A jakiej wersji? 09.x czy 1.0+?
Bo scrobbler obsługuje 09.4, a wolałbym nowszą wersję. Pobrałem 1.1.10 i scrobbler nie działał, więc poszperałem chwilę w necie i znalazłem foo_audioscrobbler 1.4.7., ale w żaden sposób nie dowiedziałem się co dokładnie z tym się robi, gdzie wrzuca i takie tam.
Generalnie to nie jest to jakieś pilne, ale w sumie przetestowałbym tego foobara.
1.1 wyszedł jakoś niedawno, więc jeszcze nie ma do niego wtyczek, a te od 0.9 z nim nie współpracują. Ja działam na 0.9.5 i jak dla mnie jest o wiele lepszy i wygodniejszy od winampa.
Hmm... chyba jednak da się to zrobić. Ściągnij tę wtyczkę http://www.przeklej.pl/plik/foo-audioscrobbler-dll-0016770116jo?err=referr i zainstaluj przez foobara w preferences > components. U mnie działa.
Prosty i łatwy w obsłudze, działa płynnie i w porywach zużywa do 50 mb ramu. Żadnych głupich wizualizacji i przebajerowanych skórek, minimal pełną gębą.
Trailer filmu the Hobbit: An unexpected journey.
Moim zdaniem ciekawie się zapowiada. Może i trailer krótki, ale wnioskuję, że film wiernie będzie adaptować wydarzenia z książki
Zaiste, zapowiada się smakowicie. Książkę czytałem, jak i Silmarillion i trylogię, więc czekam z niecierpliwością. Choć muszę przyznać, że ekranizację Władcy Pierścieni widziałem już taką ilość razy, że mi się trochę przejadło...
Właśnie obejrzałem, świetnie się tą prezentuje, jak na razie. Mam nadzieję, że klimat z Władcy Pierścieni zostanie utrzymany. Szkoda, że trzeba czekać jeszcze cały rok ; (
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.