O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Randal

Banned
Co Wy się tą prezydencja przejmujecie ... trochę porządzimy i po krzyku. No ale jest dobry moment żeby się wypromować. Tylko żebyśmy go dobrze wykorzystali.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Wiecie jak to będzie z naszą prezydencją? Nic nie będzie! <ba-dsum TSS!>

Dosłownie.

Cedric

GołoWąs
Szczur, przesłuchaj sobie tego, genialny kawałek z intra jednego z najlepszych seriali

A tutaj trailer, po nim może zaczniesz oglądać ten serial, polecam :cool:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
A po co zmieniać temat... Dobry jest i na czasie.

Co Wy się tą prezydencja przejmujecie ... trochę porządzimy i po krzyku.

Porządzimy? Pobożne życzenia. Będziemy mieli tyle do powiedzenia, co i przed prezydencją, czyli: Tyle co żyd za okupacji. Szczególnie, że Donald i jego wesoła drużyna są przy sterze. Obiecywanie sobie po tej półrocznej hucpie czegokolwiek, to daleko posunięty optymizm, graniczący z rozbrajającą naiwnością.
Tusku zrealizuje co najwyżej to, co mu podyktują Merkel i Sarkozy i tyle naszego przewodnictwa...

Edit: a do prezentowania muzyki są odpowiednie tematy. Tak przypominam co poniektórym, żeby nie było zdziwka jak warny polecą :trollface:

Cedric

GołoWąs
Właśnie Szczur, nie wrzucaj tutaj muzyki, bo warnem oberwiesz :trollface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Biafra, a co ja w poście wyżej napisałem? ;) Dlatego nie ma o czym mówić :p

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Prawda wers, powiedziałeś. Ja ugruntowałem Twoją opinię, lekko ją uzasadniając :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ględzenie. Ocenimy PO zakończeniu prezydencji. Teraz robicie tylko za hejterstwo.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Romek, ale co zabawnego jest w tym filmiku? Bo ja nic takiego nie dostrzegam.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Rozwaliła mnie muzyka w nim, do tego jako tako to złączyli wszystko i jest śmiesznie w porównaniu z 8 milą gdzie się bluzgami przerzucali co chwilę :D

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Ględzenie. Ocenimy PO zakończeniu prezydencji. Teraz robicie tylko za hejterstwo.

PO chcesz oceniać za pół roku? A to dobre, serio. Ja uważam, że już teraz można ich oceniać, w końcu rządzą wystarczająco długo. A co to za rządy, widać od dawna. Jak ktoś kto nie umie nic zrobić w kraju, ma przewodniczyć w Unii? Druga sprawa, że to tylko fasada (cała ta prezydencja), szczególnie jak ta funkcja staje się udziałem mniej zamożnych i znaczących państw, a do takich należymy (czy nam się to podoba, czy nie). O hejterstwie nie ma tu mowy. To jest moja opinia i tyle.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
yeed chyba miał na myśli ocenę prezydencji, nie PO
zresztą, jego opinie polityczne się nie liczą, on ma kontakty w gazecie wybiórczej i generalnie jest z tego lewego stronnictwa :trollface:

a z prezydencji i tak nic nie będzie :)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Zaraz jadę do dentysty... Nie lubię tego, ale cóż trzeba.
Pogoda średnio kiepska- wiadomo weekend. W tygodniu było ładnie i gorąco, a teraz zimno i ponuro. To już zaczyna być regułą.

Randal

Banned
Porządzimy? Pobożne życzenia.

W Wiadomościach mówili że państwo ma prezydencje może wywierać większy wpływ na decyzje całej Unii ale zależy to od autorytetu tego państwa. No czyli za wielkiego wpływu to nie będziemy mieli.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Tak na przyszłość - nie wierz w stu procentach w to, co słyszysz w wiadomościach. Telewizja to naprawdę potężna broń potrafiąca robić wodę z mózgu.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
yeed chyba miał na myśli ocenę prezydencji, nie PO

Dziękuję, że ktoś rozumie sens moich wypowiedzi, bo Biafrze jak zwykle uprzedzenia zaślepiają obraz wypowiedzi.
zresztą, jego opinie polityczne się nie liczą, on ma kontakty w gazecie wybiórczej i generalnie jest z tego lewego stronnictwa :trollface:

Szechter jak się patrzy :trollface:

Randal

Banned
Tak na przyszłość - nie wierz w stu procentach w to, co słyszysz w wiadomościach. Telewizja to naprawdę potężna broń potrafiąca robić wodę z mózgu.

W 100 procentach to nie wierzę ale z tym mogą mieć trochę racji.
Nam głupio ta prezydencja przypadła - kryzys w Grecji - ciekawe jak sobie poradzą.

Do góry Bottom