O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Electric Dragon

Majster
Weteran
W pracy.

Gol przepiękny, udało mu się. Chciałbym pojechać i obejrzeć mecz ManU na żywo z trybun. Hehe ostatnio w radiu mówili, że wg jakiś tam europejskich badań w Polsce spożywa się 80% mocnych alkoholi a 20% to piwo i wino

Randal

Banned
Co do gola to bez zarzutu ,jeden z najpiękniejszych goli świata.

Co do alkocholi to nie pijam ich zbyt często ale jeśli juz to PIWO

Elessar

Inkwizytor
Weteran
a jutro walentynki, macie jakies fajne plany, pomysły jak je spedzic?
Nad książkami. Primo, nie mam dziewczyny. Secundo, na miły początek semestru będę miał niezły zapieprz.
Mnie tam do alkoholi też nie ciągnie, sam nie wiem czemu, od czasu do czasu się tam napiję z kumplami.

Ave

Arminas

Wybraniec Adonix'a
@Romek - jeżeli masz dziewczynę i dopiero teraz zacząłeś zastanawiać się co zrobić to gratuluje xD. Ja już mam plany chyba od miesiąca, niestety z powodu ataku choroby to nie wypali, więc robimy sobie mały wieczorek filmowy. :trollface:

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Walentynki? Dzień zakochanych? Czyli co, mam zrobić prezent butelce wódki, która kocham? Hmm... to może ją wypiję z takiej okazji, jak sądzicie, spodoba jej się to?
Od jakiegoś czasu walentynki mają coraz szerszą rzeszę antyfanów, do których się zaliczam. Wg mnie święto głupie, dzień jak co dzień, upamiętniający jakiegoś tam Walentego. Może to i zacne było co on robił, ale... Jak już jakaś para ma uważać jakiś dzień za szczególny, to na pewno znajdzie się ich co najmniej 3, które są ważniejsze od walentynek i to na nich powinni się skupiać, jeżeli chodzi o celebracje owego dzionka.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Ja z kolei mojej walentynce kupię, hm.. Może nową kartę graficzną? O tak, to świetny pomysł, od razu będzie mi się lepiej pracowało ;o.

Co do gola Rooneya, też oglądałem na żywo, dobry był komentator z canal + sport: ''O MATKO BOSKA!'' :p.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Walentynki? Dzień zakochanych? Czyli co, mam zrobić prezent butelce wódki, która kocham? Hmm..
Ja z kolei mojej walentynce kupię, hm.. Może nową kartę graficzną? O tak, to świetny pomysł, od razu będzie mi się lepiej pracowało
dobre, wy to potraficie rozbawić do łez, lepsi niż niektóre kabarety ;)

walentynki, no cóż dzień jak każdy tyle że wtedy więcej razy pada słowo 'kocham cię' itd. nic ciekawego pozatym że jedni wydadzą sporo kasy a inni mają dobrą okazję do zarobienia na gażdżetach i w knajpach :trollface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
w sumie to swieto jak swieto, nawet nie takie swieto jak sylwester, ale coz zrobic, jakby w walentynki sie pilo to by bylo duzo lepiej i wiecej zwolennikow swieta ;d

tomisakis

Whiskas
VIP
Prezent na Walentynki? Nie mam takiego problemu. Nie wiem co za debil to święto wymyślił.

Małysz dzisiaj 3 i rekord Polski pobił w dodatku.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
No, drugi skok Małysza to był majstersztyk. Aż miło było popatrzeć.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Ja mam dość tego całego Hofera i spółki. Teraz skoki dla sporej ilości oglądających są po prostu nudne, mało ciekawe. A dlaczego? Bo gdy ktoś skoczy daleko, automatycznie belka idzie w dół.. Ba, nawet dzisiaj przed pierwszą piętnastką obniżyli do zerowej, chociaż nikt nie zaszalał. No i to co się działo... Kilka osób z czołówki odpadło po 1wszej serii...
Mnie to już przestaje bawić, ten nowy system to kicz jakich mało, ja już nie odczuwam takich emocji jak dawniej, a szkoda bo to piękna dyscyplina.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
hehe będę pierwsza no i mi wypada :D
wszystkiego najlepszego miśki z okazji walentynek, mam nadzieję że pamiętacie o swoich 'ukochanych' czy to kobietach a może facetach albo zwierzakach (pluszak jak tam gustav?), pełnych butelkach i innych ukochanych gażdzetach ;)

właśnie skończyłam oglądać 'memento', chyba mózg mi wyparował. ostatnio tak się czułam po 'wyspie tajemnic'. pluszak to twoja wina!

Havajan

Ojciec Chrzestny
AAAAAAAAAAAAAAAAA!
CO TO K*RWA JEST!?

beztytuumyb.png

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Tyle, że teraz po powrocie, do starej szaty, wszystkie nicki są na różowo... WTF??

Havajan

Ojciec Chrzestny
O to samo chciałem zapytać... Nawet Ip Board ma różowe nicki. ;(((

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Nawet konkretne grupy, mające kolor nadany w panelu, mają róż... kufa.

Ave

Silden

RPG'owiec
VIP
  • Budzę się
  • Jem śniadanie
  • Oglądam "Rodzinę zastępczą"
  • Włączam kompa
  • Włączam G.Upa
  • Usuwam walentynkowego laya
To mój plan do godziny 13:15

Havajan

Ojciec Chrzestny
Yea! ;D

Btw. mam pytanie, przed chwilą zauważyłem, że mam 1 punkt reputacji, za co to? Tak się składa, że tego jeszcze nie ogarniam. ; )

Do góry Bottom