O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
biaf pomyliłeś? nie możliwe, a ty łysiejesz już czy siwiejesz? a może dwa w jednym? :trollface:

szczur może kilka dni wakacji od nas ci się przyda ;P

milioner

New Member
ja nie byłem aktywny przez pewien czas i jakoś na dobre mi to wyszło

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ele :D Powiedz mi, po cholerę końcówki obcinać? Żeby szybciej rosło? I w ogóle po co włosy przycinać skoro się je hoduje... Hoduję niemal rok a nie powiedziałbym, że wyglądam ohydnie :pBut who cares :eek:jciec:

Electric Dragon

Majster
Weteran
Pokaż focie, pliss

Zaraz trza jechać do miasta ogarnąć parę spraw, po powrocie myślę że znowu meczyka zagram wieczorem z chłopakami. Przy okazje zrobię zdjęcia naszego wyremontowanego boiska wielofunkcyjnego. Na demotywatory na pewno się będzie nadawać ^^

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Wer - po to, że się rozdwajają i są bardzo zaniedbane. To takie dziwne? :p

Ave

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
To chyba jestem dziwny, bo mi się nic nie rozdwaja xD Mam kumpla w klasie, który ma hoduje włosy niemal 3 lata. Długość to mniej więcej do połowy pleców i nigdy ich nie podcinał ani nie bawił się w tego typu pierdoły, a nic mu się nie rozdwaja :p Także nie panimaju ;p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Pokaż focie, pliss

15655.png

:trollface:

tomisakis

Whiskas
VIP
Co do tematy włosów to ja się wypowiem. Niezależnie od ich długości włosy i tak mi stoja, a tego to się nawet grzebieniem nie da ułożyć porządnie bo po chwili znowu staną.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
3 razy zapuszczałem, trzy razy się poddałem na etapie...rośnie mi afro na głowie...dopiero po tym etapie idą na długość.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Oj tam oj tam, mi się podobało :D

LOL :D Urzekają mnie filmiki robione za pomocą garry's moda. Chociaż nie wiem czy to jest używany także do TF2 czy tylko do HF.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
skomentować to można tylko w jeden sposób
przed państwem Stewie Griffin

Electric Dragon

Majster
Weteran
Hehe, garry's mod też mam, ale tylko chwilę pograłem. Błeh nie zachwyciła mnie. Jak mi się nie chce nic dzisiaj robić a spraw wiela

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
http://enneagram-test.hanzo.eu/

Ciekawa rzecz ;)

Mi wyszło, że mój główny typ osobowości to Obserwator z wpływem Intelektualisty. Przeczytałem te opisy i wydaje mi się, że wynik jest dobry. Indywidualizm na dłuższa met do mnie nie pasuje, ale osobowość Obserwatora pasuje do mnie niemal idealnie.

Cedric

GołoWąs
Mi wyszło tak :trollface:

Twój główny typ osobowości - Indywidualista Ekscentryk, Tragiczny Romantyk. Posiadasz także wpływowy podtyp osobowości - Perfekcjonista Reformator.

Zgadza sie :trollface:

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Wojownik - Zdobywca ... hmm po części się nawet coś tam zgadza.

Do góry Bottom