Dyskusje Różne

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Zagląda tu ktoś jeszcze? Wszędzie się już pajęczyny zalęgły.
Jak dla mnie żeby zakon już do samego końca nie był zapomniany mógł zostać włączony do obozów...

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
W sensie że będzie oddzielnym obozem czy jak?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Mogło by się coś wymyślić. Szkoda marnować coś takiego.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No szkoda ale też robić burdel tutaj tylko po to żeby był ruch no to bez sensu. Już bym był bardziej za opcją zamknięcia całkowitego Zakonu i pozostawienia go jako pamiątka po lepszych czasach.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
No w sumie mógłbyś mieć rację. Pamiątka po ostatnich pracujących na tym forum ;f

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No może nie aż tak. Ktoś jeszcze coś się stara robić :p

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Mnie się ostatnio zachciało pisać w encyklopedii. Kiedyś znowu coś tam skrobnę.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No to dobrze. Przydałby się nowego mistrza wybrać: d Ja zrezygnowałem, Karp miał pełnić tą funkcje tymczasowo jako komtur. Byłby nowy mistrz to by zadecydował co z tym robić.

Dearien

Member
Może zostawmy jeszcze Zakon w wegetacji, chociaż na jakiś czas? Bo szkoda całkowicie zamykać sprawę i porzucać szańce. Może jednak pomyślimy o jakiejś pracy wspólnej, czymś poważnym, jakiejś analizie, czy rozprawie... Cokolwiek, żeby ratować Święty Miecz ; )

Karpielek

VIP
VIP
Witajcie po dłuższej przerwie. Musimy zadać sobie zasadnicze pytanie? Czy reaktywujemy Zakon, czy zamykamy go ostatecznie. Potem możemy pomyśleć o nowej hierarchii Zakonu, jeśli w ogóle uda się ją zbudować. Proszę teraz o wypowiedzenie się każdego członka Zakonu.Kto zostaje i deklaruje, że pomoże w reaktywacji? Jak wiecie w "kupie" siła, bo w pojedynkę ciężko cokolwiek zrobić.
Pozdrawiam Karpiu

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Masz mój miecz. Chętnie pomogę odbudować tę ruinę;)

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
byście się za robotę wzięli a nie lenili, uzupełnić encyklopedie i coś robić na stronkę anie stękać i działać, kiedyś tutaj się działo a teraz? ruszać tłuste zady ;)

Karpielek

VIP
VIP
Abi jak mamy pracować w dwójkę lub maks trzy osoby, to się to mija z celem. Po za tym, jeśli byś chciała, zasilić nasze grono, to zapraszamy serdecznie :)

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Hrey evribady. Spoderman is hir.

Jako że mam gdzieś szkołę (na razie) będę starał się wam pomóc. Przede wszystkim skocze swoje dzieło o Oku Innosa. Zara się do roboty biorę.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Jak chcecie pomocną dłoń to mogę wam pomóc niekiedy w wolnych chwilach jeśli chcecie.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
karp ja nie nadaję się do tej roboty, lubię czytać, gorzej z talentami ale myślę że fajnie byłoby barni zwerbować, ta też lubi posać i pisać :D

btw jestem happy że zakon odżywa, oby tak dalej !

Karpielek

VIP
VIP
Jak to abi się nie nadajesz, a w sesjach RPG, to kto tak świetnie pisał, bo chyba nie ja. Więcej wiary :)

taaa jeden post 2-3 h pisany aby jakoś wyglądał ;P

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Tak w ogóle to mamy Mistrza? Ktoś kto to wszystko weźmie na swoje barki?

Dearien

Member
I ja stanę wśród odnowicieli ;) Barneyek też dobrze by było zaprosić. Ba, ją wręcz zaprosić trzeba ;)

Do góry Bottom