O nie...sygna dragomira już nie działa. To oznacza koniec świata. Przepowiedział to kalendarz majów. Bez Smith-wessona świat padnie
yeed łobuzie, czyżbyś zbójał w sigach? zabrałeś się za długo wyczekiwane porządki?
Cienasy z was. 3 godziny to jest rozgrzewka.
A kto mówi, że cały czas jestem na forum? Mam tez inne "zajęcia" na kompie.Ale coś tego nie widać ;p
Ja mam swojego faworyta, ale nie powiem kto.Ciekawe osobistości się zgłosiły do naboru ;p
Jak będzie zasada, że tylko administracja może glosować na nowego moderatora to wybierzemy szczura, by zrobić wam na złość i pokazać, że każdy niezależnie od tego jaki jest może być dobrym modem. Patrz sytuacja z Vendettą. Dostał kiedyś na Prima Aprillis moda na tydzień i się sprawował jak na prawdziwego moda przystało, a normalnie to już każdy widzi.Panowie... zachowajcie takie komentarze dla siebie. Zgłosić może się każdy, nie każdy dostanie moda. Nie dołujcie Szczura, bo na każdego przyjdzie czas żeby się wyrobił ;p.
ak będzie zasada, że tylko administracja może glosować na nowego moderatora to wybierzemy szczura, by zrobić wam na złość i pokazać, że każdy niezależnie od tego jaki jest może być dobrym modem
haha, szczur na moda
Nie dołujcie innych, ponieważ każdy może okazać się lepszy od was. Tak Cedric do ciebie mówię.