Arven, popraw swój bestiariusz - orkowie, demony, itp. to nie zwierzęta.Jak skończę krucjatę (bo oczywiście na ostatni moment odłożyłem) to coś napiszę.
Wojtexx czytaj uważnie polecenie. Arven dobrze zrobił.spisanie informacji o wszystkich potworach i zwierzętach
Sam zapomniałeś o potworach.A i jeszcze jedno - nadaje się moja krucjata?
Jeśli czegoś nie wiesz to możesz zasięgnąć informacji, ale nie wolno zżynać, bo byłby to plagiat.EDIT : Mogę dać parę informacji z Gotpicpedia? Bo już praktycznie skończyłem.
PS. Baal, a jak dam do krucjaty mój bestiariusz z Arcanii to się będzie liczyć? ;p
Karpiel patrz post wyżej! Niczego nie ściągnąłem, wszystko od siebie!Jeśli czegoś nie wiesz to możesz zasięgnąć informacji, ale nie wolno zżynać, bo byłby to plagiat.
Każdy ma prawo odpokutować swe zachowanie. Niech wbija, najwyżej się go wyrzuci.Jakim cudem Szczura odbanowali, przecież za multi konto jest dożywotni ban. Ja mam mieszane uczucia, co do jego osoby, dlatego zrobimy głosowanie, czy dajemy mu szanse czy też nie. Niech każdy się wypowie!
spełnienie wymogów dołączenia: posiadanie 20 napisanych postów i nienagannej opinii na forum
Dobrze już to poprawiam. Przyznam szczerze, że częściowo poszłem na łatwiznę, ale już to poprawiam. Zaraz dam screeny mojej roboty.Odnośnie Krucjat
Wojtexx, jak widzę screeny do twojej krucjaty nie są wykonane przez ciebie a zapożyczone z forum o tej samej tematyce. Jest to niedopuszczalne, dlatego domagam się o wykonanie od ciebie własnych screenów. Mam nadzieję, że masz jakieś dobre usprawiedliwienie. Chodzi o to, jeśli by strona główna chciała by opublikować nasze prace, to byłoby to nie w porządku wobec gothic.pxh.pl
To, że zszargał opinie w gildiach to jedno, ale zakładając drugie konto złamał regulamin forum, dlatego jak na razie jestem na Nie. Może za jakiś czas, jak się poprawi, dałbym mu szansę.Cóż, szczur tym banem swoją opinię zszargał ale dotyczyło to zachowania w obozach a, jak to powiedział jeden z moich poprzedników(chyba Phantom;d), Zakon jest ponad gildiami/obozami etc. Jeśli ogól Zakonników uzna że możemy dać mu kolejną szanse to niech ją otrzyma