O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Większa afera się robi od tej jak się Tupolew rozbił hehe.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
ciekawe czy Jarek zrzuci winę na PO i w przypadku tej tragedii

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
PO to kuje;p Mam nadzieję że jakimś cudem nie wygrają wyborów, z drugiej strony Premiera Kaczyńskiego bym nie chciał...Jaro zawsze był nie tego ale po Smoleńsku to już kompletnie zwariował^^ Jak dla mnie to żaden z polityków którzy teraz działają na scenie politycznej nie nadaje się na premiera. Korwin- Mikke może i jeszcze jakieś tam plany ma ale znając naszych polityków to udupili by go na starcie bo nie nachapali by się tak jakby chcieli ;) jak to mówią, od koryta nikt sam nie odejdzie...

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja

Chyba Ci się coś pokrochmaliło..., bo ja już dziś w tv słyszałem komentarz kogoś z PO sugerujący, że to wina PiS i Jarka. Facet jednym tchem wymienił Blidę, "... no a teraz Lepper...", jak się wyraził, niedwuznacznie sugerując, kto jest wszystkiemu winien.

Innych komentarzy typu: "PiS go wyssało, wykorzystało i wypluło" też nie brakło. Powiedz mi więc, jak to jest? Kto tu kuje żelazo póki gorące i chce ugrać polityczną korzyść na tej śmierci?
Swoją drogą w polityce nie ma żadnej świętości i nikt nikogo, ani niczego nie uszanuje. No ale to wiadomo już od 10 kwietnia...

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Innych komentarzy typu: "PiS go wyssało, wykorzystało i wypluło"

Sam Lepper kiedyś powiedział że PiS wzięło ich do koalicji a później zabrało wyborców ;) Prawda jest taka że w polityce wygrywa ten kto nie boi się wojen i starć politycznych. Inaczej od razu skazany na porażkę jest.
Teraz jedni na drugich(pis-po) będą nadawać, że ten winny bo zrobił to a tamten winny bo powiedział tamto... W polityce nie ma miejsca na skrupuły, wykorzystują każdą okazję do tego aby przekonać do siebie wyborców ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Innych komentarzy typu: "PiS go wyssało, wykorzystało i wypluło" też nie brakło. Powiedz mi więc, jak to jest? Kto tu kuje żelazo póki gorące i chce ugrać polityczną korzyść na tej śmierci?

Na dwoje Babka wróżyła. A ty dalej ze swoja krucjatą miłości do prezesa.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ej no, Drago to napisał w takim kontekście, że robi się afera jak po smoleńsku
Chyba Ci się coś pokrochmaliło..., bo ja już dziś w tv słyszałem komentarz kogoś z PO sugerujący, że to wina PiS i Jarka. Facet jednym tchem wymienił Blidę, "... no a teraz Lepper...", jak się wyraził, niedwuznacznie sugerując, kto jest wszystkiemu winien.
A Biafra odebrał to jako atak chyba na własną osobę, bo tak wyskoczył. To jarek się załamał i obwinia wszystkich od kiedy brat mu umarł, a ten komentarz Biafry... trochę niestosowny.

edit: przy okazji zarzucę tutaj nowy (juz nie taki nowy) spot wyborczy pis
http://www.youtube.com/watch?v=YNe_cm202e4
Biafra, głosujesz na pis? nie mówię że po lepsze, ale przynajmniej nie pogrążają się w taki sposób.

ps. z kraju trzeba uciekać http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/kontrowersyjny-ksiadz-pokazal-nowa-flage-polski,1,4814042,region-wiadomosc.html

Vendetta

Deathproof
VIP
Podobno z jego gabinetu slychac byly strzaly. Dzien wczesniej nad biurem Endrju widziano UFO... Wiec wiadomo juz, ze to zydomasonski spisek wycelowany w Ojca Dyrektora, mimo, ze zginal Lepper

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
A ty dalej ze swoja krucjatą miłości do prezesa.

To nie kwestia miłości, tylko obiektywizmu i zdrowego rozsądku... No ale- jak wujenka woli...

A Biafra odebrał to jako atak chyba na własną osobę, bo tak wyskoczył. To jarek się załamał i obwinia wszystkich od kiedy brat mu umarł, a ten komentarz Biafry... trochę niestosowny.

Nie skoczył, tylko napisał co widział w tv, a co przeczy temu, co z kolei spłodził Drago. Co do kontekstu w jakim to napisał (Drogo), to nie zamierzam wnikać- dla mnie brzmiało to jednoznacznie. Z kolei Jarek nie obwinia wszystkich, tylko kilka konkretnych osób, a że te osoby chciałyby uosabiać Wszystko na tej planecie, to już inna sprawa... Do tego znowu działa propaganda, ukazująca prezesa jako oszalałego furiata z pianą na ustach szukającego wszędzie winnych- i smutne to, ale jak widać trafia na podatny grunt.

I takie pytanko Romek- czy Ty coś kumasz, czy nie? Mój komentarz niestosowny? W którym miejscu? I dlaczego? Bo nie rozumiem Twojego toku rozumowania.

No a stawianie znaku równości między ks. Natankiem a Jarkiem- to jest właśnie niesmaczne i niestosowne... Ale co ja tam wiem, Romek i rebiata wie lepiej. pis z wami :trollface:

Cedric

GołoWąs
jakoś mi się nudziło jak grałem w InFamous więc nakręciłem ten filmik :trollface:
Z dedykacją dla Arvena ;)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Nie wkurzaj mnie Ced, nie grałem w dwójkę ;p
Nau, zaglądasz tu czasem? Kiedyś na SB zarzucałeś link do utworu o człowieku rybie, pamiętam tylko kawałek tekstu "... like a fishman!". Na teledysku był koleś chodzący po mieście, pokazywał rybie oczy (w ogóle taka lekko rybia twarz). Kojarzysz to? Masz to gdzieś? Bo mi się przypomniało a nie mogę odszukać.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
[yt]3tTHn2tHhcI[/yt]
hir ju ar
awesome_icon.png

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
O, wielkie dzięki - mistrzostwo : D

Przy okazji, jeśli ktoś jeszcze nie zna:
http://www.youtube.com/watch?v=4txVqr1eNwc
Świetnie zrobione : )

Cedric

GołoWąs
Lepiej :trollface:
Fraps mi nie działał więc użyłem mojej cyfrówki :trollface:

Vendetta

Deathproof
VIP
Yeed, ja myślałem, że w avatarze masz swój "kreskówkowy" portret... do czasu, aż w images google nie wpisałem "nameless gothic". Wut.

Do góry Bottom