Dyskusje Różne

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Jak skończę krucjatę (bo oczywiście na ostatni moment odłożyłem) to coś napiszę.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Wojtexx, pisz nowe posty, połaczy się je później bo ja nie sprawdzam tego tematu przy każdej wizycie na forum i nie widzę edycji :)

Jeśli ich nie ściągniesz żywcem z GP no to możesz...^^

Martwi mnie to, że nowicjusze i nawet starsi stażem olewają opowiadanie i nawet jednego posta w nim nie napisali :)

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Jak skończę krucjatę (bo oczywiście na ostatni moment odłożyłem) to coś napiszę.
Arven, popraw swój bestiariusz - orkowie, demony, itp. to nie zwierzęta.
Hah, a okazało się że praktycznie nic nie ściągłem z GP (No dobra, wspomogłem się dzięki 1 notce o chrząszczu CZYLI na jej podstawie napisałem coś innego! Ja nie plagiatuję!).
A pro pos opowiadania - nie mam póki co pomysłu by coś napisać, a nie chcę psuć coś fajnie zaczętego. Ale postaram się napisać.
A i jeszcze jedno - nadaje się moja krucjata?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
spisanie informacji o wszystkich potworach i zwierzętach
Wojtexx czytaj uważnie polecenie. Arven dobrze zrobił.

A i jeszcze jedno - nadaje się moja krucjata?
Sam zapomniałeś o potworach.

PS. Baal, a jak dam do krucjaty mój bestiariusz z Arcanii to się będzie liczyć? ;p

Karpielek

VIP
VIP
EDIT : Mogę dać parę informacji z Gotpicpedia? Bo już praktycznie skończyłem.
Jeśli czegoś nie wiesz to możesz zasięgnąć informacji, ale nie wolno zżynać, bo byłby to plagiat.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
PS. Baal, a jak dam do krucjaty mój bestiariusz z Arcanii to się będzie liczyć? ;p

Rada nadzorcza uchwaliła że się będzie liczyć;p Praca extra, ergo nagroda też może być extra xD

Co do orków, to chyba sam napisałem tutaj że orkowie to nie zwierzęta także ich nie trzeba: d Ale to nie są ludzie czy stwory, czyli do krucjaty się nadadzą...

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Jeśli czegoś nie wiesz to możesz zasięgnąć informacji, ale nie wolno zżynać, bo byłby to plagiat.
Karpiel patrz post wyżej! Niczego nie ściągnąłem, wszystko od siebie!
A krucjatę zaraz poprawię. Przynajmniej jest.

Karpielek

VIP
VIP
Nie sraj żarem młody,to tak na przyszłość! Plagiaty na forum są surowo karane, a ja pisałem ten post przez komórkę!

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Wiadomo! Koniec z żartami, ostatnie hasła dam jutro. Dzisiaj jest już ok 80% (gdybym nie miał zatrucia to by 100% było na... 100% :trollface:) jutro dokończę resztę. I promise!

Karpielek

VIP
VIP
Jakim cudem Szczura odbanowali, przecież za multi konto jest dożywotni ban. Ja mam mieszane uczucia, co do jego osoby, dlatego zrobimy głosowanie, czy dajemy mu szanse czy też nie. Niech każdy się wypowie!

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Dać. Znam go trochę i w gruncie rzeczy to porządny i sumienny gość, jednak trzeba go trochę przytemperować.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Jakim cudem Szczura odbanowali, przecież za multi konto jest dożywotni ban. Ja mam mieszane uczucia, co do jego osoby, dlatego zrobimy głosowanie, czy dajemy mu szanse czy też nie. Niech każdy się wypowie!
Każdy ma prawo odpokutować swe zachowanie. Niech wbija, najwyżej się go wyrzuci.

Karpielek

VIP
VIP
Odnośnie Krucjat
Wojtexx, jak widzę screeny do twojej krucjaty nie są wykonane przez ciebie a zapożyczone z forum o tej samej tematyce. Jest to niedopuszczalne, dlatego domagam się o wykonanie od ciebie własnych screenów. Mam nadzieję, że masz jakieś dobre usprawiedliwienie. Chodzi o to, jeśli by strona główna chciała by opublikować nasze prace, to byłoby to nie w porządku wobec gothic.pxh.pl

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
spełnienie wymogów dołączenia: posiadanie 20 napisanych postów i nienagannej opinii na forum

Cóż, szczur tym banem swoją opinię zszargał ale dotyczyło to zachowania w obozach a, jak to powiedział jeden z moich poprzedników(chyba Phantom;d), Zakon jest ponad gildiami/obozami etc. Jeśli ogól Zakonników uzna że możemy dać mu kolejną szanse to niech ją otrzyma :)

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Odnośnie Krucjat
Wojtexx, jak widzę screeny do twojej krucjaty nie są wykonane przez ciebie a zapożyczone z forum o tej samej tematyce. Jest to niedopuszczalne, dlatego domagam się o wykonanie od ciebie własnych screenów. Mam nadzieję, że masz jakieś dobre usprawiedliwienie. Chodzi o to, jeśli by strona główna chciała by opublikować nasze prace, to byłoby to nie w porządku wobec gothic.pxh.pl
Dobrze już to poprawiam. Przyznam szczerze, że częściowo poszłem na łatwiznę, ale już to poprawiam. Zaraz dam screeny mojej roboty.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Nawet jak ktoś dostawał nie perma a jakiegoś okresowego bana, wylatywał z Zakonu. Tak było dotąd. Tak czy siak, ja jestem na NIE. Przynajmniej póki co.

Ave

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Fakt, że nie jestem wzorowym członkiem zakonu (nic sensownego jeszcze nie zrobiłem, ale mam nadzieję to zmienić) ale jestem, więc i ja się wypowiem. Podtrzymuję zdanie Ela. Zakon to coś więcej i jako taki powinien trzymać wyższe standardy od gildii i innych tworów forumowych. Dlatego także jestem na NIE.

Niech zrobi coś konkretnego i wymiernego. Niech się stara długi okres czasu, a wtedy w drodze wyjątku można będzie (zobaczywszy trwałą zmianę na lepsze) otworzyć mu drogę do zakonu. W przeciwnym razie, co to wszystko jest warte i jaki prestiż niesie w sobie?
Jak to mówi klasyk: Bo twardym trzeba być, nie mientkim...

Cedric

GołoWąs
Ja miałem okresowego i mnie nie wyrzuciliście :trollface:

Ale I ja jestem zgodny ze zdaniem poprzedników. Mówię NIUE !

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Cóż, ja się nie będę rozpisywał - jestem na NIE! Basta!

Karpielek

VIP
VIP
Cóż, szczur tym banem swoją opinię zszargał ale dotyczyło to zachowania w obozach a, jak to powiedział jeden z moich poprzedników(chyba Phantom;d), Zakon jest ponad gildiami/obozami etc. Jeśli ogól Zakonników uzna że możemy dać mu kolejną szanse to niech ją otrzyma
To, że zszargał opinie w gildiach to jedno, ale zakładając drugie konto złamał regulamin forum, dlatego jak na razie jestem na Nie. Może za jakiś czas, jak się poprawi, dałbym mu szansę.

Do góry Bottom