O tym dziecku słyszałem w radiu, że hejtują ją. Nawet nie wszedłem w linka ;p Sobie leci Perfect z głośniczków i tak ma pozostać.
nie zdołałem tego całego przesłuchać, jak to potwornie musi brzmieć na porządnym sprzęcie, takim za 30 tysięcy, mogę sobie tylko wyobrażać...
No co ty, te programy to największy shit z całej telewizji. Jedyne programy, które jeszcze mogą wypromować w jakiś sposób młode talenty to "Tak to leciało" i "Szansa na sukces" chociaż to drugie też ostatnio robi się komercyjne. W tym kraju do wszystkiego trzeba dojść samemu, jeśli chce się liczyć na rzeszę szczerych fanów, którzy nie są twoimi fanami tylko dlatego, że viva puszcza twój kawałek co 15 minut.Tak się teraz zastanawiam co sądzicie o sytuacji związanej z tymi wszystkimi muzycznymi programami.
X Faktory, Must be the music, Bitwa na głosy. Czy te komercyjne programy faktycznie są alternatywą dla zgnilizny na polskiej scenie muzycznej?
Są w stanie wyłonić porządne talenty? Które nie zatopią się w pop łajnie?
Jeśli ktoś zna jakieś dobre opracowania naukowe dotyczące(najlepiej w formie artykułu który można znaleźć gdzieś w internecie) "Rok 1984" George Orwella, "Lodołamacza" Wiktora Suwrowowa to proszę o podzielenie się tą wiedzą ze mną!!
Każdy z nas ma w sobie cząstkę takiego CS :trollface:http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/29945-7ea00d9b8b83b80e3c10ab0f590c1f54..png
BOOM :trollface: