O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Randal

Banned
Taaaaaaaa...
A można wiedzieć kto zajął miejsce komputera.
A u mnie niedawno się burza skończyła nieźle dawało ...

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Wiesz, Szczur, gdy pojawia się w życiu kobieta to cała reszta zwykle schodzi na drugi plan... ;p Musi zejść ;p

Cedric

GołoWąs
Chyba że trafi Ci się kobieta gracz :trollface:
Mój znajomy trafił na taką dziewczynę, co sama by się nie ruszała sprzed kompa.
A ładna jest, nie jakiś paszczur ^_^

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Wiesz, uzależnić się może każdy, niezależni od płci, wieku czy wyglądu. Taka prawda.

Cedric

GołoWąs
Jak mówisz o uzależnieniu z avkiem księdza Natanka to mam jakieś dziwne uczucie, że coś jest nie tak :trollface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Mój avatar jest ok :p Co jednak nie zmienia faktu, że wszyscy jesteśmy uzależnieni ;)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Z tą kobieta to nie do końca masz rację wer. Inna sprawa, jak jesteś pantoflem ;p
Jestem ja, jesteś ty, i jesteśmy my. Na wszystkie te trzy "osoby" musi byc czas i nie ma bata, że jak mam kobietę, to nie mam opcji wyjścia z kumplami na piwo itp. itd.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie znajdziesz złotego środka. Zawsze ktoś będzie pokrzywdzony ;D

Sztuka równoważenia tych krzywd. :trollface:

Randal

Banned
Lizać to ty sie możesz ale pod płotem i to z kotem ;p
A co zazdrosny, jak coś mów.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Zig, ja wolę spędzać czas z nią niż z kolegami ;p. Co to się z człowiekiem dzieje.. ;p. Na komputerze spędzam godzinkę dziennie i nie czuje żeby mi go brakowało ^^.

W sumie moje życie wiele się nie zmieniło, dalej chodzę na treningi, gram mecze, jakaś robota koło domu.. Tylko wieczorkami mnie nie ma :p. Jednak życie może być ciekawe ;d.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Zig, ja wolę spędzać czas z nią niż z kolegami ;p. Co to się z człowiekiem dzieje.. ;p. Na komputerze spędzam godzinkę dziennie i nie czuje żeby mi go brakowało ^^.

W sumie moje życie wiele się nie zmieniło, dalej chodzę na treningi, gram mecze, jakaś robota koło domu.. Tylko wieczorkami mnie nie ma . Jednak życie może być ciekawe ;d.

Musi młodzieńcza miłość. Jednak na pocieszenie powiem ci, że nie zawsze będzie tak różowo. Co za dużo to nie zdrowo i szybciej się "nudzi". Chociaż...

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek :trollface:

innym razem piesek, innym kotek

Do góry Bottom