O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
No, mocarny filmik, bez dwóch zdań :trollface:

Kacperex

KacŚpioszek
Nau gdzieś ty, to wygrzebał. Dla Ciebie internet nie ma granic w wynajdywaniu dziwactw ^^
Pro.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
A mi się nawet oglądać nie chciało : ] Lecz co do daru Nauczyciela to się w pełni zgadzam. Chyba tylko Chuck Norris przeczytał więcej internetu niż Nau ; ]

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Chuck odchodzi na emeryturę, a strażnikiem teksasu zostaje Nau. Zejebiaszczy filmik :D

Meek

New Member
O czym wy tu piszecie :lolface: Oglądał ktoś z was Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach ?
Ja polecam ten film, opłaca się go obejrzeć :trollface:

Randal

Banned
Ja to nie ty żeby z chłopakami :p

Widziałeś mnie z dziewczyną to nie gadaj że ja z chłopakami.

O czym wy tu piszecie :lolface:

To on pisze a ja mu to tłumaczę ...

Meek:Jeśli chcesz możesz napisać recenzje na temat tego filmu w Tym temacie.

Coś widać ze chcesz pisać i spamować ;p

Randal

Banned
No wiesz ja teraz staram się ograniczać ze spamem i podobno piszę sensowniejsze posty ...

Innych nie mam zamiaru pilnować ...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
o wiesz ja teraz staram się ograniczać ze spamem i podobno piszę sensowniejsze posty ...

Myślę, że w końcu zaczynasz łapać o co w tym wszystkim biega. W porównaniu z początkami zrobiłeś gigantyczny skok młody padawanie :trollface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja moje pierwsze 100 postów świętowałem chyba 4 miesiące po rejestracji, a myślałem że dużo pisałem.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Yeed, widzę żeś podjarany nowym AC ;) I sygna i avek... w sumie to oba obrazki są naprawdę klimatyczne. Chociaż sam trailer średnio mi się spodobał... nie pasuje mi ta muzyka mimo wszystko.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Ja moje pierwsze 100 postów świętowałem chyba 4 miesiące po rejestracji, a myślałem że dużo pisałem.
A ja moje 100 postów...eeee......zapomniałem. Tyle ich było.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Wersus, nie bluźnij, muzyka z trailera AC: Revelations jest świetna :). Trailer zresztą też - ale to już norma w przypadku tej serii.

Ave

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Yeed, widzę żeś podjarany nowym AC ;) I sygna i avek... w sumie to oba obrazki są naprawdę klimatyczne. Chociaż sam trailer średnio mi się spodobał... nie pasuje mi ta muzyka mimo wszystko.

Podoba mi się zrealizowany trailer, niektóre widoczki są niszczące, a muzyka jest niesztampowa i to na plus. Ileż, można słuchać epickich werbli, Fanfar i chórów :) TO jest coś niestandardowego. Tak samo jak w Two Worlds mi się podkład z menu diabelnie podobał. Ciekawy wokal w grze nie musi być czymś złym.

Generalnie ogólnie ostatnio co trailer do gry zmontują to lepszy :)

Randal

Banned
Myślę, że w końcu zaczynasz łapać o co w tym wszystkim biega. W porównaniu z początkami zrobiłeś gigantyczny skok młody padawanie :trollface:

Oj tak. Parę osób mi napisało że piszę mądrzejsze i lepsze posty. Choć jest jeszcze wiele do poprawy staram się. Na początku ogólnie myślałem tylko o liczbie moich postów a teraz staram się miło spędzić czas na tym forum, no i chcę się na coś przydać.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Na początku ogólnie myślałem tylko o liczbie moich postów a teraz staram się miło spędzić czas na tym forum, no i chcę się na coś przydać.

I to mnie cieszy, bo jak sobie przypomnę nasze pierwsze rozmowy na gadu :D to :wow:

Do góry Bottom