O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Cholera, coś w tym jest yeed, że większość twoich "argumentów" w tej sprzeczce to wypominanie jakichś kompleksów i problemów osobistych + wiek do tego. Wtf?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zażartowałem sobie ze starego wybryku, brak dystansu i zadziorność B pociągnął tą rozmowę dalej, a ja nie odpuszczam nigdy.

Nie wymieniłem, żadnego argumentu, gdybyś czytał z uwagą to byś to zauważył. Co najwyżej odpowiadam prztyczkiem na prztyczek. Sugeruję uważniej czytać, bo iskry poszły o pierdołę.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
ehh ludzie, co wy robicie. jak to mawiał laska 'trzeba się wyluzować' a wy znowu sobie skaczecie do gardeł, zostawić was na chwilę to się pozabijacie.

Cedric

GołoWąs
Rzucajcie się na Ceda, nie sobie do gardeł.
Zbytnio cenne jednostki jesteście, by się pozabijać :trollface:

Genialne są te ramki z expem Manapunkten i HeilPunkten :trollface:

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Mam wrażenie, że opierają się tylko na postach - ble.
Coby były fajne, należałoby zwiększać HP i manę na różne sposoby... no i by jej trochę mniej może było - 5k hp na 23lvl? :D

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Paskuda ale wygląda na to, że zostanie na jakiś czas ;/

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
mówi się trudno, żyje sie dalej

a podobno yeed miałeś rzadziej bywać na gup... a już mieliśmy taką cichą nadzieję że odpoczniemy od twojej 'świetnej zabawy' czyimś kosztem... a ty nas tak niemiło zaskoczyłeś, no jak ty tak możesz :lolface:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Zażartowałem sobie ze starego wybryku, brak dystansu i zadziorność B pociągnął tą rozmowę dalej, a ja nie odpuszczam nigdy.

Nie wymieniłem, żadnego argumentu, gdybyś czytał z uwagą to byś to zauważył. Co najwyżej odpowiadam prztyczkiem na prztyczek. Sugeruję uważniej czytać, bo iskry poszły o pierdołę.

Jesteś jak Niesiołowski: zawsze ma rację i żaden argument nie jest w stanie trafić do jego zakutej pałki. Graty, zadatki na polityka msza.
Przeczytaj sobie dokładnie jak to się zaczęło. Przyczepiłeś się do mnie, odpowiedziałem neutralnie. Poszła druga, lekko zboczona zaczepka, odpowiedziałem Ci tą samą monetą. Więc co ty robisz? Sugerujesz, że piłem i żebym lepiej zszedł z forum. Ja też nie odpuszczam, więc nie mogłem przejść obojętnie nad tym chwytem poniżej pasa.

Jak mówiłem, odpimpaj się od moich postów (jeżeli w sposób jaskrawy nie łamią regulaminu itp., co zaspokoi poczucie obowiązku JA), a moja straszna arogancja nie objawi się, bo widzisz- jak to mówią: z jednego człowieka można wydobyć, to co w nim najlepsze i to co najgorsze. Wszystko zależy od ludzi (ich wpływu), otoczenia i tego kto aktualnie gra ci na nerwach. Nie muszę mówić, jak to ma się do ciebie.

A co do tych pasków pod avkami, dość nieciekawie to wygląda: daje po oczach, ale może komuś to potrzebne...

Randal

Banned
Dobry pomysł z tymi ramkami pod czasem online. No ale po co to tak w ogóle jest ? I od czego zależy jaką mam rangę? No a tak poza tym to ja chcę mieć jaką rangę której nikt nie będzie miał i tyle ... :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Jesteś jak Niesiołowski: zawsze ma rację i żaden argument nie jest w stanie trafić do jego zakutej pałki. Graty, zadatki na polityka msza.
Przeczytaj sobie dokładnie jak to się zaczęło. Przyczepiłeś się do mnie, odpowiedziałem neutralnie. Poszła druga, lekko zboczona zaczepka, odpowiedziałem Ci tą samą monetą. Więc co ty robisz? Sugerujesz, że piłem i żebym lepiej zszedł z forum. Ja też nie odpuszczam, więc nie mogłem przejść obojętnie nad tym chwytem poniżej pasa.

Jak mówiłem, odpimpaj się od moich postów (jeżeli w sposób jaskrawy nie łamią regulaminu itp., co zaspokoi poczucie obowiązku JA), a moja straszna arogancja nie objawi się, bo widzisz- jak to mówią: z jednego człowieka można wydobyć, to co w nim najlepsze i to co najgorsze. Wszystko zależy od ludzi (ich wpływu), otoczenia i tego kto aktualnie gra ci na nerwach. Nie muszę mówić, jak to ma się do ciebie.

Nudzisz i na dodatek spinasz pupę wykazując brak dystansu nie pierwszy raz :eek:jciec:

Olaboga

Zakończmy więc, przynajmniej do następnego razu ;]

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Już ktoś usunął to gówienko. Dobrze, bo przez to coś posty były dłuższe.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
...proktologa to sobie odwiedź, bo coś jest na rzeczy...

Skoro pupa to dla ciebie to samo co odbyt :trollface: to ktoś tu nie uważał na biologii

A przechodząc do spraw ważniejszych.

Ludziska jak zauważycie osobników

a ) Szkeleton
b ) Biafra
c) Ellesar

Poinformujcie ich, że są poszukiwani listem gończym w sprawach portalu - Zaznaczam, nie cierpiących zwłoki. Mają wiadomości na gadu. Jeśli nie odczytali niech się do mnie zgłoszą w trybie pilnym. :trollface:

Cedric

GołoWąs
Wiesz Yeed, jestem materialistą, u mnie nie ma nic za darmo :trollface:
Jak złapię to przekażę

Do góry Bottom