Nie rozumiem takich problemów... Na ogół po nikim nie ciśnie się "za darmo" - jak nie wyskoczyłeś z tekstem typu: "a pani zapomniała o kartkówce, miała dziś być!" albo nie zapraszałeś na randkę naziola, to sobie odpuszczą, bo nie będziesz dostarczał rozrywki. Ced, już chyba yeed o tym wspominał - naucz się żyć w społeczeństwie
Wiesz, problem polega raczej na tym, że po prostu nie należę do ich grupy ;d
Jakbym łaził w bluzach "PROSTO" i słuchał muzyki jakiej oni słuchają to pewnie nie byłoby całego problemu
Ale jako, że ja nie jestem mainstreamowy, to się wkurzają.Z
I trudno się nauczyć żyć w społeczeństwie, gdy nagle ze spokojnego, fajnego towarzystwa, z którym spędziłeś 6 lat zostajesz rzucony w pełne wrogów środowisko ;d
A znudzić się nie znudzi, bo to działa na zasadzie zamiany: tzn Dziś się tobą zajmiemy, jutro innym kolesiem, a pojutrze znowu tobą ;d
Z reguły takie matoły muszą albo spotkać kogoś silniejszego od siebie, wtedy respekt bo wiedzą, że nie podskoczą albo zakumpluj się z jakimś koksem znanym na szkolę. To tez jest przyczyną rispektu. Myślenie u takich ludzi jest jak budowa cepa.
Albo poproś Rysia, on ma w Rispekt głos i niech im przemówi do rozumu. Od biedy banda Gupa zjeżdża pod twoją szkołę ;d
Tyle, że cała społeczność szkolna składa sie drechów. A drech drechowi pomoże, nie Cedowi
Powiadasz, że GUp przyjedzie pod szkołe ? :trollface:
ZS nr 36 przy Kasprzaka 19/21, Warszawa Zachodnia
Nie mogę sie doczekać, aż Rysiu da im popalić :trollface: