O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja mam 3,83...kiedyś miałem ok. 5.00. Ale to było dawno, wtedy jeszcze spamowałem bez sensu w niektórych działach xD Teraz mi się nie chce :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
5,2 na dzień :trollface:
Yeedu, sorry, ale przy Cedusiu to ty wymiękasz :trollface:

Chodziło tylko by ujawnić kto jest największym trolem. I wcale mnie nie dziwi twój wynik.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
To ja mam 2.9 i w ogóle gdyby nie to, że chcę dobić do 3k to by mi się nie chcialo tu pisac bezsensownych postów.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ja nie pisze nigdzie na silę. Wychodzi na to, że po prostu zawsze mam coś do powiedzenia ( nawet wtedy jak nie powinienem się odzywać)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Hah ;D, zwłaszcza w obozie myśliwych, ale mniejsza o to, mam już swoje 3k ^_^

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ja nie pisze nigdzie na silę. Wychodzi na to, że po prostu zawsze mam coś do powiedzenia ( nawet wtedy jak nie powinienem się odzywać)
A ponoć to domena kobiet ;).

Wiara podnieca się naszą prezydencją. Ja natomiast uważam, że to pic na wodę jest. Kto by nie miał prezydencji, i tak Unią rządzą Szwabki i żabojady. Inna sprawa, że jest to tez swojaka okazja do dołączenia do tej trójki w nadawaniu tonu UE.

Electric Dragon

Majster
Weteran
JA tam ze swoimi postami idę powoli do przodu. Ostatnio coś więcej piszę, oby się ten stan jak najdłużej utrzymał. Yeed mnie śledzi.

Polska prezydencja - ta widziałem. Zobaczymy co z niej zyskamy.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
A ponoć to domena kobiet ;).

Te maturzysta.... :trollface:

Wiara podnieca się naszą prezydencją. Ja natomiast uważam, że to pic na wodę jest. Kto by nie miał prezydencji, i tak Unią rządzą Szwabki i żabojady. Inna sprawa, że jest to tez swojaka okazja do dołączenia do tej trójki w nadawaniu tonu UE.

Nie nie podniecam się prezydencją. Uważam, że to porostu ciekawa okazja dla nas do sprawdzenia się. Z wszystkimi naszymi wadami i zaletami. Mamy okazję poruszyć wiele interesujących nas tematów. Do tego przewodnictwo mamy w naprawdę gorącym okresie co tym bardziej jet ciekawe z punku politologa. Chociażby w perspektywie walki o budżet Unijny na tym samym poziomie co obecnie.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Widzial to ktoś? :trollface:
http://kultura.gazeta.pl/kultura/12,114628,9852215,Piekna_kobieta_Unia_tanczy_z_silnym_polskim_mezczyzna_.html

Electric Dragon

Majster
Weteran
Co do samego wykonania, podoba mi się animacja. Jak na razie wszystko spod ręki Bagińskiego mi się podoba. Co do wymowy, powiedziałbym, że bardziej Unia Polskę obraca niż na tym materiale.

Cedric

GołoWąs
Ech, to nie jest dobry dzień by być Cedem :bobrface:
Gdy wszyscy dowiadują się czy się dostali do wymarzonych szkół to Ced ma 502 BAD GATEWAY :bobrface:

Randal

Banned
Dobra, dobra, poczekajcie jak do jakiejś gildii dołączę to wtedy mi wskaźnik postów na dzień skoczy do góry.

Mi też niewiele brakuje, a szczur jak w takim tepie bedzie pisał to trzeba bedzie go przystopowac zeby Yeeda nie wyprzedził.

Dzięki. Może w przyszłości to się kiedyś uda.

Cedric

GołoWąs
Po długotrwałej bitwie z komputerem dowiedziałem się : Jestem przyjęty ! :eek:jciec:

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Gratuluję. Obym i ja mógł to samo niedługo napisać.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Graty Cedric .

Spodobał mi się ten obrazek

View attachment 17

i zaciekawił nowy projekt Ridleya Scotta

http://www.filmweb.pl/news/Odkryto+szczeg%C3%B3%C5%82y+fabu%C5%82y+%22Prometeusza%22-75162

Randal

Banned
Obrazek nawet całkiem fajny :/
Cóż, odkąd wprowadziłem się do nowego domu cały czas pada i jest zimno. Tylko dzień przeprowadzki był w miarę spokojny.

Cedric

GołoWąs
Ja wolę gdy jest zimno i pada niż jak jest w uj gorąco. :eek:jciec:
U mnie ta sama pogoda, ale to dobrze :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Już się śmieją, że zgrzyt na tym filmiku o prezydencji. Jak zaczyna to Unia ma wisiorek z gwiazdką, jak tańczą już go nie ma...zgadnijcie kto buchnął ;]

Randal

Banned
Ja wolę gdy jest zimno i pada niż jak jest w uj gorąco. :eek:jciec:

E tam. Ja wolę jak jest ciepło bo wtedy się mogę okolica nacieszyć a tak to tylko w domu siedzieć. :(

Do góry Bottom