Dyskusje Różne

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Barneyek też dobrze by było zaprosić. Ba, ją wręcz zaprosić trzeba ;)
Jako mod ma tu dostęp, starczy, że wpiszę się na listę braci zakonnych ^^

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
no własnie modzi nie mają tu 'fizycznego' dostępu, chyba że im się da :p

ale barni na sb pisała że za dużo już ma na głowie :(

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Abi to powiedz jakim cudem wszystko widzisz teraz i widziałaś kiedy byłaś zielona? Moderatorzy mają tutaj wgląd no chyba, że kac zmienił dla nowych uprawnienia.

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Dobra, gadu gadu, potrzebujemy Miśstrza :D

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Drogą sukcesji powinien nim być Karp i jeśli jest chętny na objęcie tego stanowiska to moje poparcie ma :)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Głosowanie? Ja daję głos na Karpika (jesli oczywiście ma czas by to ogarnąć).

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
szkelo nigdy nie widziałam wszystkiego, tylko część (żadnego subforum poza encyklopedią) ale że yeed dając JA (na kaca polecenie) ustawił mi wszędzie dostęp bo chciał to inna sprawa ^^, w zasadzie to nie powinnam wam tutaj zbójać :D

hehe też mogę zagłosować choć nie jestem w zakonie? jak tak to KARP - niech ma zadanie i nie ucieka, a jak nie mogę to trudno :p

Dearien

Member
No to ja nie będę oponował. Mój kandydat to też Karpielek ; )

Fūri

słit Wojtuśśśśś
A ja głosuję na siebie. Bo tak, chcę spróbować jako Mistrz.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Oto mój ostatni post w zakonie. Chcę z niego odejść gdyż nie mam już ani czasu na takie rzeczy, ani ochoty. Niemniej jednak życzę powodzenia i mam nadzieję, że przez czas mojego pobytu chociaż trochę się przysłużyłem.

Odchodząc oddaję głos na Karpielka. Jeżeli Karp stwierdzi, że nie ma czasu czy chęci (bo wiadomo że pojawia się na forum sporadycznie) to niech będzie Wojtexx, co mi tam. Żalił się że nie może zostać moderatorem itp. to niech zobaczy co zdziała w kwestii zakonu. Ma zapał, więc sprawdzimy czy będzie w stanie coś tu udźwignąć. Jeżeli tak to nie ukrywam że będzie miał u mnie dużego plusa.

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Mam taki zamiar Arvi, dzięki za poparcie.

Karpielek

VIP
VIP
Witajcie ponownie :)
Większość członków już się wypowiedziała, więc trzeba ustalić, czym aktualnie będziemy się zajmować. Według mnie nie ma sensu,angażować się w wiele projektów, bo sami wiemy czym się to kończy, no chyba, że ktoś ma inne zdanie, chętnie wysłucham. Ja bym proponował wziąć sobie jakiś niedokończony projekt, np. Encyklopedie Risen. Co wy na to?
Jeśli chodzi funkcję mistrza, widzę, że już zagłosowaliście. W tym roku nigdzie się nie wybieram, więc chętnie wezmę pod skrzydła Zakon, o ile coś zmieni się w głosowaniu.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Więc może głosowanie dla formalności przenieśmy do odpowiedniego tematu i tam zagłosujmy raz jeszcze. żeby można było podliczyć głosy jasno itd.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Każdy prócz Wojtexxa zagłosował na Karpika. Czy trzeba jeszcze raz głosować?

Karpielek

VIP
VIP
Głosy, głosami, ale proszę o wypowiedzenie się kwestii naszej aktualnej pracy ;)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
W zasadzie to nie ale możemy troche pospamować : D

No ja raczej nie pomogę z encyklopedią bo nie mam risen, mogę sprawdzać hasła i je poprawiać. Mogę aktualizować listę haseł. Można spróbować reaktywować walki zakonne, tak na rozruch.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja mam screeny naszykowane do większości postaci z Risen, więc mogę dać linka do nich.

Nie chodzi o screeny, grałem w risena raz i to jakieś 3 lata temu(czy tam 2, zaraz po premierze) także nie pamiętam już w zasadzie nic. Zarys historii tak ale szczegóły postaci to nie :)

Karpielek

VIP
VIP
To jest okazja do zagrania, joke. Też myślałem o wznowieniu walk zakonnych, ale mamy też opowiadanie zakonne. Można by było jeszcze coś wykombinować.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Nie chodzi o screeny, grałem w risena raz i to jakieś 3 lata temu(czy tam 2, zaraz po premierze) także nie pamiętam już w zasadzie nic.
Wiesz screeny mogą się innym przydać, nie?
To jest okazja do zagrania, joke. Też myślałem o wznowieniu walk zakonnych, ale mamy też opowiadanie zakonne. Można by było jeszcze coś wykombinować.
Można by było coś rozkręcić, zobaczymy co z tego wyniknie.

Do góry Bottom