O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Cholera, pół dnia w domu przesiedziałem i jak wyszedłem na granie o 15 godzinie... Chryste, jestem teraz tak zmęczony, że... że sam nie wiem. xD W każdym razie nigdy więcej grania w takich godzinach i przy takiej temperaturze.

Rydalt

New Member
W tym teściku: http://enneagram-test.hanzo.eu/ wypadłem jako Wojownik (8) z podtypem Zdobywca (3). W mojej opinii to prawda.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Prawo pracy czy Informatyzacja Administracji i prawo komputerowe ? na licencjat ? nie wiem co wybrać jedno i drugie ciekawe ;[

Rydalt

New Member
Myślę, że lepsze prawo pracy. Aktualnie dość życiowy kierunek, w mojej opinii. Chociaż uważam w normalnym państwie nie powinno być czegoś takiego na studiach. <_<

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Twój główny typ osobowości to Typ 7 - Entuzjasta (Entuzjasta, Epikurejczyk, Fantasta, The Enthusiast). Posiadasz także wpływowy podtyp osobowości 6 - Strażnik (Strażnik, Lojalista, Adwokat Diabła, The Loyalist).
Takie cuś mi wyszło i w sumie to mieli racje skubańce, chociaż z tym strażnikiem już nie do końca.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Prawo pracy najnudniejsze ale najbardziej życiowe. W perspektywie przydatności.

a potem wal do Lewiatana :) Tam dobra fucha.

Widzieliście ?

[yt]g7cg443YR0o[/yt]

Mod do Wolfsteina 3d - Sonderkomando Revolt
Miazga.
Zakładam, że wiecie co to Sonderkomando.

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Prawo pracy najnudniejsze ale najbardziej życiowe.
Najnudniejsze jest chyba administracyjne :p

Myślę, że lepsze prawo pracy. Aktualnie dość życiowy kierunek, w mojej opinii. Chociaż uważam w normalnym państwie nie powinno być czegoś takiego na studiach. <_<
Dlaczego nie powinno być tego na studiach?

Electric Dragon

Majster
Weteran
O ile wolf mnie nie interesuje, o tyle wiem co to było Sonderkomando. Ciekawe czy nie zostaną zjedzeni w komentarzach na yt za treść modu.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Prewencja prewencja heheh. Ale znając życie znajdzie się ktoś kto będzie chciał ukrócić łeb modyfikacji ze względu na treści w nim zawarte. Mnie to spływa.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Jak dla mnie to jest przegina... samo patrzenie na to mnie odrzuca, a co dopiero granie. Gry = zabawa, a z pewnych rzeczy nie powinno się robić zabawy.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Mimo, że obraz tryska pikselozą to i tak niektóre ujęcia robią niezłe wrażenie. Np ten owczarek wpierdzielający żyda. :lolface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Pozdrowienia dla Piotra i Pawła z M jak miłość, no i dla Edka.

Rydalt

New Member
Dlaczego nie powinno być tego na studiach?

Bo w normalnym państwie prawo pracy jest zredukowane do minimum i bardzo proste (banałów podobnych podstawom arytmetyki się na uczelniach wyższych nie powinno wykładać) lub też wcale nie ma prawa pracy. De facto ograniczać winno się ono do umowy między pracodawcą i pracownikiem. Ale my żyjemy w państwie socjalistyczno-biurokratycznym, więc prawo pracy trzeba na uniwersytetach wykładać :wacko:

PS Pozdrawiam EDwarda i innych Piotrów oraz Pawłów. ED, twe imię to Piotr czy Paweł?

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Najlepszego, ED ;)

Yeed, właśnie ta pikseloza nadaje (jak dla mnie) groteskowy i nieco straszny wygląd.

Randal

Banned
Dobra ludziska, wróciłem. Myślałem że ta przeprowadzka będzie trwała dłużej a tu zaskoczenie. Dłuższej przerwy od forum nie było a w międzyczasie i tak tu zaglądałem ( patrz: Zakon )

Do góry Bottom