O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Wojownik z podtypem Zdobywcy. Może i się zgadza, nie wiem,

Ave

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
LOL :D Urzekają mnie filmiki robione za pomocą garry's moda. Chociaż nie wiem czy to jest używany także do TF2 czy tylko do HF.
TF2 jest na tym samym silniku co HL2, więc chyba żadnych przeciwwskazań.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
Obserwator (Obserwator, Myśliciel, The Investigator). W Twoim przypadku typ ten jest bardzo silny - nie przejawiają się żadne wpływy innych typów osobowości.

w 90% trafili

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Twój główny typ osobowości to Typ 4 - Indywidualista (Indywidualista, Ekscentryk, Tragiczny Romantyk, The Individualist).
Posiadasz także wpływowy podtyp osobowości 7 - Entuzjasta (Entuzjasta, Epikurejczyk, Fantasta, The Enthusiast).

Yep that's me :)

Cedric

GołoWąs
Yeed, mamy w połowie taki sam charakter, pewnie dlatego tak się żremy na forum :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Bujdy, system zbiera dane o Waszej osobowości ;p

Tru tu nie chodzi o to jaki wynik my dostaniemy tylko jakie odpowiedzi zaznaczyliśmy.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ten Stakler ma ciekawe życie na forum, raz jest vipem, a teraz debilem, można wiedzieć za co bana dostał?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ten Stakler ma ciekawe życie na forum, raz jest vipem, a teraz debilem, można wiedzieć za co bana dostał?

Kto wie ten wie. Raz sie jest na szczycie raz na dnie ;p Tak żywot zwłaszcza jak się pertraktuje z Kacem :D

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
"Twój typ osobowości to Typ 4 - Indywidualista (Indywidualista, Ekscentryk, Tragiczny Romantyk, The Individualist). W Twoim przypadku typ ten jest bardzo silny - nie przejawiają się żadne wpływy innych typów osobowości (większość ludzi posiada dodatkowy podtyp osobowości)."
Aye.

Ale zdecydowanie lepszy test osobowościowy to... muahahaha, zapomniałem nazwy :D Bądź co bądź, może ktoś pamięta - dzieli się na dwie części, a każda ma dwie osi współrzędnych. Ostatecznie jest chyba 16 kombinacji osobowości w tym teście.
Koleżanka, która wybierała się na psychologię, robiła to w mojej klasie kiedyś. O ile pamiętam, ludzie mnie określili jako Badacz-Innowator :p

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Jaki pada? U mnie słońce i pod 30 stopni :D...

p.s. Stakler pewnie skrewił... Tak to już jest he he

Edit:

"Twój typ osobowości to Typ 4 - Indywidualista (Indywidualista, Ekscentryk, Tragiczny Romantyk, The Individualist). W Twoim przypadku typ ten jest bardzo silny - nie przejawiają się żadne wpływy innych typów osobowości (większość ludzi posiada dodatkowy podtyp osobowości)."

Mi wyszło to samo...

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Kierva, znowu pada, i nie da mi skosić reszty ogrodu ;/
A u mnie za to od jakiś trzech dni słoneczko świeci i jest pięknie i właśnie od trzech dni koszę po częściach całe podwórko i obszar przed domem, mam nadzieję, dzisiaj skończyć.

Edit: Drago popraw to :p
unledij.png

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dragomir niekompetentny cieciu :D

Popraw to :lolface:

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
nie przyszło ci do głowy że tak miało być żebyś następnym razem się pilnował? no ale skoro tak ładnie prosisz to niekulturalnie byłoby odmówić

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
ie przyszło ci do głowy że tak miało być żebyś następnym razem się pilnował? no ale skoro tak ładnie prosisz to niekulturalnie byłoby odmówić

U nas nie ma półśrodków :trollface: Bądź agresorem.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Kolejny do kolekcji :trollface:

Do góry Bottom