O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
O, subtelny yeed dał głos..., chyba wezmę to głęboko do siebie.
.Kto widział ten wie :trollface:

btw
Jak lubisz głęboko to już nie moja działka. Oszczędź nam szczegółów

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
AS, nie bądź ciota, pij :trollface:

Shut up gejuchu...to że ty jesteś degeneruchem nie znaczy, że AS musi iść twoją drogą :trollface:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Jak lubisz głęboko to już nie moja działka. Oszczędź nam szczegółów

Zboków nie sieją, sami się rodzą :trollface:. Wszystko Ci się kojarzy co? To chyba ciśnienie na kręgosłup przez Ciebie przemawia. Zrób sobie dobrze i nie bredź tu kocopołów :lolface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ciśnienie na twój mózg. Znowu coś dziś piłeś? :trollface: Lepiej zejdź z forum jak masz świrować.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Ciśnienie na twój mózg. Znowu coś dziś piłeś? :trollface: Lepiej zejdź z forum jak masz świrować.

Dla Twojej zakichanej wiadomości, nie piłem. Co do świrowania, nie ja zacząłem. Bądź więc tak dobry i spójrz czasami na siebie i swoje zachowanie, bo do kryształowych postaci na tym forum nie należysz ;). Przyjmij to w końcu do wiadomości. Ja wiem, że trudno u narcyzów o samokrytykę, ale spróbuj- to cię wyzwoli od błędnego, a wygórowanego mniemania co do własnej osoby :trollface:.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dla Twojej zakichanej wiadomości, nie piłem. Co do świrowania, nie ja zacząłem.
Fakt...ale ty spinasz dupsko ;] Choć w twoim wieku brak dystansu to być może zrozumiały objaw.

Bądź więc tak dobry i spójrz czasami na siebie i swoje zachowanie, bo do kryształowych postaci na tym forum nie należysz ;). Przyjmij to w końcu do wiadomości. Ja wiem, że trudno u narcyzów o samokrytykę, ale spróbuj- to cię wyzwoli od błędnego, a wygórowanego mniemania co do własnej osoby :trollface:.
Problem w tym, że nic nowego do mnie nie mówisz, jednak nadal ja jestem twoim nadzorcą i to się nie zmieni :)
Zaczynam zastanawiać się czemu przybyłeś tutaj z GS-u...z własnej woli czy po prostu już nikt nie mógł cię znieść i po prostu cie wykopali :trollface:

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Hmm... czemu jak Biafra niszczy kogoś argumentami to trzeba mu zaraz wiek wypomnieć? :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Hmm... czemu jak Biafra niszczy kogoś argumentami to trzeba mu zaraz wiek wypomnieć?

Fakt, jeśli nie masz odwagi wyrazić się w pełni to stój z boku i kibicuj pomponiaro ;]

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Stary, nie wiem o co Ci chodzi. Przypieprzyłeś się niewybrednie do mojego postu, który nie miał z Tobą nic wspólnego, jak Ci odpowiadam na Twoim- wątpliwej jakości-poziomie, to bredzisz znowu coś o spinaniu dupska (co jak kiedyś nadmienił Ves, zaczyna mi mówić, że masz problemy analne i fisia na punkcie własnego odbytu- albo i cudzego- kto cię tam wie?).
Daj sobie spokój, ja Cię ładnie proszę, bo to ani śmieszne, ani smaczne.
Jak jesteś moim przełożonym, to zachowuj się jak takowy. Godnie- nie wszczynając niepotrzebnych pyskówek (wszak sam o tym często przypominasz, zastosuj to więc do siebie).

I taka propozycja- jak Ci nie pasują moje wypowiedzi (które nie odnoszą się bezpośrednio do Ciebie), to po prostu je zignoruj, tak jak ja robię to w przypadku kilku gości. Wyjdzie Ci na zdrowie.
Ja w rewanżu zastosuję tę samą zasadę, bo Twoje żarty mnie nie bawią, a Twoje przekonanie o ich wysokiej próbie, przyprawiają mnie o czkawkę. Tyle w temacie superyeeda.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Pyskówka? Wspomniałem tylko o twoim wybryku, a fakt, że dostałeś z tego powodu czkawki to nie mój problem. :trollface: Widocznie masz z tym głębszy problem niż myślałem..

Nie jestem tu od ignorowania, a wręcz odwrotnie. A godności z pewnością nie będziesz mnie uczył bo masz mizerne pojęcie w tym temacie.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Pyskówka? Wspomniałem tylko o twoim wybryku, a fakt, że dostałeś z tego powodu czkawki to nie mój problem. :trollface: Widocznie masz z tym głębszy problem.

Taa, bo wszystko o czym ty piszesz jest w swej istocie jedynie słuszne, zaś inni to kpy, co piszą bzdury. Czkawkę- przypominam- dostaję na widok twego nędznego dowcipu. Moje problemy zostaw mi, i zajmij się własnymi- bo sądzę, że masz ich trochę.

Nie jestem tu od ignorowania, a wręcz odwrotnie. A godności z pewnością nie będziesz mnie uczył bo masz mizerne pojęcie w tym temacie.

Oświeć mnie więc w temacie godności, bo ty zapewne wiesz wszystko i jeszcze trochę na ten temat. Choć po namyśle, nie. Nie oświecaj mnie. Raz, że nie powiesz mi nic czego już bym nie wiedział, dwa- twoja spaczona wersja godności, mogła by źle wpłynąć na mój sen (koszmary itp), a moje mniemanie o tobie, i tak już dość niskie, mogłoby ze szczętem legnąć w gruzach.
A tego do końca nie chcę, bo jak tolerować takiego przełożonego w przyszłości, ani chybi nie da się...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nikt mnie nie wybieli. Aniołem nie jestem i wszyscy to wiedza. Tak więc nic nowego mi nie napisałeś, jednak jestes ostanią osobą, która może mi mówić jak powinno się zachowywać, a jak nie. To jak mnie oceniasz dynda mi koło dżonderek już nie raz wykazałeś się arogancją godną mojego poziomu, na szczęście nadrabiasz pracowitością. Grazie.

Do góry Bottom