O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Jak się współżyje tylko z Kozami tak jak ja, to się nie ma żadnych takich problemów.

Cedric

GołoWąs
Właśnie, kozy są najlepszymi partnerkami. Jednak taka tradycja w Rębiszowie istnieje. W Wawie używa się rąk. Żeby życie miało smaczek raz prawa, raz lewa .

Cedric

GołoWąs
5 Listopada mam urodziny. Serdecznie zapraszam tylko proszę o prezencie nie zapomnieć, bardzo się przyda :trollface:

A na serio, jak ktoś by chciał, to zapraszam do jakiejś knajpki ^^

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
czerwone gumiaki? to zaraz by całe ufajdane od gnoju był, najlepiej nosić czarne z obszyciem filcowym, poza tym są uniwersalne, bo pasują tak samo do ogrodniczek jak i do garnituru

Cedric

GołoWąs
Kocham theModders XD
Obrazek w spoilerze, komentarz pod obrazkiem
skanuj000_hqrxpaq.jpg

Jak domniemam chciałeś poprzez wyrażanie wizualnej percepcji zewnętrznej wykreować obraz burzący logiczny porządek. Widać czerpiesz również z niektórych założeń romantyzmu. Pragniesz odnajdywać i kultywować cudowność, a także dramatyczność nawet pozornie zwyczajnego wydarzenia, choć po rysunku widać u kobiety duży element zaskoczenia. Obłe kształty jak myślę ukierunkowują emocje odbiorcy zgodnie z wolą twórcy co przekłada się na wizję która ma wyrywać widza z mechanizmów zwykłego myślenia i z kręgu potocznych wyobrażeń. Na koniec dodam, że to dzieło ewokuje atmosferą liryczną oraz porusza i wysubtelnia wrażliwość odbiorcy
lolface.png

Elokwentne wypowiedzi są tam tak rzadkie, że aż sprawiają, że człowiek tarza się ze śmiechu xd

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Cedrik... przypominam, że z serwisu korzystają bardzo młodzi użytkownicy, których możesz zgorszyć tymi obrazkami... :trollface:

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Ech, Mistrz Ciętej Riposty :wow: . 1-0 dla ciebie.

A ja se teraz oglądam filmik, po którym mam ochotę powiesić kogoś za... męskie organy rozrodcze. Chodzi o ten filmik : http://www.tv28.pl/wydarzenia/aktualnosci/edukacja,384.html

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Ta kobieta to taka bardziej barokowa niźli romantyzmowa.

EDek mi tymi czerwonymi gumiakami przypomniał jeden dowcip

Fūri

słit Wojtuśśśśś
:wow: :wow: :wow: :wow: No dziękuje ci bardzo. Bardzo pocieszające słowa

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No podobno mam dar do pocieszania ludzi także do usług :D

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
ehehe, dobre Bojka :trollface:

btw, komu to tak się nudziło podczas gry?

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Nie mam pojęcia, trzeba by się Vendetty spytać, on się pałuje nad WoWem i zna wszystkich graczy na świecie.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Ten dowcip z tym filmem jest stary jak świat : ]
Głos koleś ma przedni, w sam raz do takich ryjących dżołków : p

Do góry Bottom