O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Od 10:11 ściągam Mafie 2 i jeszcze ponad 500 MB do ściągnięcia...trafi mnie tu coś;f

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
PIRAT! ;o

WARN!!

Mafia 2 spoko gierka, ale za krótka i zbyt liniowa. Osobiście do jednego przejścia. Szkoda takiej produkcji. Ale dla prawdziwego gracza pozycja obowiązkowa.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No ja chce przejść 2 raz. Właściwie to 3, bo 2 raz był na najtrudniejszym poziomie, wielkiej różnicy nie widziałem pomiędzy trudnym a srednim xD
Fabuła dla mnie koszmarna, zadań zlecanych przez szefów mafii jak dla mnie zdecydowanie za mało ;) Ale zagrać znowu można.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
DLC nieco przedłużają zabawę, ale to w większości rzut na kasę...

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Od 10:11 ściągam Mafie 2 i jeszcze ponad 500 MB do ściągnięcia...trafi mnie tu coś;f
To fajny masz internet ziomek albo źródła, no ale jak to w życiu bywa jak ktoś nie umie nawet najprostszej rzeczy zrobić porządnie to płaci albo cierpliwie czeka :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Czekaj czekaj..Ball...a czy ty nie chcesz czasem oberwać? Zaraz się zdenerwuje

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Hmm, nie grałem w żadną mafię, ani jeden, ani inną- znaczy sztuczny ze mnie gracz :trollface:. W sumie nigdy nie miałem się za hardcora, jeżeli chodzi o gierki... A Fallout 3 zacna gierka.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Najlepiej jest wyjść na dwór i olać te wasze szwabskie gierki :trollface:

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Czekaj czekaj..Ball...a czy ty nie chcesz czasem oberwać? Zaraz się zdenerwuje

mafia 2 jest przez steama^^ Żeby grać, trzeba ściągnąć z internetu :)

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
tak, bo gier przez steam nie da się spiracić... hahaha :)
Fallout 3 dobry, New Vegas też niezłe chociaż tego drugiego nigdy w pełni nie odkryję na tym komputerze, może za rok, może dwa, może nigdy;
a i tak. Fallout 1. a nie jakieś tam sequele, o

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Fallout 2 > Fallout 1.

Chociaż oba są świetne, to grając w f1 brakuje mi Nowego Reno ;p W sumie f2 to pierwszy mój fallout, więc może patrzę trochę przez pryzmat sentymentu.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ja przeszedłem wczoraj Black Ops na singlu. Niezłe, nie powiem. Lepsze od MW2, porównywalne do MW1. Teraz zabieram się za multi i dokańczanie AC2 :) Trzeba się nagrać w wakacje, bo w roku szkolnym czasu nie będzie...

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Black Ops nawet niezłe, ale krótkie, jak to cod. W AC2 mam platynę (czyli wszystkie trofea, odpowiedniki osiągnięć jakby ktoś nie wiedział), świetna gra.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Panowie z Warszawki i okolic - ogarniamy jakieś piwerko w najbliższym czasie? Można się wbić na skarpę przy UW, jak będzie pogodno (Drago wie gdzie :trollface:)

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Do ustalenia, tak żeby wszystkim pasowało. Ja się dostosuję.

Do góry Bottom