O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja zagrałem 1.5 h w Skyrim i jak na razie nie czuję nawet iskry chęci kontynuowania tej przygody :/
Ja miałem to samo, może nawet krócej grałem. Ziomek ciągnął mnie po jakiejś piwnicy, system walki ujowy był, pograłem chwilkę na siłę a potem jak akcja się nie rozkręciła to wyłączyłem. Goticzek najlepszy!!1

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
tak jakby internet nie wiedzial jak 'est postrzegany, sek w tym ze ma na to wyjebane men

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ja pograłem sporo, parędziesiąt godzin, ale teraz nie mam czasu na granie. ;P Ale wrócę, to pewne. :)

to samo mam tylko ja wygrałem 170 godzin

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Dobry film, Crysis, szkoda tylko, że prawdopodobnie obejrzeli to głównie ci, którzy o tym wiedzą. Z drugiej minusy coś muszą znaczyć. Niestety, ale takie mamy społeczeństwo "aby komuś dopier****ć" (vide modlitwa polaka z "dnia świra"). Ciężko oczekiwać czego innego w internecie, widząc jak to wygląda w realu ;)

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Nie CRYSIS, a CRISIS. Nie obrażaj mnie robiąc mój nick nazwą z tej niedorobionej gry. :>

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS CRYSIS

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
CRYSIS

2pys0vr.png

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Cicho Nau, bo zacznę wymieniać twoje postępki z przeszłości, za które Cię banowałem. =D

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
I co ten Nauczyciel zrobił... znowu instaluję Jade Empire. :>

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
To prawda.

A post zasługuje na więcej treści.

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Mnie jednak kusi stwierdzenie jednak, że płk. Przybył tak naprawdę nie chciał się zabić. Gdy człowiek jest naprawdę zdeterminowany by się zabić, robi to skutecznie. Natomiast Mikołaj Przybył jest wojskowym i chyba wie jak się postrzelić by zginąć. :eek:

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Najprawdopodobniej chodziło na zwrócenie większej uwagi na sprawę, za co i tak gościa podziwiam. No nie oszukujmy się, że ktoś strzelając sobie bodajże w policzek chce się zabić ^^. Dzisiaj już udzielał wywiadów. A tłumaczenie się, że ktoś mu przeszkodził w trafieniu sobie w głowę bo się krzątał gdzieś w pomieszczeniu obok...

Do góry Bottom