O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Gra nudzi się po jakimś czasie strasznie, ale jak ktoś lubi tworzyć coś z kompletnie niczego i ma wyobraźnie to jest ciekawa opcja.

Trzeba przyznać, że gra daje pole do popisu osobom, które mają zmysł do projektowania przestrzennego. Wbrew pozorom idea gry jest denna, jednak moim zdaniem ma duży wpływ na rozwój pewnych umiejętności związanych z postrzeganiem obiektów w przestrzeni i projektowania. W końcu niektóre wykonania są imponujące. Chociażby Statek Enterprise w skali 1:1, gdzieś widziałem na YT. Bądź co bądź wymaga to sporych umiejętności.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Nie znam gry i nie bardzo wiem o czym się tu gada, ale na zasadzie analizy poszczególnych postów, muszę przyznać, że tym razem zgadzam się z yeedem, który wykazał się dużym obiektywizmem i stonowanym charakterem wypowiedzi oraz przekonywującą logiką. Jestem z Ciebie dumny :trollface:.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Batziel - z tego wszystko brałem, ładnie tłumaczą i dają linki do downloadu http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/Mody_do_Minecraft_-_jak_instalowac_i_skad_pobierac-4139.html
Gra nudzi się po jakimś czasie strasznie
Jak nie przesadzasz to jest ok, nie zbudowałem jeszcze nic monumentalnego, ale czasami fajne rzeczy wychodzą, a z poprawioną grafiką to aż ciągnie do tego Majnkrafta.

Cedric

GołoWąs
Romuś w garniaku , nie mogę doczekać się tego widoku :trollface:
Na dniach ma wstawić zdjecie :D

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie znam gry i nie bardzo wiem o czym się tu gada, ale na zasadzie analizy poszczególnych postów, muszę przyznać, że tym razem zgadzam się z yeedem, który wykazał się dużym obiektywizmem i stonowanym charakterem wypowiedzi oraz przekonywującą logiką. Jestem z Ciebie dumny :trollface:.

Gdy Ryś mnie chwali czuje się jakby ojciec klepał mnie po ramieniu :trollface:

FAIL

a z poprawioną grafiką

Z poprawionom grafikom było ;p

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
[yt]zifq3s5OeF0&feature=related[/yt]

jaka seksofna psychodela ja trzepie

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ultimate Battlefield 3 Simulator - Build & Test (Full Video) - The Gadget Show

http://www.youtube.com/watch?v=eg8Bh5iI2WY&feature=player_embedded#!

zobaczcie to. Polecam

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Dobre. Tak w przyszłości pewnie będą wyglądały gry... Ciekawe jakby to zdało egzamin np. w przypadku Gothica, albo innych RPG.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Hm no cóż w strzelczankach mamy zdecydowanie więcej akcji, a czy w Gothicu coś takiego by się sprawdziło trudno powiedzieć.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ludki, orientujecie się może, czy istnieje jakaś taka stronka (chociaż wątpię, bo jakby była to bym o niej wiedział ;p), która na podstawie zainteresowań wskazuje kierunki studiów, które mogą poszukującemu odpowiadać?

Dahian

New Member
Stronka sama w sobie raczej nie, ale warto popytać na różnych forach.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
, która na podstawie zainteresowań wskazuje kierunki studiów, które mogą poszukującemu odpowiadać?

Hm nic takiego nie obiło mi się o uszy :)

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Dodam od siebie, że czego byś nie wybrał i tak nie znajdziesz pracy której byś chciał po tych studiach : ]

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Na stronie Uniwersytetu Gdańskiego było kiedyś takie coś. Musiałbyś poszukać na ich stronce czy nadal istnieje.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
wybierz europeistykę, socjologię albo stosunki międzynarodowe, to obecnie najbardziej przyszłościowe kierunki

jako że nie mam nic sensownego do dodania w tym temacie, zadam pytanie, może ktoś wie, jak to jest ze sklepami w święto zmarłych? które mogą być otwarte?

Cedric

GołoWąs
Centra handlowe, galerie, supermarkety są zamknięte, jedynie mogą działać mniejsze sklepiki typu Mokpol, Społem etc gdzie za ladą stanie tylko właściciel.
Otwarte są również sklepiki na stacjach benzynowych. :blush:

Dahian

New Member
Ludzi po europeistyce czy stosunkach jest sporo więcej niż solidnych miejsc pracy.

Jeśli chodzi o przyszłościowe kierunki- geologia (chociażby ze względu na gaz łupkowy) czy gospodarka przestrzenna (nasz kraj po dziesiątkach lat komunizmu potrzebuje rozsądnego planowania przestrzeni, wciąż niewiele miast i gmin w Polsce posiada plany zagospodarowania przestrzennego, a część z tych już istniejących jest zrobionych niedbale)

Do góry Bottom