O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja też grałem szkelo. Jakiś problem w grze?:)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Może byś tak zobaczył dział "G3:ZB" w poddziale "problemy" ? ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
[yt]5n041M5FnqA[/yt]
:trollface:

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Tu ci nie pomogę. To edycja rozszerzona jest, ta? Nie grałem w nią a w podstawce Kazusa nie było o ile dobrze kojarzę ;)

Electric Dragon

Majster
Weteran
Mogę sobie zaklepać przyszły weekend, tj. 12-14 sierpnia. Akurat po wypłacie będę ^^

Co do gierek, chyba zakupię wszystkie dodatki do F3
http://muve.pl/pages/search?query=dodatki+Fallout+3

2 dychy to w sumie nie tak wiele.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
to nie wszystkie DLC ED, brakuje Mothership Zeta
który nawiastem mówiąc jest tak beznadziejny że nie dziwię się że go tam nie ma :D

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja przeszedłem wczoraj Black Ops na singlu. Niezłe, nie powiem. Lepsze od MW2, porównywalne do MW1. Teraz zabieram się za multi i dokańczanie AC2 :) Trzeba się nagrać w wakacje, bo w roku szkolnym czasu nie będzie...
"Kupiłem" sobie black opsa z ciekawości już ponad pół roku temu (o ile się nie mylę), niedawno zainstalowałem z nudów i muszę przyznać że jest to najgorsza część CoD'a. Nic nie pobije dwójki.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Drago jakoś mnie ten dodatek nie przekonuje. Straciłem zabawe nie grając?
The Pitt i Point Lookout dobre, nawet bardzo. Broken Steel też bardzo dobre. Operation Anchorage średnie.

Z innej beczki.
http://www.youtube.com/watch?v=NSsgs1Q0d3s

Coś czuję, że to nie będzie diablo jakiego znamy.

DamJan

New Member
Może i Ameryki nie odkryję, ale starsze gry były o niebo lepsze od tych co mamy teraz. Były słabsze technologicznie ale miały swój niepowtarzalny klimat. Grało się całymi dniami w Heroes'a III z kumplami, pamiętam. A teraz cały nacisk postawiony jest na grafikę i technologię, a konkretnej fabuły brak. Mi brakuje tamtych czasów, a Wam?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Mądrze powiedziane. Ja nadal grywam w DIablo II, Heroes III, Warlords Battlecry II, Gothic I, Gothic II, ponieważ są to gry, które były robione dla graczy, nie dla pieniędzy.
Miały fabułę, były długie, wciągające, miały ten niepowtarzalny klimat. A teraz wyścig "które gra będzie miała lepsza grafikę" i "odgrzewane kotlety" w stylu kolejna część COD.

Mi brakuje tamtych czasów, a Wam?
Nawet nie wiesz jak....gdzie się podziały tamte gry?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
A mi nie brakuje tamtych czasów, co najwyżej czuję do nich sentyment, jak do każdego etapu w moim życiu. Dziś wolę wyskoczyć gdzieś z kumplami, czy umówić się z płcią przeciwną. A gry? Od święta w wolnej chwili. Nie licząc cs'a, w którego gram prawie codziennie, ale to multi FPS - inna bajka.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Tja, gier na półce a nie ma kiedy pograć w nie. Jedyny sposób to chyba leżeć uziemiony w domu ale to też do czasu, podejrzewam. Zaraz bym się na książki przerzucił.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Teraz jest nudne 2 miesiące. Nic się nie chce robić. Zupełnie nic.
\ED kiedy wyniki? ;)

DamJan

New Member
Ja na nudę narzekam tylko za dnia, bo w mieście naprawdę nie ma co robić o tej porze. Dopiero wieczorem się coś zaczyna dziać.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Ja w czwartek dopiero będę mieć zajęcie. Wspólny grill ze znajomymi. Nareszcie coś się będzie dziać.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Szkelo nudzi ci się? :trollface: Zawsze mogę ci znaleźć coś do roboty :eek:jciec:

Do góry Bottom