O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/3092-pierwsza-wojna-ludzi-i-orkow-jest-juz-viii-czesc/page__pid__291024#entry291024

LOLOLOLOLOLOL. Padłem po prostu xD Nie dość, że opowiadanie Booma sprzed 7 lat, to jeszcze odświeżył to bot xD

Randal

Banned
A ja jak patrzę na długie opowiadania to po prostu odechciewa mi się ich czytać za długie ...

Już nie ma czego czytać :trollface:

No i dobrze.

I to mnie cieszy, bo jak sobie przypomnę nasze pierwsze rozmowy na gadu :D to :wow:

A ja i tak ich nie pamiętam...

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Szczur, załamuję ręce nad tym, że kilka stron A4 to dla ciebie szczyt możliwości...

Randal

Banned
Zależy także od tytułu pracy, jeśli coś fajnego to może przeczytam ale jeśli tytuł jest głupi nie mam zamiaru czytać. To tak jak z książkami.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
a to błąd mistrzu bo tytuł może zmylić,
trza czytać a potem dopiero oceniać ;)

Randal

Banned
trza czytać a potem dopiero oceniać ;)

Kiedyś czytałem wszystkie a połowy z nich nie przeczytałem bo strasznie nudne były. I teraz czytam z kategorii fajne tytuły albo takie książki które już czytałem i wychodzą następne części.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
jak to mówią 'nie ocenia się książki po okładce' niektórym widzę trudno uchwycić sens tego sformułowania;
no ale akurat tego "dzieła" booma bym nie czytał :trollface:

Randal

Banned
A ja się zmusiłem do przeczytania działa Booma i gdy doszedłem do Rozdziału V to mi się znudziło. I tyle ...

milioner

New Member
mmmmmmmmmm...
jeszcze pare dni i wakacje ...
Abi, czemu do szczura z mistrzu wyjachałaś

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Dragi, warto przeczytać coby móc potem Boomowi pojechać :trollface:

milioner

New Member
Siedzę przy kompie już 2 godziny i mnie oczy zacynają boleć !...
Ciekawe dla czego ?

Randal

Banned
Siedzę przy kompie już 2 godziny i mnie oczy zacynają boleć !...
Ciekawe dla czego ?

małooooooooo...
mnie dzisiaj naszło na komputer i siedzę na kompie od trzech godzin
na bolące oczy polecam okulary ja je mam i nie narzekam albo nie siedzieć tyle przy kompie...

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Cienasy z was. 3 godziny to jest rozgrzewka.

Bolą oczy? Widocznie nie jesteś przyzwyczajony do długiego spędzania czasu przed kompem lub po prostu atmosfera to sprawia.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
ja też mam patrzałki na nosie, a dzisiaj siędzę(a razcej leżę bo wygodniej) już od 15 z małymi przerwami na żarło, kibel i zabawę ze zbóją.
cóż taka praca że przy kopmie trzeba siedzieć ale nie polecam spędzania zbyt wielu godzin przed kompem, nie tylko oczy na tym cierpią ;)
jest tyle ciekawszych rzeczy do zrobienia wiec szkoda czasu na kompa, chyba że nie ma się wyboru

Cedric

GołoWąs
Ja muszę projekty do szkoły przy kompie robić , modelować na bitwy 3D etc więc siedzę nawet po 17 godzin , a mnie oczy nie bolą.
Patrzałki kiedyś nosiłem, teraz łażę bez , a po wakacjach znowu będę nosił- oprawki nerdy.
Okuliści dziwią się że przy zezie zbieżnym i rozbieżnym, wadzie 6 dioptrii na plusie ja coś widzę bez okularów :trollface:

Do góry Bottom