O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
ja mysle ze top 3 z tej listy ostrzeżeń powinien permanentnego bana wyłapać

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Wiedziałem że się przyczepisz yeedo :D doczytałem to jak cie poprawiałem, ale wygodniej mi bylo zachować milczenia. Finalnie obaj nie mieliśmy racji w 100% :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Wiedziałem że się przyczepisz yeedo :D doczytałem to jak cie poprawiałem, ale wygodniej mi bylo zachować milczenia. Finalnie obaj nie mieliśmy racji w 100% :p

Nawet nie możesz się przyznać do pomyłki Panie Burbon xD

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Pfff. Niech ci będzie. Przyznaje się do błedu. Lepiej ci? :p

Btw, potrzebuje skompletować bibliografię przedmiotu do prezentacji maturalnej na polski. Do czwartku. To jakaś makabra jest. Nawet nie bardzo wiem czego mam szukać ;S

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
doczytałem to jak cie poprawiałem, ale wygodniej mi bylo zachować milczenia
Czyli chciałeś wciskać kit mimo tego, że wiedziełeś, że nie miałeś racji....oj ty oj ty kłamczuszku ;D

Pfff. Niech ci będzie. Przyznaje się do błedu. Lepiej ci? :p
Niach, niach. Tak ;D

Btw, potrzebuje skompletować bibliografię przedmiotu do prezentacji maturalnej na polski. Do czwartku. To jakaś makabra jest. Nawet nie bardzo wiem czego mam szukać ;S
Rzuć tutaj. Z pewnością pomożemy :D

Randal

Banned
Wiesz co yeed twoje zdjęcie i sygnaturka ładnie komponuja się z napisem Król.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Wiesz co yeed twoje zdjęcie i sygnaturka ładnie komponuja się z napisem Król.

Wiesz co szczur, przestań lizać kuper. Lepiej zbierz się w kupę i zacznij w końcu pisać sensowniejsze posty, bo jak na razie nie jest z tym najlepiej.

Randal

Banned
Wiesz co szczur, przestań lizać kuper. Lepiej zbierz się w kupę i zacznij w końcu pisać sensowniejsze posty, bo jak na razie nie jest z tym najlepiej.
Czemu tu wszystko odbierasz za lizusostwo

Kozo WSP

Member
Trza było wziąć sobie temat, który cię interesuje. :rolleyes:

No i mamy nowy hicior internetu. Teraz liczba antyfanów pobije nawet Biebera.

http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0

Po miesiącu to ma 61 mln wyświetleń! Dla porównania, najnowszy teledysk Lady Gagi po tym samym czasie ma 34 mln wyświetleń mniej. I najlepsze, głosy na nie: 1079094. Jednak społeczność 4chana to potęga. :p

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Szczur! Twój poprzedni post skierowany do yeeda został przez jednego z użytkowników zaraportowany jako spam. I ja się z tą opinią zgadzam. Naprawdę trzeba mieć talent, żeby spamować w tak luźnym temacie jak ten.
Jednakowoż, jeżeli to się nie zmieni, trzeba będzie przejść do narzędzi represji :D.

Nie zadawaj więc głupich pytań, kontynuując radosny spam, tylko weź do serca moją radę, z cytowanego przez ciebie posta.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Trza było wziąć sobie temat, który cię interesuje. :rolleyes:

No właśnie mam temat który mnie interesuje. Problem polega na tym że musze znaleźć opracowania naukowe filmów i książek.. Jakbym nie mógł się tylko odnieść do definicji, a reszty sam stworzyć ;s A czytać te opracowania mi się chce jak psu orać.

Ale hejt na to poszedł, 1mln widzów nie było zachwycownych, zreszta ja też nie. To est potforne.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
O Chryste, co za gówno. Od samego głosu chce się rzygać, a jeśli wsłuchać się w tekst... Kasuję ten szit z mojej historii przeglądarki.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
O Chryste, co za gówno. Od samego głosu chce się rzygać, a jeśli wsłuchać się w tekst... Kasuję ten szit z mojej historii przeglądarki.

Też toto obejrzałem, przy okazji dodając do tych 60 melonów swój numerek, ale więcej na pewno tam nie wejdę, co za shit. Nie rozumiem o co tyle szumu... No ale ja stary już jestem, co ja tam wiem :eek:jciec:.

Kozo WSP

Member
No co ty, ja oglądam już dziesiąty raz i mnie rozwala. W kategorii kicz przebija nawet Hannę Montanę. Przepis na sukces w muzyce: miej od 13 - 16 lat, skleć na kartce g**ny tekst, zaśpiewaj to, zrób mastering głosu, złóż jakieś oklepane melodyjki i zrób bardziej drewniany teledysk niż Polska przed królem Kazimierzem z nastolatkami, furami i mudżynem. Sukces jest w zasięgu. :p I ty możesz wydać płytę. Ale generalnie wydaje mi się, że ona bardziej padła ofiarą niż naprawdę komuś podoba się to co ona robi. Taka muzyczna Boxxy, co to będzie musiała niedługo uciekać z internetu, bo ją psychoantyfani będą prześladować. :p

http://encyclopediadramatica.com/Rebecca_Black#Rebecca_Black

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Co do boxxy, to mój kumpel był praktycznie zauroczony w tej dziewczynie... a ponoć niedawno nagrała nowy film, lulz. Ale masz rację z tą receptą na sukces. Kicz. 4chan to ogromna siła w internecie, no doubt about it :)

A tak w ogóle to można któregoś z was zieloni/niebiescy/czerwoni poprosić o zmianę napisu pod nickiem?

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Jeśli to jest kicz to chyba nie zapoznaliście się z prawdziwym kiczem. Wczoraj o godzinie 23 jak zawsze włączam tv gdy idę spać. Odpaliłem Vivę a tam leciał jakiś lumpex czy pewex, kij wie tylko tyle wyłapałem z tekstu, jakby tego było mało występował tam też zajebiście energiczny Stachurski. Piosenka którą wykonywali była tak gówniana że na pół minuty mnie sparaliżowała. Dosłownie, mózg mówił do rąk aby przełączyły na inny kanał, ale nie dało rady. Chłam na potęgę. Gdybym prowadził ranking najbardziej skopanych piosenek, bezapelacyjnie zajęła by pierwsze miejsce.
Zarzuciłbym tu linkiem, ale nie chce ponownie słyszeć tej piosenki, ani nawet znać jej tytułu, tak więc ktoś inny kto ją słyszał musi to zrobić. Lecz jednak zapewniam Was że niczego nie tracicie.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Jeżeli zaczniemy licytować się na największy kicz, to za chwilę wszystkim mózgi wypłyną nosem na podłogę. Jak zwykle wszystko jest kwestią gustu. Dla jednego szczytem kiczu będzie Mandaryna w Sopocie, dla innego Stachurski, a jeszcze inny zawyrokuje, że to ta mała w zapodanym linku.
Tak czy siak kicz nas zalewa zewsząd, trzeba włączyć ostrą selekcję tego co odbieramy i kij z resztą shitu.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
nie zdołałem tego całego przesłuchać, jak to potwornie musi brzmieć na porządnym sprzęcie, takim za 30 tysięcy, mogę sobie tylko wyobrażać...
teoria mojego znajomego jest taka, że tą małą wyprodukowali żeby ona była obiektem hejtów internetowych a nie inny "celebryta" tj. Bieber... i działa. wszystkie trolle przerzcuiły się na świeże mięsko

Kozo WSP

Member
No co wy co wy. Wszystko jest dla ludzi, nawet kicz, byleby z umiarem. ;) Każdy słucha co lubi.

Do góry Bottom