co jest taka nagonka. Bo co, bo warna mogę komuś dać? Super, naprawdę świetna zabawa, to czyni mnie wyższym od wszystkich innych, nie podskoczysz do mnie.
Miałem parcie na bycie moderatorem w przedziale wiekowym 12-15 lat, później kompletnie inaczej zacząłem to postrzegać. Nie pcham się nigdzie, niech takie stanowiska zajmują Ci, którzy są odpowiedzialni, mają czas i ochotę. Ja przyznam się bez bicia nie czytam wielu tematów, bo nic nie obchodzi mnie kto jaką krainę lubi w gothicu itp, nie chce mi się. A taki moderator powinien czytać wszystko po kolei, więc na pewno nie chciałbym zająć takiego stanowiska : )

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Może nie jest to wdzięczne zajęcie, ale taka jest droga, żeby zostać administratorem, lub kimkolwiek wyżej :p .

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
A taki moderator powinien czytać wszystko po kolei, więc na pewno nie chciałbym zająć takiego stanowiska : )
kto czyta ten czyta, ja po nocach przeglądam kogo tutaj uziemić o wschodzie słońca ;)

jak tam wczorajszy dzień, robiliście jakieś żarty, albo sami się na coś załapaliście? bo ja nic, zapomniałam

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Nic, nie widziałem takiej potrzeby. Nikogo nie wkręciłem, nie zostałem wkręcony, dzień jak każdy inny : )

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Abi, o wschodzie słońca to czarownice dawno śpią.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Mnie zrobiono dowcipasa z numerem do radia Maryja...co niby bateria padła i dzwonić na nowy numer :)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja tylko wkręciłem mamie jakąś dziwną historię z moim udziałem, ale to robię prawie codziennie, więc nic nadzwyczajnego, poza tym - ludzie są czujni i się pilnują .

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Ja nikogo nie wkręciłem, nikt nie wkręcił mnie. Dzień jak co dzień.

Co do bycia moderatorem, to kiedyś na początku mojej obecności na forum, każdy moderator miał określone działy które pilnował. Teraz każdy pilnuje to co chce i moim zdaniem nie daje to takiego efektu jak wcześniej.

Randal

Banned
Co do bycia moderatorem, to kiedyś na początku mojej obecności na forum, każdy moderator miał określone działy które pilnował. Teraz każdy pilnuje to co chce i moim zdaniem nie daje to takiego efektu jak wcześniej.

Nawet ciekawy pomysł. Ciekawe czy by się u nas i teraz takie coś sprawdziło. Sądzę że chyba raczej tak.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Moim zdaniem za dużo kombinujecie :)

Są działy, które nie mają zbytnio dużej popularności przez co taki moderator na dział, który jest mało aktywny nie ma sensu.

Randal

Banned
Ale można by było ten dział obsadzic Moderatorem który mało czasu spędza na forum. I w takio o to sposób wszystko by było ok. Proste, nie!

A czemu ten pomysł wyszedł z urzycia??

Cedric

GołoWąs
Ale można by było ten dział obsadzic Moderatorem który mało czasu spędza na forum. I w takio o to sposób wszystko by było ok. Proste, nie!

Pisze się" z użycia " :lolface:
Nie jest to dobry pomsył .
Jak mod mało czasu spędza na forum to nie wykonuje należycie swoich obowiązków.
Więc jest dobrze tak jak jest i nie ma żadnych zmian :eek:jciec:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator

Rozumiem, że bardzo się interesujesz losami forum jednak...
Pozostaw decyzje o jego kształcie osobom, które doskonale wiedza jak powinna wyglądać jego organizacja.

Do góry Bottom