O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Zawsze bardziej bałem się tego głosu, niż horrorów produkcji amerykańskich :(

Jak o żartach mowa to może sypnę takim głupi, ale jak się podejdzie z dystansem to...

Mianowicie Lepper to pierwsze osoba, która popełniła samobójstwo w Samoobronie.

:trollface:

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Tak samo można powiedzieć, że Samoobrona zawiesiła działalność :trollface:

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Kariera Leppera wisi na włosku.

a także co ma wisieć nie utonie.

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Ten filmik z beatboxem to ściema, każdy to wie. To... to jest hit!

Se posłuchajcie :trollface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Kawał przedni, uśmiałem się :D

A co do beatboxu, nie śmieszy mnie takie coś. A gościa z Jamajki widziałem, niezłe.

Cedric

GołoWąs
Pytaj kto tego nie widział ;d
Stare jak świat ;d
To według mnie jest fajniejsze :D

Cedric

GołoWąs
http://pokazywarka.pl/zkckug/

Jedyne co można zrobić po przeczytaniu tego to facepalm

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Źródło: "NIE" nr 40/2011

Cedu- nie ośmieszaj się. Organ NIE, to nie jest coś na co bym się powoływał, lub chciałbym cytować, dla poparcia jakiejkolwiek tezy, niezależnie od okoliczności. Daruj sobie takie głodne kawałki :lolface:

Cedric

GołoWąs
Wiesz, na źródło sie nie patrzyło na dole, tylko na same odpowiedzi :p
Teraz dopiero zauważyłem :p

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Jeśli ktos nie oglądał, to polecam gorąco. Lis po raz kolejny pokazuje, że jest gburem i bucem bez szkoły. Ostateczna kompromitacja tego wątpliwej jakości dziennikarzyny.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Oglądałem od połowy i nie mogłem się nadziwić jadowi, jakim pluł Lis. Jarku delikatnie go podkurzył, a ten zareagował jak byk na czerwoną płachtę. Uderz w stół, nożyce się odezwą...

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Prosty przykład manipulacji Lisa, to ten z oklaskami, które to niby przeszkadza widzom przed telewizorami w odbiorze, bo trwają one w trakcie wypowiedzi Jarka...

Jakoś w poprzednich programach, gdy politycy różnych opcji pluli jadem na PiS i za to byli nagradzani gromkimi brawami Lisowi to nie przeszkadzało. Facet tracił grunt pod nogami, w związku z czym, stosował każdy chwyt, aby choć przez chwilę odzyskać kontrolę. Żałosne.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Oglądałem prawie całe, Jarek zaczął obrażać Lisa tekstami w stylu "wy boicie się tych z Berlina, tych z Moskwy", Lis nie wytrzymał z wieśniakiem i ładnie po nim jeździł, jedynie pod koniec się zbłaźnił, trzeba przyznać.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
wy boicie się tych z Berlina, tych z Moskwy",

Znaczy to akurat prawda. Ale Jarek ma ich za szmatławców którymi będzie rządzić także dla naszego dobra lepiej żeby wyborów nie wygrał; d

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Sorry, jak dla mnie pan Jarek jest zwykłym gburem, bez szacunku dla innych, chciał zdobyć więcej wyborców, a po tym występie ja bym się do niego tylko i wyłącznie zniechęcił (oczywiście nie zniechęcę się bo nie mam jeszcze 18 lat i nie uczestniczę w wyborach).

haha

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
303982_290408270986233_100000511880265_1268630_558071785_n.jpg

Co by nie zaogniać nie będę komentował programu. Jareczek powrócił w pełnej krasie.

Najzwyczajniejsza wymiana ciosów. Jeden drugiemu wjechał na ambicje i tyle. Chociaż Lis faktycznie przekraczał granice dobrego smaku.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Ale Jarek ma ich za szmatławców którymi będzie rządzić także dla naszego dobra lepiej żeby wyborów nie wygrał; d

Różnica między Jarkiem, a Tuskiem jest taka, że ten pierwszy ma w pogardzie tylko tych, którzy na to zasługują, Tusk zaś ma wszystkich w pogardzie, nawet własny elektorat (potrzebny mu tylko do wygrania wyborów, by potem się na niego wypiąć, z pogardą właśnie), tyle, że dobrze maskuje ów fakt. Jarek nie kryje się z pewnymi sprawami, co nie bardzo pasuje do wizerunku wyrachowanego polityka- to raczej domena trampkarzy z PO i czerwonoskórych braci...

Lis nie wytrzymał z wieśniakiem i ładnie po nim jeździł, jedynie pod koniec się zbłaźnił, trzeba przyznać.

Ja tam widziałem tylko jednego wieśniaka- Lisa właśnie. A prawda w oczy kole- stwierdzenie "wy boicie się tych z Berlina, tych z Moskwy", to oczywista oczywistość. Nic w tym chamskiego, czy nieprawdziwego. Ot po prostu powiedział prawdę. A prawda, ta często niewygodna, smaga lepiej od bata.

A ten obrazek zamieszczony przez yeeda, bardziej pasuje właśnie do Tuska, który dąży do wprowadzenia modelu tzw. demokracji, funkcjonującej obecnie w Moskwie. Ciągotki do ZSRR i komunistycznych Chin (takiego modelu zarządzania krajem), ma właśnie on i jego ekipa. Tak więc, jakby nie był dowcipny ten obrazek, pasuje jak pięść do nosa.

Do góry Bottom