O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Poza tym nie chcę być wydziedziczony ^^
kurcze a ja ciągle odrzucam tego ziga, a on majątek ma ! zigi poczekaj skarbie... :D

do teatru? lubię tylko ceny biletów trochę za drogie (40-80zł) jak na moją bogatą kieszeń to trochę za dużo jak na jedno wyjście, ale jak już się skuszę to najchetniej wybieram musicale,

Wiem, że fajny sam wybierałem kochanie :D
o zebym to aj wiedziała wczesniej ^^

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Chociaż jak się tak zastanowić jed, to masz sporo racji. Ja też mam swoją, ale nie chce mi się tłumaczyć, bo i po co. Ale rację masz.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Dawno nie miałem okazji być. Może dlatego że się po prostu tym nie zainteresowałem. Tak, tylko i wyłącznie dlatego, poza tym nie bardzo mam z kim się tam wybrać. Na razie będę się pchał do kina bo jest sporo fajnych filmów:)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Nie chce mi się pisać w temacie o Morrowindzie (ostatni post z roku 2008, nie będę odkopywał), więc zapytam tutaj:
Czy ktoś z Was orientuje się, czy istnieje mod, który dodaje do interfejsu takowy pasek, jaki występuje w oblivionie i skyrimie, pokazujący kierunki świata, ale przede wszystkim kierunki w które trzeba się udać, aby wykonać zadanie? Ewentualnie wystarczy samo zaznaczenie na mapie. Niedługo będę ogarniał na konsoli Fallouta 3 (wreszcie!), później zabrałbym się za Morrowinda. W sumie taki mod nie jest konieczny, ale z pewnością byłby wygodny : )

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Jest taki mod, swego czasu też go szukałem. Poszukaj w necie bo wiem, że jest na 100%.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Ułaa, dawno tutaj nie byłem. Nie wiem dlaczego Skyrim jako pierwszy z sagi TES'a mnie wciągnął. Może dlatego, że niedawno powymieniałem parę części z wnętrzności pecetowych ^^ Sobie już dałem spokój w grę na najwyższym poziomie trudności, już teraz 4 fun pogrywam. Co słychać u Was, bo w sumie dawno z nikim nie rozmawiałem ;)

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
morrowind i f3 to jedyne gierki przy ktorych spedzilem ponad 300h

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Mnie Morrowind wciągał na kilka godzin, później dawałem sobie spokój. Mimo to nie daję za wygraną, kiedyś przejdę. Za to Oblivion ładnie mnie pochłonął, poza drobnymi rzeczami, które mi przeszkadzały był naprawdę bardzo dobry. W Skyrima nie grałem i na razie mnie nie ciągnie, ale kiedyś się skuszę.
Obecnie czekam aż przyjdzie do mnie Fallout 3, wstyd się przyznać, ale jeszcze nie grałem. Trzeba nadrobić zaległości. Oczywiście w przyszłości będzie też New Vegas.

Słychać to co zwykle, nic nowego : )

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Ja grałem w każdego TESA. Osobiście lubię go bardziej od serii Gothic. :)

Ja spędziłem setki godzin przy Mount&Blade, część pierwsza i Warband. :D Genialne gierki. :>

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ja zagrałem 1.5 h w Skyrim i jak na razie nie czuję nawet iskry chęci kontynuowania tej przygody :/

Cedric

GołoWąs
Sztampowy jest wątek główny, ale potem gildie i poboczniaki dają radochę ^^

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Mnie wciągnął wykreowany świat.

Żałuje tylko, że nie dało rady wyciągnąć więcej graficznie z mojego lapka choć i tak wszystko mam na high poza wygładzaniem krawędzi.

wejście na dach Smoczej Przystani w białej grani i spojrzenie na równinę przy rytmach epickiej muzy. Dobre w uj. Dlatego ta gra mi się podoba. Zakładam słuchawki i na czas gry jestem tam i cholernie mocno utożsamiam się z wykreowanym światem i moja bohaterką :)

Ed czemu cię tak długo nie było? jakieś kłopoty miałeś czy jak? czy taki zajęty życiem?

Electric Dragon

Majster
Weteran
Yeed pisałem na sb, teraz niby mogę w żartobliwy sposób opisać dlaczego mnie nie było albo cię po prostu zbyć jakiś głupim zdaniem. Ale nie chcę. Kłopoty się nie skończyły, kombinuję z pewnymi sprawami a sam nie wiem jak się to w końcu skończy. Ogólnie, wcale nie mam wesołych lat.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Heh me gadu otwarte z resztą już wysłałem wiadomość.

czasem lubi się piedolić wszystko Edkos. Nie wiem jeszcze z czym kombinujesz ale życzę by ułożyło się po myśli.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Ja zagrałem 1.5 h w Skyrim i jak na razie nie czuję nawet iskry chęci kontynuowania tej przygody :/

Mam dokładnie to samo- ok 2h rozgrywki i nie mam motywacji, by tę grę odpalić ponownie. Tak było zresztą z każdą częścią. W Morrowinda grałem deko dłużej, bo kilka/ kilkanaście godzin, ale ogólnie ten sztuczny i drewniany klimat mnie odrzuca.
Powiem tak: pewnie nie jest to zła seria, ale jeżeli ktoś jej nie czuje, to kompletnie nic tego nie zmieni...

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ja przegrałem jakieś 50-60h i chyba się wyprztykałem. Nie chce mi się już grać w Skajrima... akurat w takim momencie odechciało mi się, gdy namówiłem do grania znajomą ;p

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Ja pograłem sporo, parędziesiąt godzin, ale teraz nie mam czasu na granie. ;P Ale wrócę, to pewne. :)

Do góry Bottom