O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
który następnie znika w nie określonych okolicznościach..
W piekielnych czeluściach samego Beliara.

Ogólnie forum się psuje i nic na to nie poradzimy.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
[yt]ghDMg1pWx2w[/yt]

musze cos napisac tak ? zeby nie wygladalo jak spam ? dobra, chwilka, niech pomysle, czym by tu sie 'eszcze z wami podzielic, moze jakies refleksje na polityczne tematy, czy inne zagadnienia ? moze wam opowiem w detalach jak przebiegal moj pobyt na kibelku, albo nie, czekajcie, yba jush zem naskrobal wystarczajaca ilosc liter, zeby uznac ten poscik za legalny

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi

Czyli żeby nie wyglądało to źle to napiszę trochę więcej niż w poprzednim poscie , bo tam napisałem za mało i uznaliście to jako spam, i post został usunięty. Teraz nie powtórzę tego błędu, na pewno mi się to uda.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Koniec tego dobrego. Ja rozumiem, że to temat do spamu, ale jakiś minimalny poziom warto zachować. Jak nie macie nic konkretnego do napisania, to nie piszcie. A jak piszecie tylko po to, żeby wstawić jakąś piosenkę, to macie do tego odpowiedni temat.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
[yt]ghDMg1pWx2w[/yt]

musze cos napisac tak ? zeby nie wygladalo jak spam ? dobra, chwilka, niech pomysle, czym by tu sie 'eszcze z wami podzielic, moze jakies refleksje na polityczne tematy, czy inne zagadnienia ? moze wam opowiem w detalach jak przebiegal moj pobyt na kibelku, albo nie, czekajcie, yba jush zem naskrobal wystarczajaca ilosc liter, zeby uznac ten poscik za legalny
nosz o mało nie spadłam z wyrka, czytając miałam nadzieję że coś już napiszesz a tu wielki wywód o czym by napisać by nie było spamu :lolface:

kurcze no i właśnie do krótkich wypowiedzi brakuje mi sb, co by posty nie były traktowane jako spam.
ten temat jest luźny, ale jakiś poziom powinien być zachowany, no chociażby pozory :p
ale czasami to aż kusi by walnąć koment tylko jednym słowem :blush: , może wyłączmy w tym temacie/dziale licznik postów

tomisakis

Whiskas
VIP
Wiosno napedalaj!! Pierwszy rowerek w tym roku zaliczony, czekam aż się zrobi cieplej i zaczynam regularnie śmigać.

Ja w tym roku mam już 60 km rowerem "w terenie" zrobionych. Po śniegu wcale tak źle się nie jeździ.

I zgadzam sie co do "Wiosno napedalaj"

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
U mnie już pogoda się zmieniła, dzisiaj pochmurnie, cały czas pada a do tego silny wiatr.. I koniec ferii, najgorsze jest to, że innym się dopiero zaczynają ;<.

Ja już nie mogę doczekać się 18, sam jestem ciekaw, może ktoś w kwalifikacjach zdoła skoczyć ok 240 m ;p. Oby, chociaż wątpię, żeby Hofer i spółka na to pozwolili. Ta manipulacja rozbiegiem doprowadza mnie do szału ;p.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
A weźcie, u mnie miało być słonecznie i 10 stopni, a są 2 i coś deszczo-podobnego :/. Jak już pada to niech jakiś porządny.

Ave

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
U mnie mżawka. I tak jestem zadowolony bo przez całe ferie była pogoda dobra i dało się grać przyjemnie :)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Wiesz Baal, nawet gdy jest zimno i ponuro da się przyjemnie grać na komputerze :p. Nie no u mnie się nie dało wyjść na dwór i pobiegać, bo wszędzie błoto błoto i jeszcze raz błoto.

Btw., jak to miło powspominać stare czasy, mój pierwszy post na g.up ^^.

Byłem dziś popatrzeć sobie na garnitury, bo wypada mi kupić jakiś.. Ceny mnie przeraziły, 350 zł za spodnie i marynarkę, a gdzie jeszcze buty, koszula i krawat ;o.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ja na studniówkowy wydałem ponad 7 setek, bo tańszych nawet za bardzo nie bo na mnie, więc nie narzekaj :/

Robson własnie przechodzi drugą i oby ostatnią operację. Trzymajmy za niego kciuki.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Wiesz Baal, nawet gdy jest zimno i ponuro da się przyjemnie grać na komputerze :p. Nie no u mnie się nie dało wyjść na dwór i pobiegać, bo wszędzie błoto błoto i jeszcze raz błoto.

No niby da się ale jeszcze trzeba mieć w co grac; p Podobno na przyszły tydzień ma być w miare ciepło także już na dobre się rozegramy :D I do listopada prawie dzień w dzień...; p

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Kuffffffa, wstaję, patrzę za okno - znowu śniegu naj***ło. A już miałem nadzieję na rozpoczęcie sezonu na Orliku... wrrrrr.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
I koniec ferii, najgorsze jest to, że innym się dopiero zaczynają ;<.

Pozdrowienia z Mazowsza, HE HE :trollface:

2 tygodnie opierniczania, wreszcie znajdę czas na to, na co nie znajduję zazwyczaj. I urządzę sobie porządny maraton filmowy! : )
Dziś obejrzę wreszcie "Hazardzistę".

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Kuffffffa, wstaję, patrzę za okno - znowu śniegu naj***ło. A już miałem nadzieję na rozpoczęcie sezonu na Orliku... wrrrrr.
Trochę kultury wer ;). Mimo, iż jesteś wściekły to nie praw łaciny na lewo i prawo.

U mnie 6 stopni i deszcz od rana ... błee

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
U mnie ciepło ale deszczowo i ponuro...

Arven, widzę że zmieniłeś avatar. Tamten był lepszy, ale Norton też jest ok :cool:.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Właśnie nie wiem, czy nie wrócę do starego, bo choć Norton jest bardzo okiej, to jakoś dziwnie w "nowej skórze" się czuję : )
U mnie chłodno, mokro i pochmurno, ale da się wytrzymać.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Evensen fajnie poleciał... za to Stochowi coś na mamutach nie idzie. Dobrze, że Adaś poleciał 218, bo to bodajże 5 wynik kwalifikacji. Mam nadzieję, że i ten pierwszy jutro pokaże że to tylko był wypadek przy pracy.

Spoko, szkele :trollface:

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Grał ktoś w Ogniem i Mieczem? Ja zakupiłem właśnie i nawet fajna gra;] Przynajmniej na początku. Zobaczymy co będzie dalej :)

Do góry Bottom