Panowie i mniejszości kobiece , poleciłby mi ktoś filmy, które mógłbym zabrać ze sobą na święta ?
Jak dla mnie książka bardzo przewyższa film - pod każdym względem. Ale obejrzeć można jak nie ma nic innego.Filmu nie widziałem, ale książka świetna, a w necie czytałem, że również film dobrze przyjęty przez publiczność.
Abi, przecież w " U dilera czesława" pisałem
Dzięki Knur, dzięki Biaf :thumbsup:
Panowie i mniejszości kobiece , poleciłby mi ktoś filmy, które mógłbym zabrać ze sobą na święta ?
To takie słodkie, co napisałeś Ticzu. Zabawne jest to, że jeszcze setki razy zmienisz zdanie na dany temat, a co najmniej kilka razy przewróci Ci się cały światopogląd, tak mniej więcej o 180 st.
Ale to jeszcze przed Tobą
Wolę swoje pseudo-doświadczenie od ponownego odkrywania koła, raz za razem przez młodocianych pseudo-filozofów po spożyciu jakiejś stymulującej szare komórki używki. A i mój korner całkiem sympatyczny i komfortowy.
odkrywanie kola dawno juz odkrytego buduje persone w ciekawszy sposob niz inhalacja jedynie slusznych madrosci bez kwestionowania ich podstaw
nie zakladam, nie stawialem cie w roli ucznia, tylko nauczycielaCóż, ty zakładasz, że ja (jak to dowcipnie ujmujesz) inhaluję "jedynie słuszne mądrości bez kwestionowania".
wierze ci, ale czesto lubiles robic za misjonarza, dlatego mowie o nauczycieluJa cię nie usiłuję do niczego przekonywać.
oczywista oczywistoscJa natomiast kiedyś także odkrywałem koło samodzielnie i czułem się z tego powodu dumny. Z perspektywy czasu i faktów, często okazywało się tylko, iż te odkrycia wiodły na manowce.
wybacz, rozpedzilem sie bo zaczales mi grac mistrza yode piszac o slodkosci moich pogladowNie przypinaj mi więc łatek, bo nie masz wcale monopolu na bycie wszechstronnie otwartym na idee itp...
Zresztą. Każdy musi wyważyć drzwi już otwarte w swoim żywocie...
wybacz, rozpedzilem sie bo zaczales mi grac mistrza yode piszac o slodkosci moich pogladow
Tutaj chyba każdy musi sobie wyciąć maczeta trasę w gąszczu ścierwa. Oczywiście, trzeba słuchać, czytać i myśleć. Na ślepo przyjmowanie czyichś dogmatów jest debilne.