O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Wer, wczoraj zrobiłem 60km i jestem z siebie cholernie zadowolony : )

Randal

Banned
3-3,5 razy więcej niż ty młodziku :trollface:

Ja nie jestem aż teki młody.
Żartujesz yeed, no nie ?
Jak byś tyle Biafra miał to byś był nieźle stary...

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Cholera, mam w nogach 80 kilometrów... ja nie mogę :D Arvi, gratuluję :) Zamierzam w wakacje robić częstsze takie wypady. Trzeba dbać o kondycję i sobie jakieś konkretne zajęcie znaleźć :p Ale teraz muszę odpocząć...

Randal

Banned
Rower? Nie zdecydowanie wolę skuter choć nie powiem że nie jeżdżę rowerkiem ale to tak okazyjnie. Nareszcie prawdziwe lato jak patrze na termometr to za oknem jest 40 stopni - nieźle.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Bo termometru się nie trzyma w słońcu tylko w cieniu debilku....

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Wer, ja Tobie bardziej gratuluję : D W wakacje mam zamiar bić rekordy, na dzień dzisiejszy to właśnie 60km.
Dzisiaj prawie wcale nie jeździłem, ale doświadczyłem czegoś ciekawego: jadąc po wertepach rower podskakiwał w rytm muzyki, której wtedy słuchałem :p

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
panowie czy tutaj jest jakaś zaraza typu cholera?
aha, romku zważaj na słowa jak mówisz do kolegi bo może się poczuć urażony :trollface:

szczur ile masz lat? bo biaf ponoć starszy ode mnie ale nie wiele więc możemy sobie ładnie policzyć

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
12/13 no to biaf może być 2,5-3 razy starszy od ciebie :D

hehe masz nauczkę, obóz trzeba kochać i pracować nad każdym zadankiem ;)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Swoją przygodę z forami zaczynałem właśnie w wieku 12 lat (kurde, szybko te 5 lat zleciało) i szczerze mówiąc też nie byłem zbyt dobrze oceniany przez innych, Yeed pewnie pamięta te czasy. No ale czego się spodziewać, mało kto w takim wieku jest rozgarnięty : )

milioner

New Member
A ja mam jeszcze mnie lat. Ale jak byście znali szczura osobiście wiedzielibyście że to spoko gość ...

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ja zacząłem zabawę z forami w wieku 13 lat. Z Internetem w ogóle rok wcześniej. Cóż... weszło toto w moje życie i pewnie nie opuści do późnej starości. Taka rzeczywistość.

Arvi, dzięki :p Generalnie to mogę powiedzieć, że zostałem zgwałcony przez siodełko ;p I w ogóle na pomysł ten wycieczki wpadłem wczoraj wieczorem. Ogarnąłem mapę i z rana wyjechałem... nie wiem czy za tydzień będę miał siłę, żeby to powtórzyć xD

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
albo przekrzywionym i się nadział. biedny trzeba było sobie zamontować taboret albo miękki puf, albo takie krzesełko dla małych dzieci :trollface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Nie, ale mój rower ma siodełko tak wrzynające się w d*pę, że może służyć za wibrator. Długie, cienkie, rozszerzone na końcu. Muszę wywalić to badziewie i kupić jakieś miękkie, bo nabawię się wrzodów na zadzie ;p

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
[yt]0Mk8ZJJEYPE[/yt]
thriller ktory po godzinie i ilus tam minutach dopiero sie rozkreca, ale warto dobrnac

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Wszystkich użytkowników 39996
Ładnie, ładnie, niedługo będzie można ogłosić jakieś święto i może otworzyć sb z okazji tego świnta.

Do góry Bottom