A ten obrazek zamieszczony przez yeeda, bardziej pasuje właśnie do Tuska, który dąży do wprowadzenia modelu tzw. demokracji, funkcjonującej obecnie w Moskwie. Ciągotki do ZSRR i komunistycznych Chin (takiego modelu zarządzania krajem), ma właśnie on i jego ekipa. Tak więc, jakby nie był dowcipny ten obrazek, pasuje jak pięść do nosa.
dowcipny ten obrazek, pasuje jak pięść do nosa.
Ale Tusk przynajmniej umie zachować się przed ludźmi, nie jest gburem.
W twoim mniemaniu...w twoim mniemaniu Monopol na prawdę? Czy może twoja prawda jest prawdziwsza niż moja
Sam jestem ciekaw co wyjdzie z tego zamieszania 9 października. Znając życie dużo szumu a wyniki boleśnie to zweryfikują.
Raczej jak Jarek do fotela premiera :trollface:
No tak, tylko, że Gbur ma małe szanse na wygranie wyborów, gdyż na pis głosują tylko babcie słuchające Radia Maryja (jakby to Tusk się dogadał z Ojcem Redaktorem, to by na tuska głosowały)Ano, niedługo zobaczymy, jak to się ułoży.
No tak, tylko, że Gbur ma małe szanse na wygranie wyborów, gdyż na pis głosują tylko babcie słuchające Radia Maryja (jakby to Tusk się dogadał z Ojcem Redaktorem, to by na tuska głosowały)
Młodzi nie interesują się polityką, ale wśród tych, którzy ją śledzą, prym wiodą prawicowcy.
Czy polska młodzież skręciła na prawo? Burzę spowodował jeden sondaż, a właściwie jego interpretacja. To sondaż z ubiegłego tygodnia, w którym w grupie wyborców liczących od 18 do 24 lat PiS otrzymywało więcej głosów niż PO.
I ta informacja była wielkim zaskoczeniem. Co najmniej od czterech lat, od poprzednich wyborów wszyscy byliśmy przekonani, że to Platforma Obywatelska jest partią popieraną przez młodych i że to jest tajemnica jej sukcesu. Żyliśmy obrazkami z wyborów 2007 r., w których dominowały grupy młodych ludzi stojących w kolejce przed lokalami wyborczymi. PiS było obciachem, Platforma była cool. Młodzi wierzyli, że symbolizuje zwrot w kierunku Europy, w kierunku swobody, wolności, a także prosperity.
Gdybym miał liczyć ile razy użyłeś tego stwierdzenia do tych samych osób to okazałoby się, że całkiem sporo już dawno popełnić rytualne samobójstwo
Konkrety proszę. Pokaż mi linki do tematów, zacytuj- ile razy użyłem tego zwrotu wobec Romka, a także ile razy w ogóle...Hę?
dywersja żydokomunistów aby odciągnąć nasz wzrok od spraw wielkiej wagi na trywialny temat pogody
Kiedyś pokuszę się o to jak będę miał więcej czasu.
dywersja żydokomunistów aby odciągnąć nasz wzrok od spraw wielkiej wagi na trywialny temat pogody :trollface: