O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
hehe biaf nie ujawni swego wieku bo jest zbyt tajemniczy ale ciekawe czy ta jedynka jest prawdziwa heeh, no tak uwielbiam bawić sie w 'dedektywa' , a moze szukam męza ;P

zigi jesteś za mołdy skarbie :trollface:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Biaf, przyznaj się, że masz 11 lat i tata Ci pisze teksty.

Winner is... Bojka heh. Zawsze na niego stawiałem :D.

Choć i Ziga oraz Draga filozofia też mi się podoba, bo nie zgadują, a mają swoją opinię itp...

Co do Ciebie Abi- szukasz męża? No cóż, do żeniaczki mam już niejaki wstręt... ale możemy się spiknąć, przynajmniej liczniki i inne opłaty pójdą na pół i będzie łatwiej. Konkubinat też jakaś instytucja jest heh. Z tym, że ja się nie wybieram na północ, Ty musisz przyjechać na południe :trollface:

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
ale musi przyjechać na to południe którego flaga Ci dumnie powiewa w sygnaturze? szerokiej drogi w takim razie :trollface:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Dla mnie południe, to symbol wartości, stającej na przeciw barbarii. Dokładnie jak u Tolkiena, zachód = cywilizacja; wschód = to orkowie, ruscy i wszelke zwyrodniałe zaprzaństwo... I wbrew lewackiej propagandzie- południe w USA reprezentuje wartości uniwersalne i prawdziwie moralne... A cała propagandeska lansujących jankesów i ich wartości jako jedynie słuszne, to od zawsze komuchy na kontynencie Irokezów i Apaczów (dumnych plemion), które o ironio, zwano czerwonymi, a jak pokazuje historia- czerwona jest Rosja Radziecka i sympatycy... Reszta, co najwyżej lekko pomarańczowa i to też tylko z karnacji, nie z poglądów...

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
yyy na południu głowa będzie mnie ciągle bolała bo tamte klimaty atmosferyczne mi nie służą :trollface:
masz awersję do północy? mieszkam 200m od plaży

Cedric

GołoWąs
Z moich skomplikowanych obliczeń (troche nad tym siedziałem, trudna sprawa dla mojego umysłu :trollface: ) wyszło mi, że Biaferson ma 40 lat ( minęło, jak 1 dzień !) :D Zresztą tak mi się wydaje po rozmowie na Skajpaju, tam miał taki dojrzalszy głos :D

Ja mieszkam w Wawie. Sprzedajcie swoje domy, dajcie mi z nich kasę, oddam wam swój i będzie wszystkim miło, bo w centrum Polski :trollface:

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Raz Biafra podał wiek na innej stronie, co nie Skellen? :trollface:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
masz awersję do północy? mieszkam 200m od plaży

w sumie nie mam awersji, a już na pewno nie do północy Polski. Tłumaczyłem tylko moje konotacje sygnaturowe. Jak mnie dobrze zmotywujesz to kto wie, może zawitam u Ciebie z walizkami heh. Byleś nie żałowała :)

Raz Biafra podał wiek na innej stronie, co nie Skellen? :trollface:

Przed Tobą nic się nie ukryje. Powiedz mi na pw, o jaki serwis chodzi, a ja potwierdzę, czy o mnie chodzi lub zaprzeczę hehe

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
w sumie nie mam awersji, a już na pewno nie do północy Polski. Tłumaczyłem tylko moje konotacje sygnaturowe. Jak mnie dobrze zmotywujesz to kto wie, może zawitam u Ciebie z walizkami heh. Byleś nie żałowała :)
więc twierdzisz że za parę miłych słów zaprzedałbyś swoje południowe wartości? puchu marny :trollface:

a o prozie Tolkiena i tym, co u niego jest na wschodzie, nigdy tak nie myślałem - czy to paranoja, czy wszystko jest metaforą i ma drugie dno? daje trochę do myślenia, nie myślicie?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
czy to paranoja, czy wszystko jest metaforą i ma drugie dno? daje trochę do myślenia, nie myślicie?
Oko każdego widzi to samo, jednak interpretacja tego to już nader skomplikowany proces, w wyniku którego nic nie jest takie same. :wow:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Yeed słucha Maćka Silskiego

Daj in hell.

Dobra nie zrozumiałem przesłania w wypowiedzi biafry i spinałem się jak zawsze. Mea culpa. Przepraszam.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
co to za walony zastoj w glosnikach i pojedynczych utworach, ze nie moge sie juz z wami dzielic seksowna muzyka gupje jedze

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
3879%20-%20animated_gif%20chuck_norris%20dodgeball%20thumbs_up.gif

Cedric

GołoWąs
Może ktoś mi pomóc z fizą ? :wacko:
Na czym polega doświadczenie Plateau i czemu się to wszystko dzieje podczas tego doświadczenia

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
kolegów nie masz? :trollface: albo chociażby - google w tym wypadku?
zaręczam że tu fizyków nie ma

Cedric

GołoWąs
kolegów nie masz? :trollface: albo chociażby - google w tym wypadku?
zaręczam że tu fizyków nie ma
Już ty wiesz jakich mądrych kolegów mam w klasie :trollface:
A w google jest o tym dosłownie 1 zdanie ;d

Wierzę w was, wysilcie swe mózgownice dla Ceda :trollface:

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Człowieku, naiwny jesteś chyba skoro wierzysz że ktoś ci to wytłumaczy ;D Ja z fizyki na tą chwilę cudem unikam zagrożenie;d

Do góry Bottom