Były były, bo sam między innymi miałem przyjemność pilnować tego pilnować . Ale to było, minęło i nigdy już nie wróci. Teraz trzeba robić ruch! I uważać żeby forum poza ramki monitora nikomu nie wyjechało :trollface:
Uj tam, po 18stce już urodziny nie cieszą. Pić wypiję, a jakże, ale w sobotę. Poza tym szare i smutne życie nie napawa mnie chęcią świętowania. A w domu łzy z okazji tej daty, i to nie łzy radości.
btw. Szwabie polskiego pochodzenia, widzę, że złapałeś bakcyla na lostów.
1-3 sezony zajeklimatyczne
4 spoko
5 jak 4 ale zaniedbali troche rozwoj postaci
6 mnie zawiodl, zwlaszcza watek z jacobem i dymopierdem jak i zakonczenie
chciałam was o coś zapytać... w imieniu mojej mamy
tam gdzie ona pracuje, klecha codziennie siedzi w pokoju i 'pali' jakieś 'kadzidełka'. na metalowym 'rusztowaniu' przypominającym podgrzewacz do olejków eterycznych ma wsypane w 'korytku' coś co wygląda jak ziarenka pieprzu (ciemne - czarne czy czarno brązowe. pod spodem jest świeczka do podgrzewacza. to paskudztwo podgrzewane daje pełno niebieskawego dymu - klecha odurzony i aż biały jak trup ale wdycha bo to go relaksuje....
moja mama pyta się co to za świństwo bo capi od tego w całej plebani i ją głowa od tego boli. jesteście na pewno bardziej obeznani w tych sprawach niż ja
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.