O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Mówisz o wersji sprzed roku czy wydanych dopiero co Dzikich Polach, czyli multi? Podstawka była strasznie zabugowana, ale mimo to przyjemna. Dzikie Pola przyszły mi 2 dni temu, ale jeszcze nie odpaliłem.

Ave

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Dzikie Pola. Z każdą kolejną minutą gra jest coraz fajniejsza; d Na razie chodzę od osady do osady i zbieram info. Za zadania wezmę się później;] System walki całkiem fajny jest. Ładnie to wygląda jak tak szarżuję na bandytów z szablą w dłoni :D

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Wersus, nie przejmuj się, to dla Stocha były tylko treningi. Mam nadzieję, że jutro zapnie poślady i pobije swój rekord życiowy. Nie jest on jakimś super lotnikiem ale da radę :). Co do Evensena - miód. Teraz czekać na odpowiedź Planicy, może zrobią ją jeszcze większą od Vikersund ^^.
Tak czy siak jakoś nie czułem żeby ta skocznia była jakaś ogromna, nie wiem czy to wina kamery, czy słabego początku (nikt nie mógł do 180 m dolecieć), ale wydawało mi się, że w Planicy leci się dłużej. Dopiero przy skokach m.in Evensena zobaczyłem na jakiej wysokości leci i to już robi wrażenie.

No nic, czekać do jutra : ). Mam nadzieję, że Małysz i Stoch coś zawalczą, a kto wie może padnie kolejny rekord.

Electric Dragon

Majster
Weteran
No cześć społeczności po przeprowadzce z Shoutboxa :) Powiedzmy, że wróciłem z niebytu, ponownie. Może sprawy się unormują na tyle by regularnie odwiedzać stronę. U mnie wczoraj był piękny, słoneczny dzień w pracy. Bezchmurne niebo, ja na dachu wygrzewam się jak kot. Za to dzisiaj przeciwieństwo kompletne. Przemoczony, utytłany i zmęczone. Heh, jak masz to się nie ciesz a jak nie masz to się nie smuć. Tru. Wróciłem do domu, zastaję spalony dom sąsiada - mojego stryja. Połowicznie spalony. Przewalone.
Straż przyjechała po 25 minutach - ta zawodowa. Bo te wiejskie pospolite ruszenie co się zwą ochotniczymi - jeszcze później.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
może ci z ochotniczej coś oglądali w tv albo mają słabe samochody które utknęły w błocie ;), dobrze że stryjowi (sasiadowi) nic się nie stało (ta?). nie mniej straty materialne też bolą. człowiek ciężko tyra by coś mieć a tu nagle nie ma nic albo prawie nic i wszystko od nowa. jeszcze gorzej gdy spłaca się kredyty na chatę czy sprzęty. współczuję.

a u mnie hula wiatr a raczej huragan, drzewa się kołyszą, słabe gałęzie odpadają... i tak się zastanawiam kiedy coś wleci mi przez okno. nie umiem spać w taką noc bo za bardzo się denerwuję. sam szum nie jest straszny (mimo że bardzo głośny, jak z horroru) ale ten strach przed drzewem w mieszkaniu nie pozwala zasnąć. musi być niezły sztorm na morzu i wspaniałe czyste powietrze. piękny widok tylko ciężko oddychać i łeb urywa, ale kto miał okazję z bliska obserwować roztańczone morze ten wie o czym mówię <_<

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Niestety u mnie zima znowu zaatakowała, a już zapowiadało się tak fajnie, pogoda niemal wiosenna była. Wychodzę z roboty o 23 i wszędzie biało.
To pierwsza niedobra wiadomość, druga, jestem chory. Wczoraj cały dzień przykuty do łóżka z zapaleniem oskrzeli, dziś niestety musiałem być w pracy. Walentynki, dlaczego w knajpach zaczynają się już w piątek?? Czemu tego dnia ludzie nie mogą zjeść sobie romantycznej kolacji w domu?? I tak doszedłem do trzeciej złej wiadomości, czeka mnie ciężki weekend, wraz z poniedziałkiem w robocie, cóż taka praca.

