.Kto widział ten wie :trollface:O, subtelny yeed dał głos..., chyba wezmę to głęboko do siebie.
btw
Jak lubisz głęboko to już nie moja działka. Oszczędź nam szczegółów
.Kto widział ten wie :trollface:O, subtelny yeed dał głos..., chyba wezmę to głęboko do siebie.
AS, nie bądź ciota, pij :trollface:
Jak lubisz głęboko to już nie moja działka. Oszczędź nam szczegółów
Ja gejuch? I degeneruch?Shut up gejuchu...to że ty jesteś degeneruchem nie znaczy, że AS musi iść twoją drogą :trollface:
A w mordę dawno nie dostał? :trollface:
Bo nikt nie był skory żeby mi jechać po rajtach ;pOstatnio jakoś piwo razem piliśmy i taki skory do bitki nie byłeś ;p
Bo nikt nie był skory żeby mi jechać po rajtach ;p
przecież żartuję... misiek... a ktoś tu chyba ma kompleks boga i bawi się znowu w obrońcę uciśnionych :trollface:Skoro As nie chce to go nie bałamuć tylko uszanuj misiek
ktoś tu chyba ma kompleks boga i bawi się znowu w obrońcę uciśnionych :trollface:
Ciśnienie na twój mózg. Znowu coś dziś piłeś? :trollface: Lepiej zejdź z forum jak masz świrować.
Fakt...ale ty spinasz dupsko ;] Choć w twoim wieku brak dystansu to być może zrozumiały objaw.Dla Twojej zakichanej wiadomości, nie piłem. Co do świrowania, nie ja zacząłem.
Problem w tym, że nic nowego do mnie nie mówisz, jednak nadal ja jestem twoim nadzorcą i to się nie zmieniBądź więc tak dobry i spójrz czasami na siebie i swoje zachowanie, bo do kryształowych postaci na tym forum nie należysz . Przyjmij to w końcu do wiadomości. Ja wiem, że trudno u narcyzów o samokrytykę, ale spróbuj- to cię wyzwoli od błędnego, a wygórowanego mniemania co do własnej osoby :trollface:.
Hmm... czemu jak Biafra niszczy kogoś argumentami to trzeba mu zaraz wiek wypomnieć?
Pyskówka? Wspomniałem tylko o twoim wybryku, a fakt, że dostałeś z tego powodu czkawki to nie mój problem. :trollface: Widocznie masz z tym głębszy problem.
Nie jestem tu od ignorowania, a wręcz odwrotnie. A godności z pewnością nie będziesz mnie uczył bo masz mizerne pojęcie w tym temacie.