Dyskusje Różne

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
W sumie można by tam wrzucić ulotkę, zawsze ktoś ją zauważy, ale trzeba też wysyłać do poszczególnych osób.
CYTAT(Karpielek @ 16-01-2009, 13:04) index.php?act=findpost&pid=209463
bo Bojan się za bardzo rządził :p

Słucham? Kiedy ja się niby rządziłem? :D

Karpielek

VIP
VIP
No wtedy kiedy uznałeś się za przywódcę wyprawy :p Jak widzę Phantom pozwolił ci wykonywać tą funkcję czyli będzie tego wiecej :p Powodzenia!

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
CYTAT
spojrzał na Bojana i powiedział:
- Niech i tak będzie. To bydle i tak atakuje wyłącznie w nocy, więc teraz można zająć się orkami. Zbierz oddział i atakuj.

Znaczy się, że Phantom powierzył mi dowództwo w tej misji. Więc nie rozumiem Twojego oburzenia :p Poza tym, czy ja jestem aż takim tyranem, że moje zwierzchnictwo Ci przeszkadza? ^^

Pozdrawiam

Phantom Lord

Active Member
Easy boys :p

Kurcze, zaczynam się poważnie zastanawiać nad pracami inicjacyjnymi. Biorąc pod uwagę małą liczbę Zakonników i brak napływu nowych ludzi, są one cholernie nieatrakcyjne. Może na razie wycofać ten rodzaj inicjacji na giermka, ewentualnie powrócić do niego jak się tu zbierze trochę ludzi? Co myślicie?

Karpielek

VIP
VIP
No prace inicjacyjne można na razie odstawić,ale warunek awansu musi być. Biorąc pod uwagę, że mamy teraz encyklopedie to na tym się teraz skupiajmy.

CYTAT
Easy boys tongue.gif

Ja z Bojanem tylko żartuje :p

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Faktycznie, to może zniechęcać nowych, więc pewnie trzeba będzie na jakiś czas to wycofać. A warunek awansu może być, tak jak wspomniał Karpielek, związany z encyklopedią, np napisanie 2-3 porządnych haseł.

CYTAT
Ja z Bojanem tylko żartuje tongue.gif

No pewnie, chill, Mistrzu :p

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Jak nas bombardowano nowymi userami, to nikt tu za bardzo nie miał chęci dołączać. A teraz, gdy nie ma nas w google... nie ma co się dziwić brakiem nowych i wątpię, by jakiekolwiek działania coś tu pomogły...
Na pewno wymogi wstąpienia nikogo nie zachęcają do działania. W sytuacji, w jakiej się znajdujemy, musimy je znieść.
Reklamę można walnąć w Ziemiach Niczyich. Jak się uda, to jutro coś wykombinuję, zostawcie tą sprawę mi...
A jeżeli chodzi o opowiadanie, to biorę się do roboty.

Phantom Lord

Active Member
Mimo wszystko nowe osoby na forum się pojawiają, ale niestety nie mogą się tu zadomowić, nic ich nie zachęca. SB jest dostępny dla w miarę doświadczonych userów, gildie tak samo. Nic dziwnego, że nie chcą tu zostać...

PS Może wymyślimy jakiś "nabór"? Czyli możliwość dołączenia (z zachowaniem testu), ale brak obowiązku pisania pracy. Ważne żeby ludzi jakoś zachęcić. Zauważyłem, że boją się tego, że za brak aktywności od razu wylecą, a wolałbym, żeby była tu dość miła atmosfera i żeby nikt nie myślał, że musi zerwać z dziewczyną, szkołą i pracą, żeby pracować dla ZŚM... Bo takie przekonanie panuje.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
To co, robimy jakąś ulotkę i wrzucamy do Ziemi Niczyich?

Thran

Che Świniara
Ja się chyba pokuszę o otwarcie parę tematów które by dotyczyły legend które będą w modach NP: Miecz Runiczny w Czasie Zapłaty co wy na to ? :)

Phantom Lord

Active Member
Byłoby super, ale ja na przykład nie grałem w mody, więc nie wiem, czy mógłbym brać udział w dyskusji. I myślę, że nie tylko ja nie grałem...

Rangiz napisał już ulotkę, ja jeszcze ją przejrzę. Jeśli będzie można ją wrzucić w Ziemiach Niczyich to tak, wrzucamy.

Karpielek

VIP
VIP
Ja nie wiem czy tematy modyfikacji powinny być poruszane w Zakonie. Ja niestety nie gram, więc niestety nie będę mógł brać udziału.
Pozdrawiam :)

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Jeśli chodzi o modyfikacje to sam nie wiem, ale ja chętnie porozmawiam o Mrocznych tajemnicach, bo tylko w nie grałem póki co. Może jeden temat do jednej modyfikacji powstać i tam by się prowadziła cała dyskusja, na temat danego moda.

Phantom Lord

Active Member
Pomyślałem, że powinienem utworzyć temat z tytułami haseł do encyklopedii. Pomogłoby to chyba w jej rozwoju. Co Wy na to?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Chodzi ci o temat z niezbędnymi hasłami do opracowania? Za jestem.

Kyroge

Member
Jestem za, będę wiedziała, ile i jakie hasełka mogę buchnąć Zakonnikom :D

Phantom Lord

Active Member
OK, jutro zamieszczę listę w dziale Encyklopedia, będę wykreślał zużyte hasła z czasem. Pozdrawiam :)

Do góry Bottom