O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
A wystarczyłoby nie zapomnieć o napisaniu "o mało" i zaoszczędziłoby to nam kilka postów spamu.
Ja np. dzisiaj pierwszy raz jechałem z panią taksówkarz. Cholerna feminizacja...

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
A ja mam za karę zrobić jakąś pracę na ekonomię, tylko, że nic nie czaję, nie chce mi się do tego nawet zaglądać, głupi przedmiot.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Będąc po szkole średniej ekonomicznej i studiach ekonomicznych, przychylam się do Twojego stwierdzenia. Ekonomia jest poj*bana.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No. Aktywa, pasywa, bilanse i wszystkie formułki...Pohebane;/

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Zeskanować wam moje wykłady z matmy, znaczy moje notatki z nich?
Wszystko jest na swój sposób poryte :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
mass narzekalstwo :)

a może coś optymistycznego?

no popatrz, mnie też ostatnio samochód nie przejechał, to znaczy że wiodę życie na krawędzi?

Ty to jesteś hardkorem :)

Cedric

GołoWąs
Ja nienawidzę ekonomii z innego powodu : Ostatnio mieliśmy biznesplan do zrobienia no i Ci co zrobili w pare minut, zapisując jedynie kartkę A5 dostali czwórki
Ja pisząc szczegółowo dostałem jedynkę ; /
Co z tego, że babka widziała jak pisałem to na lekcji, uznała, że to z internetu ;/

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
To haniebne z jej strony : /

Zig, robisz notatki z matmy? U mnie się nie dało robić, bo gość mówił tak zawile że pewnie sam się do końca nie rozumiał.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
My mamy takiego ziomka od angielskiego, co pisze strasznie niewyraźnie na tablicy, też większość tego nie przepisuje.

Cedric

GołoWąs
U mnie podobnie jest z biologią : Babka nic nie pisze na tablicy, tylko cały czas nawija; ale jak karabin maszynowy ;d
Nikt nawet nie stara się zapisywać ;d

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nam na wykładach na matmie tłumaczy jak dla debili, w sumie i na innych przedmiotach też. Nawet mówi - to sobie zapiszcie i dyktują xD.
A całe liceum straszyli, że na studiach nikt na was nie będzie się oglądał więc uczcie się szybko notować, tak jak w gimnazjum straszyli liceum/technikum, w podstawówce gimnazjum. Tylko mama mi mówiła, że pierwsza klasa będzie fajna gdy miałem te 7 lat. Tak czy siak, zawsze kłamali... mama też :/

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
javaw2011101619312929.jpg

No muszę się pochwalić, ściągnąłem parę modów i gra od razu wygląda lepiej, aż chce się budować, jutro będę odwzorowywał ratusz z mojego miasteczka, tylko muszę fotki porobić.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
notatki? na większości lekcji nie mam czasu na takie bzdury.

...roman może w simsy pograj podobna idea co minecraft

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Mylisz się Drago. W Simsach masz gotowe projekty które musisz tylko odpowiednio skomponować, a w MC nie masz nic. Gra nudzi się po jakimś czasie strasznie, ale jak ktoś lubi tworzyć coś z kompletnie niczego i ma wyobraźnie to jest ciekawa opcja. Twoja krytyka jest bezsensowna w tym przypadku, no chyba że wolałeś lalki Barbie zamiast Lego to postaram się zrozumieć.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
powiedziałem że idea jest podobna, nie taka sama, ale rozumiem że język którego użyłem w swojej wypowiedzi jest zbyt wyrafinowany dla niektórych

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Daruj sobie, do wyrafinowanych wypowiedzi jeszcze Ci daleko.

Do góry Bottom