O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
http://www.youtube.com/watch?v=8mWW6kRITEY
JEST GRUBO

Cedric

GołoWąs
Genialny remix :trollface:
http://www.youtube.com/watch?v=7IyOvF1ZNcY

W bractwie już pytałem, but chciałbym poznać szerszą opinię ;d
Na co wydalibyście swoją kasę gdybyście teraz w totka wygrali ? ;D

Cedric

GołoWąs
Oj tam oj tam geniuszu :trollface:
Dobra, to mimo wszystko na co byście wydali wygraną ? :D

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Połowa na picie i kobiety, a reszta na durnoty.

Trudno powiedzieć co by się zrobiło z taką kasą.
Firma? Być może,
Inwestycja w nieruchomości, a potem wynajem? Być może.
Zakup złota, co daje pewność, że masz kasę - też być może.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Gdybym sam trafił 6, to pewnie byłoby mniej więcej koło 40 milionów, po odliczeniu podatku. Z taką kwotą każdy bank zaoferowałby mi bardzo dobre warunki, więc cała kasa poszłaby na lokatę a sam żyłbym z odsetek. Oczywiście najpierw kupiłbym sobie Bugatti Veyrona, wybudował Wille z basenem, albo wybudował po prostu wielki basen dla ludzi. Wycieczka dookoła świata też pewnie byłaby w zasięgu :trollface:

Teraz tak gadam, a gdybym serio wygrał taką kasę to najpierw miałbym zawał a później wydał całą kwotę na leczenie serca.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Jeśli bym nie zgłupiał od nagłego wzbogacenia się o taką ilość mamony to zainwestowałbym w coś. Nieruchomości, złoto, giełda albo jakieś badania sfinansować po których mógłbym opatentować coś i zarabiać na tym; D

Vendetta

Deathproof
VIP
senszycia.png

zostalem natchniony przez ducha swietego

Zachowajmy dobry smak... - Zig
nie lubisz koxu i dziwek?

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Nie myślę o takich rzeczach, bo to tylko spekulacje. Gdybym wygrał, to miałbym powód, aby się nad tym zastanawiać. Nie mam takiej kasy, to i nie mam zmartwienia, co z nią zrobić- proste.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Jak to powiedział dziś mój nauczyciel od wychowania fizycznego - "Nawet bym się z Wami nie pożegnał" :trollface:
Tak naprawdę nie mam pojęcia co bym zrobił, ale nie muszę się tym martwić bo nie gram w lotka. Nie będę hien dofinansowywał : )

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Kupiłbym sobie Defendera :)

Ale jako, że go nie kupię przynajmniej na ten moment..to pytanie od 50 baniek jest przykre ^^

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
@ yeed to że nie wróciłem na G.Up, nie znaczy że nie możesz się na gg odezwać :p czy na PM.

Veyrens

Banned
Co bym zrobił z taką kasą? Na pewno jakaś wycieczka dookoła świata, trochę bym sobie odłożył na jakiejś lokacie i zarabiał z samych odsetek. Trochę wydawał bym na moje zachcianki... Ale, że kasy nie mam moje plany się nie spełnią.

Cedric

GołoWąs
Proszę państwa, potrzebny mi SPACER man = level designer do Gothica. Jeżeli byłby ktoś chętny do pomocy to zapraszam na GG lub do wysłania priva. Sprawa nie cierpiąca zwłoki, więc jeżeli można prosze o szybką odpowiedź

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja ci pomoge, zrobimy duzego i dobrego moda.

Do góry Bottom