O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
fefcio jakbyś nie zauwazył tutaj poruszane są wszystkie tematy :p
a ja dzisiaj sobie darowałam pierścionka, fajny ale ile można? więc sobie obejrzałam coś innego w tv

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Prawda, ale jest mase innych tematów i to o wiele ciekawszych niż kościół.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Władca? Minimum 3/4 razy widziałem, starczy. Jak dla mnie dobre, ale nie aż tak dobre jak się reklamuje, czyli innymi słowy - trochę przereklamowane.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
oh władca pierścieni, taki epicki... widziałem razy 2 i to mi wystarczy... a skoro jest masa innych tematów niż kościół to może szanowny zaproponuje a nie tylko narzeka, o.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
fefcio ciagle narzeka jak nie na tematy, to na coś innego ;)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
kościół nie, polityka nie, władca pierścieni nie... eeee. Już wiem pogadajmy o muminkach ^^

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Jed, hipokryzja co najwyżej zewnętrznie patrząc. Wewnętrznie nie przejawiam w tym aspekcie hipokryzji, bo z kościołem katolickim z dnia na dzień utożsamiam się coraz mniej.
Poza tym nie chcę być wydziedziczony ^^
No i raz na ruski rok przytrafi się ciekawe kazanie, którego z chęcią wysłucham, ale to rzadkość.

EDIT:

Co do wośp - wielkie serca niektórych artystów :)
Chociaż z drugiej strony trzeba rzecz, że takie 6 tyś to jak na lady punk to symboliczna zapłata.

http://wiadomosci.wp...,wiadomosc.html

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Chociaż z drugiej strony trzeba rzecz, że takie 6 tyś to jak na lady punk to symboliczna zapłata.

W rzeczy samej, jak za darmo ;). Dumny jestem z naszych wspaniałych artystów!

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Biafra, nie wiem czy się orientujesz ile zespoły czy artyści inkasują normalnie za koncert :)
Na dniach mojej małej gminy jakiś zespół ludowy za godzinę śpiewów, na których było może 300 osób przy czym 290 przy stanowiskach z piwem zgarnął 12 k.
Co nie zmienia faktu, że Polscy artyści się błaźnią :)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
wiem ile biorą, taka Maryla Rodowicz brała za występ na raucie firmowym 80tyś zł, tak ze 7 lat temu, więc orientuję się. Dlatego piszę, że jestem dumny heh, choć ta duma ofc, w dużym cudzysłowie...

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Ciekawe tylko jakie są ich koszta które ponoszą.

Nie mówmy już o WOŚP, bo widzę że Biafra czyha ;p

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Ciekawe tylko jakie są ich koszta które ponoszą.

Na tym chyba polega poświęcenie się ten jeden raz w roku, w imię charytatywności dla wielce wspaniałej WOŚP, czyż nie?

Nie mówmy już o WOŚP, bo widzę że Biafra czyha ;p

Ano czyha ^^

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Dobra, chyba mnie nie zbesztasz za to co napiszę ;p

Z tego co wiem, wszelakie koszta występu zespołu, WOŚP bierze na siebie. Jak zespołu nie stać na taki wydatek ( w to i ja nie uwierzę ;p ) to uj im w pupę, ale jak jeszcze RZĄDAJĄ kasy za występ to już niech spierd.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Z tego co wiem, wszelakie koszta występu zespołu, WOŚP bierze na siebie. Jak zespołu nie stać na taki wydatek ( w to i ja nie uwierzę ;p ) to uj im w pupę, ale jak jeszcze RZĄDAJĄ kasy za występ to już niech spierd.

No i tu pełna zgoda.
Jak się okazuje: żądają, wprawdzie "symboliczne" kwoty, jak na nich, ale jednak... Tak więc:
to już niech spierd.

:D

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
A ja byłem wczoraj w Irish Pubie w Wawie, i piłem jedno z najdroższych piw w moim życiu ;S 10 złoty za kufelek 0,5l Damn, to zdecydowanie nie na moja kieszeń.

Mam zaliczenie z ekonomii w poniedziałek. 50 zagadnień do nauczenia się na pamięć, a tak nie mam do tego weny i polotu że to się w głowie nie mieści. Zaraz idę wbijać gwoździe w ściane pod kalendarz ;S

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
U mnie ciągle wisi ten z 2011. W całej chaupie nie ma na 2012, przy czym co rok walała się sterta tego badziewia od rożnych organizacji itp.

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
A ja idę dzisiaj wieczorem do teatru, co lubię i czynię chętnie.

Ktoś w ogóle z Was był i lubi chodzić do teatru lub filharmonii?

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
pasjonuje mnie XIV-wieczny teatr irański, niestety jego dzieła nie są wystawiane w Polsce, więc zmuszony jestem upijać smutki w 100-letnim chateau de chateau popalawszy w tym samym czasie kubańskie cygara

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
bywam rzadko, ale jak juz pojde, to tylko na syf ryjacy banie :D ostatni raz widzialem hamleta szejspira w alternatywnym nowoczesnym psychodeliczynm wykonaniu w jednym hamburskim teatrze, ktory wlasnie znany 'est z wlasnych wersji slawnych sztuk
powiem wam tylko tyle, ze jakbym zajaral przed spektaklem, nie wyszedlbym z tego calo

Do góry Bottom