O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
a mnie akurat tekt yeeda rozbawił, może przez te cukierki ;)

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
yeed czasami bywa jak przysłowiowy wrzód na d*pie więc trzeba go albo polubić albo zwalczyć ;), ja już się do niego przyzwyczaiłam i traktuję z przymruzeniem oka, zresztą wielu 'yeedów' tutaj na forum - jaky ktoś nie zauważył. a tekst naprawdę zabawny jemu wyszedł niezależnie kogo tyczyłyłby się te słowa, hehe moze się dzielimy a może... ;)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Co słyszy yeed:

ble, ble, ble, DO ROBOTY, ble, ble, ble, ble, TY I JA, ble, ble,ble, ble, NA PODŁODZE, ble, ble, ble, ble, TERAZ, ble, ble, ble, ble, BEZ UBRAŃ!

Tia..., a poza tym wszyscy zdrowi?

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Stawiając Come i Szpaka w jednej linii nawet nie wiesz jak się błaźnisz : ] Ale jakoś trzeba hejtować.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Domyślam się, że Coma heh, choć to w sumie mało istotne. Wiadomo kto jest adresatem kpiny, a to cieszy moje starcze, stetryczałe i zgorzkniałe serce :trollface:

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
biaf ty stary tetryk? to co ja mam powiedzieć :trollface:

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
no cóż abi - o Twoim wieku można wypowiedzieć się tylko w formie cytatu, mianowicie "A kto umarł.. ten nie żyje"

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
biaf ty stary tetryk? to co ja mam powiedzieć :trollface:

Przecież sama (a może z pomocą innych dusz) doszłaś do wniosku, że muszę być ok. 2 lata starszy od Ciebie, więc nie rozumiem Twojego stwierdzenia. Przecież Ty, że tak powiem: młoda laska jesteś heh.

Co do spekulacji, nie zaprzeczam, nie potwierdzam. Na koniec powiem tylko tyle- najlepiej zdiagnozował mnie Boom, mówiąc, że jestem starcem ok. czterdziestki heh. Mam 41, słownie- czterdzieści jeden.

Pytanie brzmi, czy gram w uja, czy mówię prawdę. Cóż, nie mój problem. W sumie to mam 51, słownie pięćdziesiąt jeden. Gdybym wyznał, iż mam 61- słownie sześćdziesiąt jeden, to bym pojechał po bandzie i nikt by tego nie kupił. Powiem jeszcze tylko, że mam również 31- słownie trzydzieści jeden. Na koniec stwierdzę, że któraś z tych cyfr jest prawdziwa, jak i fakt, że nie obce mi 21- słownie dwadzieścia jeden, choć szczerze przyznam, że lata nastoletnie, to nie mój konik, ani powód do tęsknoty. Jedyny przedział wiekowy, który żegnałem z ulgą i wiwatem. To tyle.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
dragu :*

biaf ja młoda laska hehe chyba na jednej nodze ;P
o kurcze ale dałeś mi zagwozdkę teraz :rolleyes:
gdybyś był 2 lata starszy ode mnie to byś miał ok 34-35 lat to z tego co piszesz to musiałam się pomylić skoro z wymienionych cyfr przez ciebie jedna jest prawdziwa... zakładając że powiedzmy wymieniając te liczby jeden jest prawdziwy a boom był najblizej to wypada na 41, chyba że jesteś ode mnie młodszy o dwa lata to wypada 31. duża przewaga jedynek na końcu więc pewnie 1 - to prawdziwa liczba ? zgłupiałam

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Po pierwszych zdaniach myślałem, że forum utraciło swój urok bezpowrotnie.
Na szczęście Starzec biafra nie zdradził swego wieku, tak więc szafa gra.

P.S. Mówiłem ci już Abi, że kręcą mnie kobiety w wieku 30-40 lat? Khe Khe

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
a to tajemnica, abi widzę ma zadatki na współczesnego Sherlocka, a jednak podstawową kwestią jest co innego; primo, kogo to tak naprawdę na tyle obchodzi aby tak o tym gorliwie rozmyślać, secundo i tak skończy się to na domysłach póki wielce tajemniczy Biafra zdecyduje że ma dość takiego zainteresowania swoją osobą i zdementuje wszelkie plotki...

Do góry Bottom