Ogółem to lubię wszystkie krainy ale wyraże się może w procentach więc:
Myrtana-100%!!!!!!!!!!!!
Nordmar-90%!!!!!!!!
Varrant-75%!!!!!
Wybrałem tak ponieważ uwielbiam polować!!!!! W Myrtanie piękne lasy, wodospady, tereny myśliwskie, farmy, piękny łańcuch górski między Cape Dun i Monterą, MUZYKA, poza tym sporo wędruję i miałem nawet odzielnego sava na polowania przy Silden i wędrówki czasem sie zatrzymywałem zeby sie wykąpać albo skoczyć z wodospadu znalazłem nawet źródło rzeki Myrant!!! Wymyślaliśmy z kumplem nawet sami zadania na polowania czy kup to lub przynies, robilem obozy za pomocą konsoli przywoływałem tym samym sposobem zwierzaki żeby polować, niezapomniany klimat Po prostu cudo!!!!!!!! Nordmar również lubię ponieważ tam tez sie da polować a że jest to niebezpieczna kraina więc trzeba mieć sie na baczności, góry, rozpadliny, MUZYKA(najlepsza ta w wioskach) zahartowani ludzie północy, trudno wszędzie dojść, super zimowy klimat, szkoda tylko że taka mała to jest kraina i że tak mało jest wiosek podoba mi sie również tamtejsza architektura i zwyczaje oraz zdolności kowalskie i łowieckie jakie tam mozna nabyć.
Czas na Varrant ta słabsza ocena nie znaczy że go nie lubię tylko że krainy powyżej lubie bardziej od niego jest tam świetna architektura i ładna muzyka, no i wielka swoboda przede wszystkim na mniejszą ocenę przyczyniły się no trochę zombiaki i szkielety bo nie za bardzo je lubię nie byłem jeszcze w pałacu Zubena ale koniecznie musze dostać sie do Ishtar żeby to zobaczyć, również jest to dla mnie trochę za suchy klimat i nie ma lasów (no przecież to pustynia
) ale ładne są oazy i napady z koczownikami na miasta assassynów wogóle budynki assassynów są najładniejsze z całej gry (te areny...) ale i tak w większości dla mnie...
MYRTANA RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: