Zagląda tu ktoś jeszcze? Wszędzie się już pajęczyny zalęgły.
Jak dla mnie żeby zakon już do samego końca nie był zapomniany mógł zostać włączony do obozów...
No szkoda ale też robić burdel tutaj tylko po to żeby był ruch no to bez sensu. Już bym był bardziej za opcją zamknięcia całkowitego Zakonu i pozostawienia go jako pamiątka po lepszych czasach.
No to dobrze. Przydałby się nowego mistrza wybrać: d Ja zrezygnowałem, Karp miał pełnić tą funkcje tymczasowo jako komtur. Byłby nowy mistrz to by zadecydował co z tym robić.
Może zostawmy jeszcze Zakon w wegetacji, chociaż na jakiś czas? Bo szkoda całkowicie zamykać sprawę i porzucać szańce. Może jednak pomyślimy o jakiejś pracy wspólnej, czymś poważnym, jakiejś analizie, czy rozprawie... Cokolwiek, żeby ratować Święty Miecz ; )
Witajcie po dłuższej przerwie. Musimy zadać sobie zasadnicze pytanie? Czy reaktywujemy Zakon, czy zamykamy go ostatecznie. Potem możemy pomyśleć o nowej hierarchii Zakonu, jeśli w ogóle uda się ją zbudować. Proszę teraz o wypowiedzenie się każdego członka Zakonu.Kto zostaje i deklaruje, że pomoże w reaktywacji? Jak wiecie w "kupie" siła, bo w pojedynkę ciężko cokolwiek zrobić.
Pozdrawiam Karpiu
byście się za robotę wzięli a nie lenili, uzupełnić encyklopedie i coś robić na stronkę anie stękać i działać, kiedyś tutaj się działo a teraz? ruszać tłuste zady
Abi jak mamy pracować w dwójkę lub maks trzy osoby, to się to mija z celem. Po za tym, jeśli byś chciała, zasilić nasze grono, to zapraszamy serdecznie
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.