Electric Dragon

Majster
Weteran
ElBi, mój Ty towarzyszu w niedoli :) Mnie dzisiaj o 3 nad ranem z łóżka ściągnął porywisty wiatr. Przez chwilę myślałem, że dach nie wytrzyma. Tak piździło, teraz trochę mnie ale chociaż tyle, że słońce się czasem przebija a nie jak wczoraj zasnute niebo chmurami. Jak wstałem o 3 tak nie spałem już do rana, i jeszcze jednej fazy w domu nie ma. Po kombinacjach z przedłużkami, udało mi się doprowadzić prąd do mojego pokoju. Się zastanawiam, czy nie dostanę zaraz telefonu od mojego szefa, żebyśmy sprawdzili po nocnym wietrzysku parę świeżych dachów..

Abi, mój sąsiad to brat rodzony ojca. Nie, nikomu nic się nie stało oprócz poparzonej ręki brata ciotecznego. Kurcze ciężko teraz im będzie sprzątać, na minusie, wieje jak uj. Okna otworzysz, to wywieje cały dom.
Kolejny przypadek pożaru, gdzie zajął się opał w kotłowni. Pamiętajcie, żeby w Waszych kotłowniach nie trzymać sterty suchego opału koło pieca. Bo różnie może być

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Ku ... spie sobie, nagle czuje zimno, wstaje, patrze za oknem, a tam ... ŚNIEG! Nie no jak tam może być? W dodatku jestem tak chory, że długo nie wyzdrowieje ...

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Ku ... spie sobie, nagle czuje zimno, wstaje, patrze za oknem, a tam ... ŚNIEG! Nie no jak tam może być? W dodatku jestem tak chory, że długo nie wyzdrowieje ...

Współczuję szkelo. U mnie chłodno, ale na szczęście bez śniegu i pogodnie. Aż miło wyjrzeć przez okno na świat.

25 minut czekania na profesjonalną straż pożarną, to lekka kpina. Ale cóż, u nas już tak jest, że odpowiednie służby nie są tak dobrze zorganizowane, jakbyśmy sobie tego życzyli. Są oczywiście wyjątki, potwierdzają one jednak regułę. Nie wiem jak teraz, ale kiedyś w moim mieście, w straży pożarnej siedziała banda pijaków i tylko cudem można tłumaczyć fakt, że sami czegoś nie podpalili...

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
ED u mnie dokładnie to samo. O 3 w nocy zobaczyłem kilka błysków na niebie (burza w lutym, WTF?) i zaraz już prądu nie było. Strasznie się bałem, mam pokój na poddaszu i niezbyt przyjemnie się tam śpi gdy hula taki wiatr. Teraz trochę ucichło, oby na dłużej.

Co do pożarów, kilka dni temu paliła się stodoła pewnego dziadka który mieszka niedaleko mnie. Szkoda straszna, bo ta stodoła to był jego dom, tam spał etc. Podobno to było podpalenie, ale dowodów nie ma.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Śnieg, znowu śnieg, wyglądam za okno a tutaj śnieżyca... Ja nie mogę...

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Śnieg, znowu śnieg, wyglądam za okno a tutaj śnieżyca... Ja nie mogę... [2]

AS, znam Twój ból, też mam pokój na poddaszu i często się ostatnio budzę w nocy, bo koguty skrzypią w uj

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
U mnie piękne słoneczko i czyste niebo. Temperaturka na plusie.
Wiosna wiosna :D

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Jak widać wszystkim wiatr w oczy, tylko Yeed ma z górki. Widać dobrze mieć układy ;)

U mnie nadal sypie, a przynajmniej sypało rano, dobrze, że wiatrów nie ma.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
w Hamburgu tysh umiarkowana temperaturka i czyste niebo, sniegu czy deszczu ani widu ani slychu

btw, czajcie film
[yt]63dj-T0hqeI&feature=player_embedded[/yt]

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Ale Yeed jest chory, więc uj mu z tej pogody :trollface:

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Łehh, zimny wiatr, ale cały śnieg już stopniał o_O, w sumie nie było go po kolana ale trochę go było. Na kolejne dni u mnie mają zapowiadać pogorszenie pogody, znaczne pogorszenie. Coś czuję, że ten miesiąc będzie niezły.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Boja, ty złośliwcze :trollface:. Odnoszę wrażenie, że Cię to cieszy...

Jak widać wszystkim wiatr w oczy, tylko Yeed ma z górki. Widać dobrze mieć układy ;)

Nie tylko yeed, u mnie też jest wiosenna pogoda i teraz nawet ciepło się zrobiło, a o śniegu mowy nie ma. Po prostu, kto mieszka na Podlasiu, ten nie może oczekiwać bananów o tej porze roku. Proste :lolface:.

Do góry Bottom