O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Vendetta

Deathproof
VIP
ja go nie podziwiam, nie chcialbym byc mega popularnym obiektem westchnien glupawych dzieci/nastolatek oraz byc branym za pedzia. Zreszta nie zaglebialem sie w to, ale mam powod podejrzewac, ze bieber jest ofiara zbyt ambitnej matki ;]

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
On ogląda demoty ; o

Btw mam w klasie FANA (tak, jego) Biebera. Ale to takiego, który cały pokój ma wypełniony plakatami z jego podobizną, jakąś książkę, płyty, bluzę itp. I jako pierwsza osoba w Polsce koleś widział jakiś film o nim (i to nie jest żart, bo owy fan ma nawet nagrany o tym film na YT, oczywiście w kinie - generalnie nagrywa filmy o Justinie).
I wiecie co? Nic mnie to nie obchodzi. Nie rozumiem mody na śmianie się z Biebiera. Humor dla uczniów podstawówki oglądających stronę komixxy.pl itp, jeśli chodzi o mnie to zupełnie mi on zwisa. Gdyby nie cała ta nagonka to nie wiedziałbym o jego istnieniu.
o boże, ktoś tutaj MYŚLI, a nie bezmyślnie podąża za głosem ogółu; hejtowanie tego typa po prostu jest na topie, hipsterzy mówią że oni hejtowali go wcześniej, cóż, co kto lubi, jak ktoś lubi tego gościa to mnie to nie obchodzi, pedały lubią robić sobie laski nawzajem, nie wtrącam się bo mnie to po prostu ani grzeje ani ziębi;
ale raczej nie jest dla mnie autorytetem ani nie wzbudza podziwu, ot taka gwiazdeczka wykreowana przez przemysł fonograficzny.
ale generalnie dziwi mnie taka adoracja jednej osoby... jak to mówią... idole zdychają a świat nadal trwa

Vendetta

Deathproof
VIP
Ja tam go po prostu nie lubie, a ludzi, ktorzy np. na YT pod kazdym fajnym utworem pisza cos o bieberze, po prostu nie rozumiem. Nie lubie go i jak ktos mnie pyta czy ktos o tym mowi, to mowie, co o nim mysle. A demoty/obrazki itd na temat biebera sa do d*py.

Cedric

GołoWąs
o boże, ktoś tutaj MYŚLI, a nie bezmyślnie podąża za głosem ogółu; hejtowanie tego typa po prostu jest na topie, hipsterzy mówią że oni hejtowali go wcześniej, cóż, co kto lubi, jak ktoś lubi tego gościa to mnie to nie obchodzi, pedały lubią robić sobie laski nawzajem, nie wtrącam się bo mnie to po prostu ani grzeje ani ziębi;
ale raczej nie jest dla mnie autorytetem ani nie wzbudza podziwu, ot taka gwiazdeczka wykreowana przez przemysł fonograficzny.
ale generalnie dziwi mnie taka adoracja jednej osoby... jak to mówią... idole zdychają a świat nadal trwa
Czy to , że nie lubię gościa czyni mnie głupim ? Po nie jestem neutralny, tylko mam na ten temat jakieś zdanie ?
Nie podążam za głosem ogółu, gdyż często mam ten ogół w miejscu, gdzie słońce nie dociera. Hejterem nie jestem, bo ledwo jeden obrazek mi się spodobał, bo ma prawdziwe przesłanie.
Mnie również dziwi adoracja Biebera, bo nie jest nikim specjalnym, nie nagrał niczego wartościowego, niosącego przesłanie.
Są to po prostu kolejne piosenki skierowane dla mas, które dają się konTROLLować specjalistom od marketingu, PR itp

// I zauważcie, jak jedno, nie wyróżniające się zdanie potrafi wywołać dyskusję//

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Chciałem właśnie dać ten filmik, który wrzucił Bojka...

Serio, ja nie jestem zawistnym człowiekiem, ale łapska mnie tak swędziały a piana z pyska toczyła się od zawiści, że nie poznawałem samego siebie. Cycki potrafią człowieka zniszczyć.

Cedric

GołoWąs
:trollface:

Szkoda, że w Polsce takie dziewczyny pozwałyby o molestowanie seksualne :D

edit. 1700 post, a raczej spam :D

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
jak ktos oglada/l naruto shippuuden, taka ciekawostka, sie znaczy amv, ktos sobie ladnie poedytowal i zmienil fabule, zacnie wyszlo
[yt]RGLDbVegslU&feature=related[/yt]

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
stary nie 'essem, a w naruto pociaga mnie to w jaki sposob ukazuja emocje, przyznam ze przy niczym innym tak sie emocjonalnie nie dolaczalem, jak przy niektorych momentach w serialu, przewaznie z oryginalnego naruto, nie dalszej czesci shippuuden, aczkolwiek i to mialo kilka chwil, ktore mnie zmiotly w podobny, czasem nawet silnieszy sposob
'essem konsumentem, i lubie sie zywic emocjami, nawet jesli nie manifestuja sie w rzeczywistym swiecie, pochlaniam je i sie urwa wzruszam, lubie to

MadMack

Forumowy lol
Panie profesorze,

Przyznam, że Naruto jest dobre, ale jedyne co mnie denerwuje - to jak zbliża się walka i przez trzy odcinki siedzisz i oglądasz z myślą "No k**wa napierdalajcie się już" - a tu kicha - jakieś refleksje, gadaniny, i wspomnienia. Za dużo tego niepotrzebnego rozciągania - "Tak wiem co się stało 5 odcinków temu, nie musicie pokazywać tego 5 tysięcy razy".

