O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
kajdanki różowe jej kup a nie jakieś perfumy czy biżuterie, niech wie co od niej oczekujesz
aczkolwiek szlifierka kątowa też dobry pomysł

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Romuś :D Też chciałbym więcej w domu odpoczywać, ale nie ma bata, muszę się uczyć, bo chcę być w przyszłości inżynierem.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
piedolic szkole,
angry-hobo.jpg

btw, od kilku miechow nie 'estem w stanie wyswietlic sobie swego paska ostrzezen, w zadnej przegladarce nie idzie
cos zescie zyebali

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Yyy masa propozycji tutaj widzę ;P. No więc tak: Kolczyki raczej niezbyt, po prostu wydaje mi się, że ona za nimi nie przepada. Czekoladki jak najbardziej, ona nawet je uwielbia (czego po niej absolutnie nie widac ;p)..
To myślę, że tak jak mówiłem: jakieś perfumy, misiek + czekoladki wystarczą ;D. Nie chcę zbankrutować, choć dorabiam sobie teraz w soboty u wujka ^^. Co do masy, troszke jej podciągnąłem ostatnimi czasy, choć i tak dalej jestem szczupły (ale już nie tak jak kiedys ;p).

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Yyy masa propozycji tutaj widzę ;P. No więc tak: Kolczyki raczej niezbyt, po prostu wydaje mi się, że ona za nimi nie przepada. Czekoladki jak najbardziej, ona nawet je uwielbia (czego po niej absolutnie nie widac ;p)..
To myślę, że tak jak mówiłem: jakieś perfumy, misiek + czekoladki wystarczą ;D. Nie chcę zbankrutować, choć dorabiam sobie teraz w soboty u wujka ^^. Co do masy, troszke jej podciągnąłem ostatnimi czasy, choć i tak dalej jestem szczupły (ale już nie tak jak kiedys ;p).
no to jak już tyle jej kupujesz - co prawda zapomniałeś o mojej świetnej propozycji tj. różowych kajdankach - to powinna Ci się zrewanżować słoikiem dobrej odżywki, żebyś masę zwiększył

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Na różowe kajdanki jeszcze za wcześnie, za młodzi jesteśmy :p.

na mase nie trzeba odżywek, wystarczy ubić świnie i wpierdzielać.. :trollface: ^^>

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nienawidzę kupować prezentów, głownie dlatego, że nigdy nie mam na nie pomysłu. Jednakowoż uwielbiam je dostawać.
Perfumy czy biżuteria to takie bezpieczne wyjście, no i oczywiście mocno banalne. Co nie znaczy, że najgorsze. Jednak czasami lub częściej można nie trafić w gust (to tyczy się z resztą każdego prezentu).

Ja proponuję pomyśleć ci o czymś oryginalnym, może niekoniecznie namacalnym czy wartościowym w sensie pieniężnym?

Cedric

GołoWąs
Ehem :D
498_1_500_Kobieta-I-Pierscionek[1].jpg

A teraz czas na Cedus Cogitationes :D
Wpakuj się do pudełka, wyślij się jej pocztą, karton z tobą zostanie pod drzwiami, ona otworzy drzwi, a ty wyskakujesz w garniturze zapraszając ja na romantyczną kolację :trollface:

Karpielek

VIP
VIP
btw, od kilku miechow nie 'estem w stanie wyswietlic sobie swego paska ostrzezen, w zadnej przegladarce nie idzie
cos zescie zyebali
Mi to już od dawna nie działa, po drugie liczba wyświetleń w profilu też jest coś zje*ana, w ogóle się nie aktualizuje ;)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Idę formatować dysk, nara!
Kiedyś wrócę : )

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Jeden mądrzejszy od drugiego >.<

Cokolwiek nie wybierzesz, nie dawaj za dużo. W d*pie się potem poprzewraca, a poza tym wyprujesz się z pomysłów, bo co? Co roku dasz jej misia na mikołaja?(czysto hipotetycznie jeśli to tyle przeżyje) Także raczej z zdrowym rozsądkiem coś. Z perfumami lepiej zaczekać aż się poznasz ją na tyle dobrze, że będziesz miał stosunkowo mały margines błędu i nie skończy się to jakąś porażką. Przynajmniej ja bym tak robił.

Co do samych prezentów, podzielam zdanie i opinie Ziga. Uwielbiam dostawać, ale czasem jak coś trzeba wymyślić. To dramat jest jakiś. Z reguły takie wymyślone pod wpływem chwili się sprawdzają.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Widzę, że wiesz z jakie dziewczyny się brać. Powiedz jeszcze jedno. Ma ciągnik?

Nie radzę odpowiadać twierdząco, Romek gotów odnaleźć twoją dziewczynę i ją zbałamucić. Romek, jesteś zainteresowany to wbij do mojej wioski, jest tutaj taka jedna z traktorami i kombajnami;p

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
ja piernicze :lolface: , ciagnik, traktory, wymiona co jeszcze może dużą 'stodołę' ?

Do góry Bottom