Może nie chciał siedzieć w Kloace[...]
Ty się czasami zastanawiasz co gadasz lub piszesz? Bo mam wrażenie, że jak szczur, czasami piszesz zanim pomyślisz. A jeżeli taka jest rzeczywista Twoja opinia o naszym kraju, to żal mi Cię... -_-
Pitolisz jak potłuczony, choć masz się dobrze. Przynajmniej na tyle, że możesz sobie pozwolić, aby siedzieć przed kompem na necie, w międzyczasie robić grafiki na tablecie, pomiędzy tym chrzanić androny, jeść nie najgorsze żarcie, oglądać na flatscreenie papkę dla mas, znowu uprawiać filozofię godną chłopka roztropka, po czym zjeść obfitą kolację, po której śnią Ci się horrory, w skutek czego wstajesz sfrustrowany i zanim pójdziesz do szkoły wylewasz żółć na ekran monitora, pisząc coraz większe absurdy, nie zdając sobie sprawy z pustoty bijącej z tworu Twych palców błądzących po zasmarkanym klawierze :trollface:. Twoi starzy orzą, byś miał lepiej od nich (i tak jest w istocie), lecz Ty narzekasz, bo masz blade pojęcie o biedzie i beznadziei, a prawdziwa kloaka nigdy Cię nie dotknęła, bo w innym razie nie pisałbyś o tym tak lekko, bez zastanowienia... Malkontenctwo zbuntowanych nastolatków o duszy staruszków, którzy pozjadali wszelkie rozumy, wiedzą wszystko i absolutnie nic ich nie jest w stanie zaskoczyć... heh. Jakież to piękne, twórcze i imponujące. Zawsze bawią mnie niezmiernie pretendenci do takich tytułów i glorii.
Jęczcie dalej idąc w żałobnym kondukcie zawodowych płaczek. Jestem z wami