O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
jak siadło, przecież działa :f

suchary.jpg

Vendetta

Deathproof
VIP
Mimo, ze to remix, zdobyl moje serce
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eQyMfFfu8O0&feature=channel_video_title[/youtube]

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
True, Skyrim jest świetny, dawno nie miałem takiej radochy z gry w rpg.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Jakieś podobieństwa do poprzednich gier tej serii? Bo jeżeli nie wprowadzili totalnych zmian w stosunku do poprzedniczek (mam tu na myśli: kartonową grafę, tudzież fabułę, plus tylko wielki w uj świat), to nie dla mnie...

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
to nie dla Ciebie

ok, dzięki. Tyle chciałem wiedzieć. W związku z tym:

Załóżcie sobie osobny temat, w stosownym dziale na to badziewie. Tu, już nie chcę o tym słyszeć :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Niektórzy narzekają, że forum siadło i nawet administracja nic nie robi, to czas wziąć się za robotę heh.

Jak tak ma ci to iść jak w komentarzu do zdjęcia romka...to lepiej wracaj na wypoczynek...

to nie dla Ciebie

Powiedział hejter do hejtera

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
SKAAAAAAAAAAAAAAAAAAJRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
:trollface: :trollface: :trollface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Czuję się obrażony :( . Biafra jako rekompensatę możesz zdjąć mi warna jakiegoś :D

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
tylko potwierdziłem, iż Skyrim jest podobny do poprzedniczek, a Ty na mnie naskakujesz.. i kto tu jest hejterem.. hipokryto :)

Po twojej niechcianej opinii na gadu ;p wiem, że jestes Hejterem :D

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Jak tak ma ci to iść jak w komentarzu do zdjęcia romka...to lepiej wracaj na wypoczynek...

Na to mam taką odpowiedź:

yeed, nie było cię i był spokój. Teraz kot cię przywlókł i wygadujesz dyrdymały

to, co do tematu Romka. Zakończyłem tę wypowiedź emotem stosownym, aby podkreślić, że to żart. No ale, niektórzy mają ciężki zatryb, więc się plują z pseudo elokwentnymi ripostami.

Czuję się obrażony :( . Biafra jako rekompensatę możesz zdjąć mi warna jakiegoś :D

I'm sorry, so sorry... Nic nie mogę dla Ciebie zrobić w tej materii, nie moje warny ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zbyt mało stosownym skoro nawet Romuś poczuł się urażony.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
tak czy siak, największy ruch jest jak ludzie zaczynają sobie skakać do gardeł, a chyba nie o to z założenia chodziło, prawda? nie żeby mi nie pasowało, ale cóż...

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Zbyt mało stosownym skoro nawet Romuś poczuł się urażony.

Nie mów za Romusia, bardzo proszę. Odnoszę wrażenie, że właśnie nie jest urażony, co podkreślają jego emoty w tekście z rzekomymi pretensjami do mnie. Ale może się mylę... Niech Romek się wypowie jednoznacznie, bo twoich wymądrzeń nie chce mi się słuchać (czytać), a już na pewno nie są dla mnie wyznacznikiem czegokolwiek.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Nie poczułem się urażony, jestem przyzwyczajony (jeśli ktoś z was będzie kiedyś gangsterem to zrozumie) , tamten post powyżej to była taka ironia.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
hehe ja bym ci zdjęła ale mój ostatni jest z czerwca więc nie wiem czy wypada :p

tak jaracie się tą grą i tylko mi smaka robicie, kurcze na moim złomie mało co chodzi i jak czytam te wasze posty to ze złości żrem tony cukierków hehe, a co tam najwyzej będę większa tylko gorzej z zębami.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Co mówi BIaf:

To miejsce to śmietnik! Do roboty! Ty i ja musimy tu posprzątać! Twoje rzeczy leżą na podłodze! Jeśli nie zrobimy teraz prania, to pozostaniemy bez czystych ubrań!

Co słyszy yeed:

ble, ble, ble, DO ROBOTY, ble, ble, ble, ble, TY I JA, ble, ble,ble, ble, NA PODŁODZE, ble, ble, ble, ble, TERAZ, ble, ble, ble, ble, BEZ UBRAŃ!

:trollface:

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Yeed, zmień dilera czy coś bo ten już się nie sprawdza ; ]

Do góry Bottom