Bleach > Naruto.

Pozdrawiam,
MadMack

Vendetta

Deathproof
VIP
stary nie 'essem, a w naruto pociaga mnie to w jaki sposob ukazuja emocje, przyznam ze przy niczym innym tak sie emocjonalnie nie dolaczalem, jak przy niektorych momentach w serialu, przewaznie z oryginalnego naruto, nie dalszej czesci shippuuden, aczkolwiek i to mialo kilka chwil, ktore mnie zmiotly w podobny, czasem nawet silnieszy sposob
'essem konsumentem, i lubie sie zywic emocjami, nawet jesli nie manifestuja sie w rzeczywistym swiecie, pochlaniam je i sie urwa wzruszam, lubie to
to ogladaj Dextera ;p sezon 2 cie bardziej zaangazuje

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Dexter stau si ę nudny. Juz nie pamiętam, chyba 5 sezon był ostatnim? Zaraz wyjdzie kolejny. Jakoś tak ten sserial z każdym sezonem powoli traci na sile i chyba dąży do nieuniknionego, bo i profesja głównego bohatera mocno ogranicza możliwość rozwoju sytuacji.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Bimber jak bimber, niech sobie egzystuje gdzieś tam. Nagonki na niego nie prowadzę, bo i nie mam o co. Ale jak ktoś wejdzie na jego temat i próbuje mi wmówić, że to zwykły chłopak i zachęca mnie do obejrzenia biograficznego filmu o nim...jak miało miejsce parę tygodni temu, to wyrażę dosadną opinię. Bardziej mnie irytują, jak wspomniał Ven, dopiski w komentarzach. Szczególnie słuchając rockowych kawałków i w oczy rzucają się dopiski, xxx osób, które nie lubią tego teledysku to fani bimbera, łech. Olać to

Dextera już nawet nie pamiętam na jakim sezonie przestałem oglądać, Chyba na 4. No nic, może kiedyś nadrobię zaległości. NA razie nie ciągnie mnie do seriali. Swojego czasu Big bank oglądałem, i będę dalej oglądał. Psych też dobrzy są na rozluźnienie :)

Yes MM Bleach jest fajny, może się wezmę za Naruto z ciekawości. Dotychczas myślałem, że bardziej dziecięce anime to jest ^^

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
dotychczas myślałem, że bardziej dziecięce anime to jest
nie zebym nie mial do czego porownac, niedawno obejrzalem death nota, co na pewno myslowymi zabiegami wybija sie ponad spora wiekszosc anime
i mimo to uwazam czasem prostote naruto za cos unikalnego, poczatkowo moze rzeczywiscie okazywac sie dosyc dzieciecy, chociazby ze wzgledu na to iz traktuje o dzieciakach w oryginalnej serii ;d, ale jak juz mowilem, ma swoje chwile, ktore mnie przyprawialy o jedna czy druga lezke
tych zainteresowanych seria jednak ostrzegam, ze ostatnie 100 odcinkow pierwszej serii to fillerowa masakra, wsrod nich znajdzie sie jadna czy druga mila historyjka, aczkolwiek jesli fillerow sie nei trawi, to polecam bezposrednie przejscie do naruto shippuuden po tym setnym czy ktorys tam epizodzie
w shippuuden tysh nieco fillerow, ale tam sa wplatane w glowny watek, co czyni je znosniejszymi

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
A ja skończyłem ostatnio całe universum StarGate. Ponad 200 odcinków SG1 i dwa filmy pełnometrazowe kończące historię, SG: Atlantis (100 odcinków) i SG: Universe (40 odcinków). Licząc od pierwszego filmu StarGate to już 17 lat historii, szkoda, że raczej bez szans na kontynuacje :(

Oglądał ktoś serial The wire (Prawo ulicy bodajże in polisz). Bo słyszałem chyba niezłe opinie o tym, a bez serialu na kompie jakoś tak nudo...

Electric Dragon

Majster
Weteran
Też sobie muszę jakiś taki seans walnąć powtórkowy. Ale to chyba najprędzej w zimę ^^ Ale SG1 i Atlantis też wypadałoby obejrzeć.

Jeden post o takiej samej treści ci w zupełności wystarczy :p

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
A u mnie fizyka, fizyka, fizyka, fizyka, o geografia, fizyka, fizyka, fizyka...

Do góry Bottom