O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

DamJan

New Member
W te wakacje to pogoda nie dopisała na melanże. Cały czas praktycznie padał deszcz. Sierpień się ładnie zapowiada phe-he:)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Oby się ładnie zapowiadał :). Na razie jest fajnie. W lipcu to nawet w Bułgarii padał deszcz. Wtedy tam mówili turystom, że to są jakieś anomalie.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
U mnie dzisiaj cały dzień ładna pogoda się trzymała i było dosyć ciepło, ale co z tego jak i tak wszędzie mokro, niech taka pogoda utrzyma się jakiś czas to będzie o czym rozmawiać :)

DamJan

New Member
No u mnie też ładna pogoda była. Słońce mocno świeciło ale co z tego jak wszędzie mokro. Jeszcze dwa dni niech taka pogoda będzie to ognisko można rozkręcić spokojnie:)

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Drago jakoś mnie ten dodatek nie przekonuje. Straciłem zabawe nie grając?
The Pitt i Point Lookout dobre, nawet bardzo. Broken Steel też bardzo dobre. Operation Anchorage średnie.

Z innej beczki.
http://www.youtube.com/watch?v=NSsgs1Q0d3s

Coś czuję, że to nie będzie diablo jakiego znamy.
szkopuł w tym że nie. żadnej ciekawej fabuły ani historii w tym dodatku, tylko strzelanie i bieganie po ich statku, nie dałem rady tego badziewia ukończyć, zupełnie nie miało klimatu Fallouta...

a diablo 3 mi się podoba, ciekawe czy ruszy;
http://www.mmo-champion.com/content/2397-Diablo-3-Auction-House-Announced-Spend-and-Earn-Real-Life-Money

ten pomysł też mi się nawet podoba :)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Szkelo, w diablo II na BN grasz? Bo tak mnie trochę korci żeby wrócić, ale nie mogę się zebrać. Poza tym teraz jakbym grał to nie tak jak kiedyś, że dążyłem do zdobywania najlepszych przedmiotów i w ogóle być wymiataczem, tylko tak 4 fun ; )

Btw - http://www.youtube.com/watch?v=gGTUz4OnzdM
Między innymi ta muzyka mnie przekonuje coraz bardziej do powrotu. Jak ją kilka dni temu usłyszałem (po raz pierwszy od bardzo dawna) to pierwszą moją czynnością było sięgnięcie po gitarę, poezja.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Czytałem o tym drago. Handlarze mają się rozwijać wraz z nami czy jakoś tak ;). Ciekawe rozwiązanie.
Dodatkowo to co podałeś też jest ciekawym pomysłem. Ale czekamy an premierę Diablo III, które "wyjdzie kiedy wyjdzie".

szkopuł w tym że nie. żadnej ciekawej fabuły ani historii w tym dodatku, tylko strzelanie i bieganie po ich statku, nie dałem rady tego badziewia ukończyć, zupełnie nie miało klimatu Fallouta...
Czyli kaszana.

Szkelo, w diablo II na BN grasz? Bo tak mnie trochę korci żeby wrócić, ale nie mogę się zebrać. Poza tym teraz jakbym grał to nie tak jak kiedyś, że dążyłem do zdobywania najlepszych przedmiotów i w ogóle być wymiataczem, tylko tak 4 fun ; )
Czasami. Teraz zero chęci i dodatkowo mam problemy z netem. Raz go mam, a raz nie.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Cieszcie się wakacjami, Ja jak na razie nie mogę narzekać na brak pracy, Szczęściem, że na razie wszystko niedaleko domu, tylko kilka minut na budowę. Ale cóż, skoro blisko do pracy, to można dłużej robić, nie? ;/

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
A to prawda, że diablo 3 będzie wymagało stałego połączenia z netem do Gry? Tak gdzieś doczytałem :bobrface:

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
tak

edit: źródło http://www.1up.com/news/diablo-3-requires-online-when-playing

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Troszkę źle. Ale znając życie tydzień, 2 tygodnie po premierze patch usuwający to.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Kij, dodatki do F3 zakupione.

Drago, 12-13 zjawiam się w Wawie, damy radę coś zmajstrować?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
http://cybersport.pl/newsy/pelny/_1_000_000_dla_Dota_2_na_Gamescom

Co o tym powiecie? Milion zielonych dla zwycięzcy. Nieźle.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
no ładnie, zbieramy ekipe?

DamJan

New Member
Zbieramy ekipę i przeprowadzamy się do Chin:) Będziemy żyć jak królowie hehe

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Kurde EDo, akurat 12 mam konkretne chlanie, ale postaram się na sobotę ogarnąć i wynaleźć czas na spotkanie ;;;;;;;;;;

Electric Dragon

Majster
Weteran
Bojka, jak jadę do Wawy to postaram się być osiągalny w piątek sobotę, niedzielę również :)

Vendetta

Deathproof
VIP
Mam propozycję, żeby ustawić na forum datę 3 sierpień tak, aby się nie zmieniała. Yeed miałby wtedy codziennie urodziny, a w związku z tym...
esbesbesbe

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Szkoda, że sb już zniknęło. Brakuje mi tego badziewia, GUp zawsze mi się kojarzył z fajnymi rozmowami na czacie. Niekoniecznie mądrymi, ale zawsze fajnymi ;p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Proście w soboty a będzie wam dane. Ku uciesze gawiedzi :trollface:

Do góry Bottom