O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
O nie...sygna dragomira już nie działa. To oznacza koniec świata. Przepowiedział to kalendarz majów. Bez Smith-wessona świat padnie :D

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
ced moze ma renteg w oczach albo jakiś radar B)

yeed łobuzie, czyżbyś zbójał w sigach? zabrałeś się za długo wyczekiwane porządki?

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
O nie...sygna dragomira już nie działa. To oznacza koniec świata. Przepowiedział to kalendarz majów. Bez Smith-wessona świat padnie :D

nie martw się, płochy yeedzie, dragomir odkupiciel naprawił zło i świat nie jest skazany na zagładę - cieszmy się i radujmy, celebrujmy jego ocalenie

za to kac ma fajną :p

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Drago, mi twoja sygna nadal nie działa ;)

U was też taka pochmurna pogoda? W sumie to się cieszę. Lubię, gdy jest szaro.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Wczoraj było świetnie, słońce grzało, ale był zimny wiatr, który niwelował to ciepło, ale dzisiaj strasznie zimno patrząc na poprzednie dni, przynajmniej nie pada.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ticz, oglądałem Dragon Ball Z bodajże 6 albo 7 lat temu. Teraz już wszystkiego nie pamiętam, a jakoś nie chce mi się oglądać bajek jeszcze raz, jedyne co mnie wnerwiało to seria odcinków gdzie Goku walczył z jakimś ziomem parę odcinków na takiej małej wyspie czy czymś takim, nie pamiętam dokladnie, bo mase lat temu to bylo.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ciekawe osobistości się zgłosiły do naboru ;p

Abi, gratuluję awansu.

Cedric

GołoWąs
haha, szczur na moda :D
Szczur,nie żeby coś, ale marne szanse są na to, byś został modem. :eek:jciec:
Ja mam marne rokowania, a co dopiero ty . :eek:jciec:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Nie no, nikomu nie będę dyktował co ma robić. I nie ma się w sumie czemu dziwić, przecież jesteśmy, jak to było... zoo osobowości? :trollface:

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Panowie... zachowajcie takie komentarze dla siebie. Zgłosić może się każdy, nie każdy dostanie moda. Nie dołujcie Szczura, bo na każdego przyjdzie czas żeby się wyrobił ;p.

Ave

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Panowie... zachowajcie takie komentarze dla siebie. Zgłosić może się każdy, nie każdy dostanie moda. Nie dołujcie Szczura, bo na każdego przyjdzie czas żeby się wyrobił ;p.
Jak będzie zasada, że tylko administracja może glosować na nowego moderatora to wybierzemy szczura, by zrobić wam na złość i pokazać, że każdy niezależnie od tego jaki jest może być dobrym modem. Patrz sytuacja z Vendettą. Dostał kiedyś na Prima Aprillis moda na tydzień i się sprawował jak na prawdziwego moda przystało, a normalnie to już każdy widzi.

Nie dołujcie innych, ponieważ każdy może okazać się lepszy od was. Tak Cedric do ciebie mówię.

Cedric

GołoWąs
Cóż mamy podobne szanse, bo mniej więcej tak samo się zachowujemy na forum.
A skoro ja wiem, że mam marne szanse i wiem, że Szczur podobne, to nie widzę sensu, bym miał go okłamywać.
A jak wybierzecie go, to niech będzie tam sobie modem.Jego victory in battle
Ja będę siedzieć na tym forum aż do jego końca, za którymś razem i mi się uda. :trollface:

A do samego Szczura nic nie mam, poza forum to nawet spoko gość.

Randal

Banned
ak będzie zasada, że tylko administracja może glosować na nowego moderatora to wybierzemy szczura, by zrobić wam na złość i pokazać, że każdy niezależnie od tego jaki jest może być dobrym modem

Ja taki pomysł popieram 100 %. :trollface:

haha, szczur na moda :D

Twoje szanse też nie są wielkie, każdy ma równe szanse.

Nie dołujcie innych, ponieważ każdy może okazać się lepszy od was. Tak Cedric do ciebie mówię.

No właśnie. Mądre słowa.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Cedric nie śmiej się tak ze Szczura, bo po twoich ostatnich postach w tym temacie na pewno bym wybrał właśnie Jego, a nie Ciebie.

Cedric

GołoWąs
Szczur, a ty umiesz czytać?
Bo chyba nie czytałeś reszty pierwszego i całego 2 posta
Napisałem, że mam podobne szanse jak ty , a ja prawie na pewno nie wygram.
Roześmiałem się bo wiem jakie mamy szanse w tym wyścigu szczurów (cóż za dobór słów :trollface: ), więc to był swego rodzaju autopojazd :trollface:
Osobiście nic do Ciebie nie mam, więc chill

Romek, szczerze ja sam bym na niego zagłosował, ale mój głos na forum się nie liczy. :lolface:
Zawsze chciałem wiedzieć jak się sprawdzi w takiej roli .

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Nie rozumiem, dlaczego moje słowa zostały potraktowane jako atak na Szczura... moi drodzy, widać siła autosugestii jest tak wielka, że sami się wkopaliście. Chodziło mi o praktycznie wszystkie osoby, które się zgłosiły do naboru i, o zgrozo, nie miałem na myśli nic złego. Może następnym razem wyciągajcie mniej pochopne wnioski.

Do góry Bottom