O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Electric Dragon

Majster
Weteran
O tym dziecku słyszałem w radiu, że hejtują ją. Nawet nie wszedłem w linka ;p Sobie leci Perfect z głośniczków i tak ma pozostać.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
nie zdołałem tego całego przesłuchać, jak to potwornie musi brzmieć na porządnym sprzęcie, takim za 30 tysięcy, mogę sobie tylko wyobrażać...

O f*ck! Ty też nie możesz sobie tego wyobrazić? Dzięki, myślałem, że jestem sam na tym świecie :trollface:.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Fakt kiczu nam moc!

Tak się teraz zastanawiam co sądzicie o sytuacji związanej z tymi wszystkimi muzycznymi programami.
X Faktory, Must be the music, Bitwa na głosy. Czy te komercyjne programy faktycznie są alternatywą dla zgnilizny na polskiej scenie muzycznej?
Są w stanie wyłonić porządne talenty? Które nie zatopią się w pop łajnie?

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Dla mnie takie programy to po prostu okazja dla kolejnych celebrytów zasiadających w jury na zarobek łatwej kasy, no i pokazanie jacy to oni mądrzy, wszechwiedzący, dowcipni i w ogóle tacy cool i na czasie.

I to działa. Ostatnio w radiu słyszałem, że dla współczesnej polskiej młodzieży autorytetami są takie persony jak: Owsiak (ileś tam procent głosów), ktoś tam jeszcze (już nie pamiętam, ale też tuz jak cholera), no i na koniec Wojewódzki. Orzesz Ty, pomyślałem- jest gorzej niż mi się wydawało...

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Yeed, co do programów muzycznych:

I tyle w temacie.

Jeśli ktoś ma prawdziwy talent, to powinien wybić się "sam z siebie". Dla mnie takie programy to komercha w najczystszej postaci + lewactwo i prezentowanie "kul" stylu życia bez żadnych wartości. Oczywiście jest to dodawane przy okazji, nie wprost. Ale ślepy i głuchy nie jestem. Więc po obejrzeniu paru minut czegoś takiego wyłączam telewizor bo mam po prostu dość.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
No i Pietrzak podsumował to bezbłędnie, tyle w temacie. TVN, Polsat, a teraz i TV publiczna- lewactwo, lewactwo i jeszcze raz szczwane i durne przy tym lewactwo. Ot co!

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
http://www.youtube.com/watch?v=B7XcWJjB2w8

Film zrobił na mnie ogromne wrażenie... mam ochotę teraz siąść i się poważnie zastanowić nad sobą.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Tak się teraz zastanawiam co sądzicie o sytuacji związanej z tymi wszystkimi muzycznymi programami.
X Faktory, Must be the music, Bitwa na głosy. Czy te komercyjne programy faktycznie są alternatywą dla zgnilizny na polskiej scenie muzycznej?
Są w stanie wyłonić porządne talenty? Które nie zatopią się w pop łajnie?
No co ty, te programy to największy shit z całej telewizji. Jedyne programy, które jeszcze mogą wypromować w jakiś sposób młode talenty to "Tak to leciało" i "Szansa na sukces" chociaż to drugie też ostatnio robi się komercyjne. W tym kraju do wszystkiego trzeba dojść samemu, jeśli chce się liczyć na rzeszę szczerych fanów, którzy nie są twoimi fanami tylko dlatego, że viva puszcza twój kawałek co 15 minut.

Cedric

GołoWąs
Kurde ,byłem dziś u okulisty i wwalili mi w oczy jakieś krople ,prze które od paru godzin nie widzę za dobrze.
Ale przynajmniej jutro nic nie muszę w szkole robić . :trollface:
Ja sobie tylko siedze w ławce a pani bedzie za mnie pisać. :lolface:

Spodobał mi się ten obrazek
200615_175318552515306_150654981648330_357481_465639_n.jpg

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Jeśli ktoś zna jakieś dobre opracowania naukowe dotyczące(najlepiej w formie artykułu który można znaleźć gdzieś w internecie) "Rok 1984" George Orwella, "Lodołamacza" Wiktora Suwrowowa to proszę o podzielenie się tą wiedzą ze mną!! :)

I tu rzucam prośbę, termin złożenia bibliografii jest w najbliższy czwartek, a druga połowa mojej leży i kwiczy ;S

Cedric

GołoWąs
A Biafra ma ulicę w Meksyku :lolface:
Link nie chciał się kopiować więc wklejcie nazwe do map : Biafra, Chimali, Tlalpan, Coyacán, México

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/29945-7ea00d9b8b83b80e3c10ab0f590c1f54..png

BOOM :trollface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Tyle że mi chodziło konkretnie o Booma :trollface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Yeed, a koło Bojanowa jest Wydartowo Drugie :trollface:

U was też taka świetna pogoda?

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Bojanowo jest jakieś 30km ode mnie. Kurna, że ja tego nie skojarzyłem wcześniej : D

Zrobię sobie zdjęcie kiedyś pod znakiem i wrzucę na forum :p

Co do pogody to masakra, od 8 na uczelni siedziałem w gangu, bo jakieś zdjęcia do dyplomów robili. Na głowę można było dostać od temperatury i duchoty : / No ale już w domu, nie ma to jak krótkie spodnie ; ]

Do góry Bottom