O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Cedric

GołoWąs
Chodziło im o mnie, nie o Ciebie.
Ja tu jestem ten zły, znęcający sie evildoer :eek:jciec:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Cedric, mimo wszystko szkele i Ele mówili w liczbie mnogiej. Wniosek z tego, że nie mówili tylko do ciebie.

Randal

Banned
No właśnie ciekawe kiedy będą wyniki ?...

Romek, szczerze ja sam bym na niego zagłosował, ale mój głos na forum się nie liczy. :lolface:

Szkoda ze on się nie liczy. A tak poza tym to dzięki ;)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Sorry Ced, ale po Twoich wybrykach w tym temacie wątpię, żebyś się nadał. A przynajmniej ja bym Ci takiej posady nie dał - nie dość, że lubujesz się w spamie to masz lekko irytujący styl, taki trochę przemądrzały.
Nic osobistego : )

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Za dużo gadacie za mało się staracie. A powiadam wam ostatni będą pierwszymi, a pierwi ostatnimi..cokolwiek to może oznaczać :trollface:

ja tam mam już swojego czempiona :)

Cedric

GołoWąs
No cóż, tu spamuję , bo to temat od spamu :lolface:
Szczur, nie zerwałeś z tym do końca, poprawiłeś sie to prawda, ale nie zerwałeś.
Co udowadnia twój post wyżej.

Lekko ? to jest troche za mało powiedziane.
Tja, dzięki

Arvi, za którymś razem może mi się uda :trollface:
Czy to za rok, czy to za lat 20 :trollface:

Zresztą od początku wiedziałem, że nie ja zostanę wybrany.
Ale to jest jak z totolotkiem : wiesz,że nie wygrasz, a jednak grasz. :lolface:
A mi to różnicy nie zrobi czy zostanę modem czy nie. Chciałem pomóc, to wszystko.

Cedric

GołoWąs
Każdy chce pomóc i tyle ....
W tamtym temacie akurat zgłosiły się osoby godne bycia modem ( oprócz mnie ofc :trollface: ), ale część zazwyczaj chce być modem dla fapowania sobie, że ma sie jakąś fajną rangę i można dawać warny.
Ile razy ja już widziałem takich. Jak byłem globalem na forum o Baldursach to zostało wybranych 5 podległych mi modów .
Każdy obiecywał, że będzie sprawiedliwy , że będzie dużo pracował etc, a potem musiałem wszystkich skasować, bo nie dość, że nic nie robili, to jeszcze bez powodu warnowali i banowali userów. Od tak sobie.

Randal

Banned
No widzisz, trzeba umieć sobie dobierać podwładnych a nie na chybił trafił. No i wychodzi na to ze modem też trzeba umieć być.

W tamtym temacie akurat zgłosiły się osoby godne bycia modem ( oprócz mnie ofc :trollface:

dzięki :)

Cedric

GołoWąs
A właśnie że nie.
U mnie pogoda jest do d*py. :eek:jciec:
A i wnerwia mnie myśl, że muszę cały tydzień jeszcze poprawiać oceny.
W środę ogłoszenie wyników gimnazjalnego i bitwy 3D
W piątek głupi bal gimnazjalny
Ogółem tydzień zwalony

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
CHODŹMY NA ROLKI, ŁADNA POGODA JEST! Niezbyt ciepło, niezbyt zimno, delikatny wiatr - dobrze jest : )

Wczoraj na rowerze byłem, ale niestety musiałem obyć się bez licznika : | W każdym razie jeśli chodzi o długość trasa była podobna do poprzedniej, czyli było coś koło 50-60km.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Bardzo ładna. Tylko czekać, aż zacznie padać deszcz. I ostrzegam, jeszcze jeden post dotyczący tego głosowania, a inaczej porozmawiamy.

Dzisiaj byłem na rowerze. Tylko 20 km, bo wielki wiatr i się lekko przeziębiłem. W dodatku kropiło.

Randal

Banned
U mnie nie jest za ładnie lekko pada i mi się spać chce. Ale jest jeden plus i mam chatę wolną i mogę robić co mi się podoba.

I ostrzegam, jeszcze jeden post dotyczący tego głosowania, a inaczej porozmawiamy.

No i się cicho zrobiło na ten temat.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
pogoda styknie, ino wieje, taki jest problem u mnie, ale ani za gorąco ani za zimno - ideał. pewnie jutro jak będę w południe wracał tramwajem bez klimatyzacji ze szkoły to będzie ze 40 stopni, parno, i duszno, ale takie życie.

Randal

Banned
W głowie wersusa zrodził się ciekawy pomysł a mianowicie;

Według mnie przydałaby się mała czystka w Ekipie. Trzeba by jasno określić, kto ma czas na forum, a kto go nie ma. I na miejsca osób które sobie poszły, wsadzić te, które w Ekipie już są, a powołać nowych moderatorów. Nie jednego, a co najmniej dwóch. Coby powiew świeżości był w admiralicyjnych szeregach.

Ja tam popieram ten pomysł i to w 100 %. Moim zdaniem przydały by się takie czystki.

Do góry Bottom