O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ja w sumie kilka dni temu nauczyłem się go pisać, przedtem też myślałem, że są tam 2 "l". Tak samo dopiero się kapnąłem, ze Tomi to "Tomisakis", a nie "Tomikasis" :p Jakoś nigdy się nie wczytywałem.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Z tomim tez miałem małe problemy. Ale się kiedyś nauczyłem. Elki też się nauczyłem.

Pochwalcie się uczniowie, jakie średnie?

Randal

Banned
Ja niedawno nauczyłem się czytać że się pisze Arven, a ja czytałem Avren.

Ludziska jak zauważycie osobników

a ) Szkeleton
b ) Biafra
c) Ellesar

Lol, nie powiedziałbym żę szkelo jest lizodupem no chyba że w dziale Moderatorzy się podlizuje. Co do Biafry i "Elle" no to raczej nie.

średnia? 4.5 nie jest zła ale lepsza by mogła być ...

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Ja miałem jakieś 4,4 w III LO... tylko teraz jeszcze wyniki maturalne czekają ^^

Elessar

Inkwizytor
Weteran
5,27 III gim

Szczur, co ma wypowiedź Yeeda do naszego lizodupstwa bądź nie?

Ave

Randal

Banned
Szczur. Za lizodupa masz u mnie wielki minus.

No przecież za lizudopstwo moda na forum nie dają więc musiałeś coś zrobić. A tak poza tym to napisałem że nie powiedział bym że nim jesteś więc raczej Cię za niego nie uważam bo się na forum nie podlizujesz, no chyba że w Moderatorach ale w to wątpię...

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Szczur, chodzi o to, że wyskoczyłeś ni z gruszki ni z pietruszki i zacząłeś biadolić o lizodupstwie. Ale mniejsza o to, ja mam średnią 2,35 i jestem z niej bardzo zadowolony, teraz muszę coś wymyślić i złożyć papiery do technikum jakiegoś, tylko kurcze nie wiem jak to teraz zrobić, bo przez internet się już nie da.

Cedric

GołoWąs
Z punktacją to ja bym się dostał do wymarzonej szkoły . Ale zaczynam się martwić, bo na jedno miejsce w szkole chętnych jest 20 osób .
A znając życie, to wiadomo jak to się skończy :trollface:

Romciu, normalnie, drukujesz, zawozisz do szkoły i tyle :trollface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
I LO
Średnia 3.5...

Najgorsza średnia jaką kiedykolwiek miałem. Gdybym się choć trochę przyłożył, byłoby 3.8. Ale wiadomo jak to jest. Wstyd i tyle.

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Eee tam, wersus... Postaraj się w II LO załapać względnie niezłe oceny z przedmiotów, które odpadają, bo to jest ważne. Gdybym ja nie schrzanił jakiejś chemii i geografii (byłem w humanistycznej), to na koniec szkoły pewnie wyciągnąłbym pasek - a sam miałem chyba 3.4 i 3.7 w poprzednich latach :p
No, ale za bardzo wziąłem do siebie słowa pierwszego wychowawcy: "nie przejmujcie się ocenami" :D

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Świetny bicik, nie moge przestac słuchać.

Randal

Banned
No i nareszcie mamy WAKACJE. Świadectwo odebrane, do gimnazjum jestem zapisany wszystko idzie jak trzeba. A przed nami jeszcze siedemdziesiąt dni wolnego, sam nie wiem ale zawsze wakacje szybko mijają i tyle, jakby nie można było się nim nacieszyć. :trollface:

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Postaraj się w II LO załapać względnie niezłe oceny z przedmiotów, które odpadają, bo to jest ważne.
ciekawe do czego, prawie żadna uczelnia nie bierze ocen pod uwagę, chyba po to żeby pokazać w przyszłości dzieciom... jedyna to chyba UKSW ale to jest śmiech nie uczelnia :trollface:
ja mam średnią 2.46 - II LO - i jestem z niej zadowolony. nie ma co się tym przejmować.

haha

Do góry Bottom