O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Elessar

Inkwizytor
Weteran
A ja jem granata, i jem go z przyjemnością po tym jak pół godziny próbowałem go obrać. Wiem, fascynujące.

Pogoda zaiste ładna.

Ave

Cedric

GołoWąs
Ech, szkoda, że Steve Jobs umarł :(
Wiadomo było od dawna, że nie przeżyje tego raka trzustki, ale jednak i tak niespodziewanie trochę to wyszło.
Szkoda, że fajni ludzie odchodzą z tego świata szybciej, niż k**wie syny, których chcielibyśmy się pozbyć : d

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Szczerze powiedziawszy styka mnie to, nawet nie wiem kim jest ów jegomość o_O
Generalnie sprawa śmierci w naszej kulturze jest "przereklamowana"...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Szczerze powiedziawszy styka mnie to, nawet nie wiem kim jest ów jegomość o_O

Rangiz szkoda, bo to jakby taka wiedza ogólna ;)
W 1 z 10 nie przeszedłbyś 1 rundy ^^

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Co do 1 z 10 to akurat nie trafiłeś ;).
Że gość założył apple... czy to aż takie wielkie wyróżnienie, by go znać? Jest wiele sławnych firm, i czy my znamy ich właścicieli? Jakbym nie miał pożyteczniejszych rzeczy do zajmowania miejsca w mojej pamięci ;)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Był ogromnym wizjonerem, miał świetne pomysły i łeb do elektroniki - to już coś. Ale miał też ogromną charyzmę, był wybitnym przywódcą gospodarczym i można powiedzieć że dosłownie zmieniał nowoczesny świat - a to już dużo.

Lubiłem go, nawet bardzo. Od jakiegoś czasu, nie od kilku godzin. Lubię czytać jego wywiady, przemówienia itd. Po prostu ma co powiedzieć, nie ględzi. Szkoda, bardzo szkoda że odszedł i to po kolejnej walce z rakiem (pierwszą wygrał). Taka ciekawostka, z chwilą odejścia ze stołka zostawił firmie tak genialne i innowacyjne projekty, że ta bez żadnej wkładanej pracy (mam na myśli nowe pomysły, urządzenia itd.) przetrwa jakieś 10 lat na tym samym poziomie co obecnie :). Kolejny powód, by go szanować.

Ave

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Nigdy nie miałem dostatecznie dużo forsy, żeby cieszyć się produktami Apple'a... więc szczególnie mnie to nie razi. Szkoda faceta i tyle.

Poza tym Jobs prócz tego, że założył Apple był chyba też pracownikiem IBM, czyli firmy, która mówiąc generalnie skleciła pierwszego peceta i nadała kierunek rozwojowi komputerów osobistych.

Cedric

GołoWąs
Był również technikiem Atari :)
Ja mam parę produktów apple'a, ale w wersji tańszej. ;p
Tzn Mam Macintosha, którego fundnęła nam szkoła i Iphone'a z allegro :D

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Widzę yeed, że brylujesz na GSie w temacie wyborów, wyrażając tam porażające swoją błyskotliwością opinie... :trollface:

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
cycki_34129.jpg

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
A Wy znowu o polityce, pogadajcie o czyms powaznym, np o cyckach

No, w tej chwili jest cisza wyborcza, więc o cyckach można gadać jak najbardziej :D

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
W końcu ta cisza. Ile można słuchać w radio czy na ulicy tego biadolenia. Człowiek robi sobie śniadanie a tu Kaczorek napier***a w głośniku i poleca jakiegoś pajaca o którym nigdy nie słyszałem. Rzygać można tym ; p

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
To fakt- człowiek pije poobiednią kawkę, a tu ci jakiś Tusk, czy inny Palikot pieprzy piramidalne androny... Brrr. Rzygać normalnie można hehe

Do góry Bottom