TF2 jest na tym samym silniku co HL2, więc chyba żadnych przeciwwskazań.LOL Urzekają mnie filmiki robione za pomocą garry's moda. Chociaż nie wiem czy to jest używany także do TF2 czy tylko do HF.
Obserwator (Obserwator, Myśliciel, The Investigator). W Twoim przypadku typ ten jest bardzo silny - nie przejawiają się żadne wpływy innych typów osobowości.
Twój główny typ osobowości to Typ 4 - Indywidualista (Indywidualista, Ekscentryk, Tragiczny Romantyk, The Individualist).
Posiadasz także wpływowy podtyp osobowości 7 - Entuzjasta (Entuzjasta, Epikurejczyk, Fantasta, The Enthusiast).
Bujdy, system zbiera dane o Waszej osobowości ;p
Ten Stakler ma ciekawe życie na forum, raz jest vipem, a teraz debilem, można wiedzieć za co bana dostał?
"Twój typ osobowości to Typ 4 - Indywidualista (Indywidualista, Ekscentryk, Tragiczny Romantyk, The Individualist). W Twoim przypadku typ ten jest bardzo silny - nie przejawiają się żadne wpływy innych typów osobowości (większość ludzi posiada dodatkowy podtyp osobowości)."
A u mnie za to od jakiś trzech dni słoneczko świeci i jest pięknie i właśnie od trzech dni koszę po częściach całe podwórko i obszar przed domem, mam nadzieję, dzisiaj skończyć.Kierva, znowu pada, i nie da mi skosić reszty ogrodu ;/
ie przyszło ci do głowy że tak miało być żebyś następnym razem się pilnował? no ale skoro tak ładnie prosisz to niekulturalnie byłoby odmówić