Dyskusje Różne

Kyroge

Member
Może stare opko zamknąć i do jakiegoś Archiwum i zacząć nowe? A nowe zacząłby tradycyjnie Mistrz :p

Phantom Lord

Active Member
Już zamknięte, leży w Bibliotece. Nowe zaczniemy jak skończymy dotychczasowe zadania.

Co sądzicie o zaproszeniu Elessara? Chciał sugestię, więc dodam swoje trzy grosze:
- Zamiast zdania "Twoje działania były pod naszą obserwacją", można dać "obserwowaliśmy Twoje działania" lub poczynania.
- Ten "wyfrezowany" prostokąt jakoś mi nie pasuję. Gdybym umiał robić takie rzeczy, zrobiłbym to na czymś takim jakby rozwijanym pergaminie, nie wiem dokładnie jak to nazwać. Wiesz, coś takiego. Dałoby radę?

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Jasne, że by dało. Ale to musi poczekać. Jestem chory, więc dopiero w weekend postaram się cos wymyslić.

Pozdrawiam

Karpielek

VIP
VIP
Ja to bym nic nie zmieniał oprócz małego szczególiku. Chodzi mi o ten prostokąt. Po prostu trzeba wyciąć to i zostawić zwój tak jak to AS zrobił dla buntowników.
Co do przywrócenia walk zabieram się za nie jutro. W końcu weekend xD
Pozdrawiam :)

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Rangi powinny być do soboty zrobione, jak mi się uda naprawić Gothica to zrobię krucjatę (nieaktualne i dawno po terminie, ale da się jeszcze dorzucić do tamtego tematu ;p)
Karpielek, jak będziesz miał jakieś pytania odnośnie walk, to wal śmiało ;)

Pozdrawiam

Karpielek

VIP
VIP
Z pomocą Bojana doszedłem do wniosku, że nie ma sensu zmieniać struktur walk, ponieważ są dobre. Chciałbym zaznaczyć, że walki miały by się odbywać nie w niedziele tylko w sobotę.
Czy mogłoby tak być?
Jeśli mi czas pozwoli to walki mogły by się odbywać częściej niż jak to było zwykle co tydzień.

Phantom Lord

Active Member
Wydawało mi się, że ten sposób walk się Wam znudził... No dobra, skoro nie, to chyba czas zacząć je prowadzić. Jak coś, to zmienimy strukturę kiedyś.

No dobra, jeśli nic nie stoi na przeszkodzie, to trzeba je wprowadzić.

Jestem jednakże zdania, że trzeba założyć nowy temat z Walkami, żeby wszystko było klarownie. Zaczniemy prowadzić nową punktacje i trzeba zrobić nowy regulamin. Karpielek, zdecyduj jak on ma wyglądać. Myślę też, że trzeba nadal stosować zasadę dwóch rankingów, więc będziesz musiał liczyć procenty, mam nadzieję, że to nie problem.

Jak wszystko będzie gotowe, to pisz do mnie.

Stary temat z Walkami wrzucam do Biblioteki, może się jeszcze przyda...

Pozdrawiam.

E

Electric_Dragon

Guest
Dodano do Vademecum opisy rang. Najlepiej byłoby żebyście je przeczytali wszyscy, gdyż są ważne.

Thran

Che Świniara
Ja jeszcze myślę jaką pracę wybrać bo mam dwóch kandydatów o czym już mówiłem Phantonowi :)

BTW: Myślałem nad napisaniem pracy na temat modu Czas Zapłaty ale chyba nic z tego nie wypali :(

E

Electric_Dragon

Guest
Powstało subforum "Encyklopedia" Możecie wykazać się wiedza ze świata sagi Gothic. Przeczytajcie mały regulamin. Pytania tutaj zamieszczajcie. Liczymy na Was :)

Thran

Che Świniara
Zaczynam prace nad polepszeniem naszej Encyklopedii już jedno hasło jest pozostałe niebawem dojdą :)

E

Electric_Dragon

Guest
Revan jakieś screeny zdjęcia opakowań gry np. Składnia zdań też jest czasami słaba. Lepiej przeczytać dwa razy zanim się zamieści. Jeśli piszesz o SO mógłbyś dać screena rzutu tego obozu. Np z lotu ptaka. Tak samo, encyklopedia to nie solucja więc jakieś tipsy sobie darujcie :)

Thran

Che Świniara
Screenów później poszukam a poza tym jestem dyslektykiem więc moja składnia zdań jest raczej ee nie powiem :) ale screeny będą na pewno później poszukam.

E

Electric_Dragon

Guest
Zapamiętajcie(wpis zostanie dodany do zasad) Hasła maja być dopracowane. Revan przepuść tekst przez worda. Na pewno Ci znajdzie interpunkcję np pisanie z małej litery po kropce. Nasze hasła mają być dopracowane. Jesteś dyslektykiem siedź dłużej nad zagadnieniem. Nie pisać na odwal się. Inaczej tematy zostaną usunięte

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Także się zgłaszam i zaraz wezmę się do pracy :)

Ave

E

Electric_Dragon

Guest
Nie musicie się zgłaszać :) Prawo do umieszczania haseł mają wszyscy Zakonnicy. Mówię, ze spokojem pisać. Nie ma pośpiechhu

Karpielek

VIP
VIP
Widzę, że pomysł z Encyklopedią wypalił. Bardzo się z tego ciesze. Mamy szanse się wykazać. Może się to nawet przydać portalowi.
Wiemy oczywiście, kto jest inicjatorem pomysłu. Pozdro ;)

Phantom Lord

Active Member
Gdy haseł się nazbiera więcej, trafią one bezpośrednio na stronę główną portalu.
Wprowadzamy w życie właśnie kilka projektów, które mają pomóc rozwijać portal. Jest to encyklopedia i udostępnianie Waszych prac na stronie głównej. Na razie myślimy nad jeszcze jednym :)

Thran

Che Świniara
Mam nadzieje że Kacperex niebawem pozwoli mi tutaj poprowadzić sesje RPG ale nie taką jak NRP tylko coś zupełnie innego pracuje jeszcze nad światem ale mogę zdradzić że będą ścieżki rozwoju jak w Gothicu czyli od zera do bohatera lub inaczej jak kto woli :)

Karpielek

VIP
VIP
Witam was drodzy zakonnicy. Bardzo się cieszę, że otrzymałem pozwolenie na prowadzenie walk zakonnych. Powiem wam szczerze, że jest to dla mnie frajda, ponieważ kocham układać pytania i wczuwać się w rolę sędziego. Jednak jestem troszeczkę rozczarowany waszym zapałem, ponieważ zgłaszacie się na walki a was niema. Potem usprawiedliwiacie się. Wiem, że jest życie prywatne, dlatego pytam was wszystkich i apeluję abyście znaleźli te symboliczne 10 minut na walki.
Nie wiem, może chcielibyście zmienić dzień walk. Jak coś to walcie prosto z mostu.
Pozdrowienia ;)

Do góry Bottom