Kurde, przyszło jeszcze do tego, żeby robić sobie w domu drugą szkołę, ja uczę się w szkole, a w domu odpoczywami przykładać się do nauki w domu.
no to jak już tyle jej kupujesz - co prawda zapomniałeś o mojej świetnej propozycji tj. różowych kajdankach - to powinna Ci się zrewanżować słoikiem dobrej odżywki, żebyś masę zwiększyłYyy masa propozycji tutaj widzę ;P. No więc tak: Kolczyki raczej niezbyt, po prostu wydaje mi się, że ona za nimi nie przepada. Czekoladki jak najbardziej, ona nawet je uwielbia (czego po niej absolutnie nie widac ;p)..
To myślę, że tak jak mówiłem: jakieś perfumy, misiek + czekoladki wystarczą ;D. Nie chcę zbankrutować, choć dorabiam sobie teraz w soboty u wujka ^^. Co do masy, troszke jej podciągnąłem ostatnimi czasy, choć i tak dalej jestem szczupły (ale już nie tak jak kiedys ;p).
Mi to już od dawna nie działa, po drugie liczba wyświetleń w profilu też jest coś zje*ana, w ogóle się nie aktualizujebtw, od kilku miechow nie 'estem w stanie wyswietlic sobie swego paska ostrzezen, w zadnej przegladarce nie idzie
cos zescie zyebali
no ale myślisz że ci świnię kupi? realizmu trochę.. dzieciaku... :trollface:Na różowe kajdanki jeszcze za wcześnie, za młodzi jesteśmy .
na mase nie trzeba odżywek, wystarczy ubić świnie i wpierdzielać.. :trollface: ^^>
Widzę, że wiesz z jakie dziewczyny się brać. Powiedz jeszcze jedno. Ma ciągnik?nie musi kupić, może dać mi swoją
Widzę, że wiesz z jakie dziewczyny się brać. Powiedz jeszcze jedno. Ma ciągnik?