W piekielnych czeluściach samego Beliara.który następnie znika w nie określonych okolicznościach..
Ogólnie forum się psuje i nic na to nie poradzimy.
W piekielnych czeluściach samego Beliara.który następnie znika w nie określonych okolicznościach..
nosz o mało nie spadłam z wyrka, czytając miałam nadzieję że coś już napiszesz a tu wielki wywód o czym by napisać by nie było spamu :lolface:[yt]ghDMg1pWx2w[/yt]
musze cos napisac tak ? zeby nie wygladalo jak spam ? dobra, chwilka, niech pomysle, czym by tu sie 'eszcze z wami podzielic, moze jakies refleksje na polityczne tematy, czy inne zagadnienia ? moze wam opowiem w detalach jak przebiegal moj pobyt na kibelku, albo nie, czekajcie, yba jush zem naskrobal wystarczajaca ilosc liter, zeby uznac ten poscik za legalny
Wiosno napedalaj!! Pierwszy rowerek w tym roku zaliczony, czekam aż się zrobi cieplej i zaczynam regularnie śmigać.
Wiesz Baal, nawet gdy jest zimno i ponuro da się przyjemnie grać na komputerze . Nie no u mnie się nie dało wyjść na dwór i pobiegać, bo wszędzie błoto błoto i jeszcze raz błoto.
I koniec ferii, najgorsze jest to, że innym się dopiero zaczynają ;<.
Trochę kultury wer . Mimo, iż jesteś wściekły to nie praw łaciny na lewo i prawo.Kuffffffa, wstaję, patrzę za okno - znowu śniegu naj***ło. A już miałem nadzieję na rozpoczęcie sezonu na Orliku... wrrrrr.